All the time in the world to make you mine

Alkusyksyn suosikit: napakat nahkatakit, kapeat farkut, teräväkärkiset herrainkengät ja iso olkalaukku, johon muiluttaa kaikki naapuruston koiranpennut. Shhhh. Ei kukaan huomaa. Paitsi tuon taskukokoisen russell dogin omistaja, joka ymmärsi olla epäluuloinen. Goddammit.

Mutta mihin saa reklamoida siitä, että nahkatakkikelit alkavat jo olla ohi? Painelin Pietarissakin villakangastakissa eikä kyse ollut lainkaan hätävarjelun liioittelusta.

2013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-012013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-042013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-032013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-022013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-052013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-062013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-072013-10-stellaharasek-leatherforever-jacket-08

Leather jacket and jeans IRO from Gaudete, leather bag Samuji, shoes Alexander Wang, diver’s watch Diesel, linen cardigan Our Legacy men’s collection from Beam Store, silver rings Pernille Corydon from Urban A.

Whenever someone asks me why I lug a giant size bag around, I tell them it’s because all of the puppies I need to steal. Just hate it when the owners are clever enough to be suspicious. Maybe I should carry around some beer too in order to distract them.

Photos by Dorit Salutskij

21 thoughts on “All the time in the world to make you mine

 1. Ihanaa ihanaaa ihanaa, että on vielä joku muukin tässä maailmassa minun lisäkseni jolla on pieni (normaali) peppu! Haha, ja tämä ei ole loukkaus sinun peppuasi kohtaan, vaan kohteliaisuus. Alkanut ahdistaa oma pieni vartalo (ja peppu) tään nykyisen “strong is the new skinny” hehkutuksen aikakaudella. Hah, minkäs minä sille voin, että olen melko hoikka ENKÄ viihdy salilla! Pus!

 2. En kestä, miten suloinen tuo koiranpentu on!! :)
  Myös ihanat mäyräkoirasi ja heidän mainiot kuvansa kuuluvat ehdottomasti suosikkeihini :)

 3. Nyt pitää kyllä kommentoida, tämä uusi blogisi on erittäin onnistunut. Olen lukenut blogejasi sieltä Alppilasta lähtien.
  Vilpitön, syvällinen, tuore, hetkessä oleva, leikkisä, viipyilevä ja runollinen. Ei edellisissäkään mitään vikaa ollut, tykkään vain kovasti tästä astetta artsummasta menosta.
  Kaunista syksyä sinulle!

 4. Mä oon ollut pari kertaa Pietarissa juuri lokakuun alussa, ja siellä ollut aina niin kylmä, että epäilee Helvetin juuri ohimennen jäätyneen. Mikään untuvilla ja hiilloksella täytetty toppatakki ei olisi hätävarjelun liioittelua.

  Awww koiravauvaa!

 5. Olen lukenut sun blogia melkein sen alusta saakka ja vaikka inspiroidunkin sun tyylistä ja tykkään sun tavasta kirjoittaa, niin kyllä ne koirat (ja varsinkin pennut) on ihan yhtä suuri tekijä siinä, miksi tänne aina palaan. Iso yläpeukku siis noille ihanuuksille.

 6. Ääääääää! Seuraavan kerran otsikkoon “cuteness alarm” tms. KOIRANPENTU! PIKKU-RUSSEL! CAPSLOCK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.