Toisina päivinä

Oi! Melkein olin unohtanut nämä valon läikittämät otokset arkistoihini. Sen siitä saa – kuvia on tullut pitenevien päivien humalluttamana otettua niin paljon, ettei enää muista niitä kaikkia. Joinakin päivinä harmaa villapaita, talojen väliin valuva aurinko ja aavistus kesästä ovat kaikki mitä ihminen tarvitsee. Toisina päivinä mikään määrä valoa ja villapaitoja ei ole tarpeeksi, mutta silloinkaan ei ole haittaa siitä, että hartiat pysyvät lämpiminä.

2016-04-21-stellaharasek-inthestreet-12016-04-21-stellaharasek-inthestreet-22016-04-21-stellaharasek-inthestreet-32016-04-21-stellaharasek-inthestreet-42016-04-21-stellaharasek-inthestreet-5

VILLAPAITA* BOOMERANG
NAHKAHAME SANNA HOPIAVUORI
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON
SUKKAHOUSUT WOLFORD
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

10 thoughts on “Toisina päivinä

 1. Kauniita kuvia!
  Miten käsittelet hiuksiasi? sinulla on ilmeisesti luonnonkiharat hiukset, jäävätkö ne föönatessa luonnostaan noin kiharalle? Olisi kiva saada ideoita. :)

  • Kiitos kuvaajalle! Voi, mä en käsittele hiuksiani juurikaan enkä ikinä föönaa, en edes omista hiustenkuivaajaa. Joskus suihkin niihin suolasuihketta tai siloittelen luonnonlaineiden pörröisyyttä jollain pehmentävällä. Olen kyllä suunnitellut juttua lempihiustuotteistani, joten palaan varmasti aiheeseen lähiaikoina!

   • Oho, kivat ja helpot hiukset siinä tapauksessa. Tuotteista olisi kiva kuulla, kiitos!:)

 2. Stella!
  Viimeksi päädyin linkistä imurikaupoille ja nyt Hopiavuori tarjoaa Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen ammattilaista. xD

  Eittämättä perjantain paras!

  • HAHAHA! Mää en kestä. Anteeksi, linkki korjattu nyt oikeaksi. Otan vinkistä vaarin ja alan tarkistaa linkit ennen julkaisua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.