Maaliskuun mielitietyt

Kiinnostavien asioiden kärkiviisikko juuri nyt: matkustaminen, murretut vaaleat sävyt, vinojen horisonttien ja mielenmaisemien maalaaminen, itsepuristetut mehut ja panamahatut. Palaan kaikkiin näihin kunhan tokenen ylikierroksistani ja maltan olla aloillani kauemmin kuin kymmenen minuuttia. Tiedättekö tunteen, kun joka puolelta sinkoilee ideoita ja impulsseja, joista jokaiseen tahtoisi tarttua? Siinä levottomuudessa on aavistus onnea, ehkä se on muisto lapsuudesta. Siitä kun oli vielä aivan uusi, kohtasi kaiken ensi kertaa ja maailma katsoi takaisin, yhtä uteliaana.

2015-03-15-stellaharasek-panamahat-12015-03-15-stellaharasek-panamahat-22015-03-15-stellaharasek-panamahat-32015-03-15-stellaharasek-panamahat-42015-03-15-stellaharasek-panamahat-5

Hatusta kiitos Balmuir

15 thoughts on “Maaliskuun mielitietyt

 1. Kuvailit oloni ihan täydellisesti! Lisäisin vielä jatkuvan hihkunnan katupölyn ja kaupungin valojen yhdistelmästä, mainostaulujen ympärillä loistaa halot ja kaikki näyttää utuisen maagiselta. )Välillä kyllä putsasin tänään silmälasejani ja maagisuus laski pari pykälää.)

  Ostin tänään uuden fillarin ja luin tämän blogin nimenkin Notes on a bike. Nanosekunnin ajan meni täydestä läpi.

  Ympäristö kiittänee kun tästä tasaannun.

  • HAHAHA! Ehkä vähän nauroin, varsinkin tuolle pari pykälää laskeneelle maagisuudelle. Sitä sattuu (mullekin usein).

 2. Hei! Kaipaisin vinkkejä iltapuvun ostoon.. Minne sinä suuntaisit jos hakusessa olisi kokopitkä iltapuku?

 3. Sweet moisture.

  Koska talven, stressin ja väsymyksen kuivattama iho on janoinen. Se kaipaa kosteutta, jotta hehkuisi taas kuten ennen. Ja sitäpaitsi, hoidon nimi on niin suloinen, että sen on pakko olla jotain rakastettavan ihanaa.

  • No niin, pitihän se arvata. Tohkeissani tuuttasin kommentin ihan väärään postaukseen. Eli Jolien arvontaan tässä oli tarkoitus osallistua. Maanantaiaamu, armoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.