I’d sing a song that’d be just ours

Levylautasella pyörisi taas yksi brittiläinen laulaja-lauluntekijä, vieläkö jaksatte? En tajua mistä näitä nyt piisaa, mutta en valita, jos tekevät tälläisiä kappaleita kuin 25-vuotias Tom Odell. Kappale on poiminta parin vuoden takaiselta esikois-EP:ltä. Tänä vuonna julkaistuun uuteen Wrong Crowd -albumiin en ole vielä päässyt oikein sisälle, toisinsanoen jaksanut keskittyä sen kuunteluun. Pitää antaa sille mahdollisuus viikonloppuna, kun on aikaa – ystäväni sanoin – maata kuin makkara ja tuntea tunteita.


TOM ODELL – ANOTHER LOVE

14 thoughts on “I’d sing a song that’d be just ours

  1. Tämä biisi on kyllä silkkaa mahtavuutta! Palaan tähän tasaisin väliajoin ja aina se onnistuu sykäyttämään voimakkaalla tunteikkuudellaan. Nyt taisi taas olla juuri se oikea hetki kuulla tämä, joten kiitos muistutuksesta! xxx

  2. Oi ihanaa, lisää hehkutusta Tomille Suomessa kiitos! Jos saataisiin dude uudelleen keikalle tännekin… Viime vuonna Ilosaaressa vedetty keikka oli huippu. Ja joo, tää on ollut siitä saakka eniten soitettu kipale, johon palaa aina vaan uudelleen.

  3. Tomin musavideot kiteyttää sen, miten tosissaan poju on musastaan. Silmistä heijastuu palo, et se tarkottaa mitä laulaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.