I keep hitting escape, but I’m still here

Kuvasimme eilen kesää enteilevää muotispektaakkelia Kanavarannan Holidayssa, Richard McCormickin ja Ville Relanderin pian avautuvassa uudessa ravintolassa. Kaunis tila on vielä osittain remonttimiesten ja raksan valtaama, mutta sieltä löytyy jo vihreitä keitaita ja upottavia samettisohvia, joihin voi heittäytyä kesähepeneissä kuvittelemaan, että ikkunan takana on heinäkuu. Nappasin muistikortilta muutaman nopean ruudun hetkestä, kun sain kesken kuvausten spontaanisti syliini raflan sisustussuunnittelijan. Maailman ihanin Anni seikkaili viime syksynä kanssani Karibialla, ehkä muistatte? Hän suunnitteleekin sisustusten ja erilaisten konseptien lisäksi aivan mahtavia matkoja. Seuraava yhteinen on onneksi jo työn alla.

2016-04-19-stellaharasek-holiday-photo-jarnojussila-12016-04-19-stellaharasek-holiday-photo-jarnojussila-22016-04-19-stellaharasek-holiday-photo-jarnojussila-42016-04-19-stellaharasek-holiday-82016-04-19-stellaharasek-holiday-photo-jarnojussila-5

Täältä samettisohvalta ohjailemme kaikkeutta. Suuret linjat ratkaisevat. Vauhti korjaa virheet ja oikea suunta löytyy korjaamalla kurssia lennosta.

2016-04-19-stellaharasek-holiday-photo-jarnojussila-62016-04-19-stellaharasek-holiday-7

Pakko rakastaa noita kasveihin sujautettuja kylttejä. Toisessa suosikissani lukee SEMI-SECO. Samaistun! Ystäväni kutsuvat meikää nimellä Haraseko, toisinaan nimellä Haraseko-seko silloin kun olen (usein) poikkeuksellisen pihalla. Lisää kuvia luvassa pian, kunhan toivun tuon kaiken vihreyden aiheuttamasta huimauksesta ja akuutista matkakuumeesta.

Kuvat minusta ja Annista Jarno Jussila

23 thoughts on “I keep hitting escape, but I’m still here

 1. Komea sohva ja vieläkin komeammat reisilihakset! Ja olen edelleen tyytyväinen, ettei sinulla ole enää sivusiiliä.

  • Anni tietää! Vinkkaan josko hän ennättäisi jossain välissä tänne kertomaan.

   • Noniin, sainkin jo vastauksen: sohvat ovat vintagea, ongittu jostain vanhasta ravintolasta.

    • Hakusanalla velvet chesterfield lounge löytää. Kyseessä chesterfieldin sohva samettipäällysteellä. Saa missä väreissä tahansa.

  • Kiva kuulla, että tykkäät! Kuvasimme poimintoja Villa Tremondon brändien kevät/kesämallistoista. Siis kaikkea niitä ihanuuksia, joita on nyt myynnissä Dotsissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.