Wait on, summer sky

Yksi lempimaisemistani maailmassa avautuu Kapteeninkadun keittiön ikkunasta. Aamuisin se kylpee auringonvalossa – tai viime viikkojen tapaan sakeassa sumussa. Iltaisin koko horisontti hehkuu kun aurinko katoaa kattojen taakse ja päivä tummuu kohti yötä. Muutimme Ullanlinnaan vuosi sitten, olen siis nähnyt noin 365 auringonlaskua eikä yksikään ole vielä ollut samanlainen.

2014-03-13-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-sunset

Ooh, looks like wine o’clock.

JESSIE WARE – WILDEST MOMENTS

4 thoughts on “Wait on, summer sky

  1. Mä en kestä! Meillä on ilmeisesti ihan sama musiikkimaku tai sitten jotenkin vaan onnistunut nostamaan noihin otsikoihin sellaisia kohtia, jotka tunnistan. Ja kun ei näitä mitenkään voi niputtaa edes saman genren alle. En kuitenkaan kestä! Musiikkilainauksia enkä auringonlaskuja. Tähän sydän. Ehkä kaksi.

    • OOH! Se on aina viikon kohokohta, kun joku teistä tunnistaa näitä lyriikoita! KYMMENEN SYDÄNTÄ!

  2. Voih, sä saat aina näillä Ullanlinna-postauksilla mulle kauhean ikävän. Neljä vuotta asuin, kaksi ja puoli oon ollut poissa. Edelleen kaipaan. En tiedä, pääsenkö takaisin. Snift. Voihan Korkkari femma. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.