Are you ready to be heartbroken?

Voi kaunokaiset! En malta olla jakamatta jotain työpöydältäni, ruotsalaisen indiepopin prinssi Prince Of Assyria julkaisee nimittäin uutta. Toinen albumi ilmestyy ensi vuoden alussa ja voin kertoa, että hyvää ja hienoa on luvassa. Katkeransuloisia säveliä ja särkyneen sydämen säpäleitä on tarjolla jo nyt syksyn kauneimman sinkun, Annikan muodossa. Omalla vastuulla sitten. Muistakaa, että Mellakka Helsinki on rakkauden asialla ja kannustaa kaikkia pysymään onnellisina parisuhteissaan.

Just a quick note on something I’ve been working on lately. Swedish-based Prince Of Assyria has joined the Soliti label and will be releasing a new single from the forthcoming second album Changing Places, to be released early 2014.

“We can all sometimes get that feeling – as if you’re on the verge of tears. Prince Of Assyria just wants to keep it real. The second Prince Of Assyria full-length album is about leaving something behind and finding new perspectives. A broken heart – a fresh start.”

8 thoughts on “Are you ready to be heartbroken?

  1. Oi mahtavaa, uusi sinkku!

    Herran keikka Korjaamolla pari vuotta takaperin iski suoraan (varmasti kaikkien läsnäolijoiden) sydämeen. Mieletöntä musiikkia kaihoisilla surusävelillään. Rakastan.

    • Harmittaa vieläkin etten nähnyt sitä, sen enempää kuin loppuunmyynyttä Tavastian keikkaakaan! Mutta jospa nyt seuraavalle sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.