This kind of day

Näitä päiviä, kun kahvi on liian kuumaa, ulkona liian kylmää ja silmälasien sanka kirjaimellisesti tipahtaa irti itsestään. Voiko tätä pitää merkkinä maailmankaikkeudelta, että saa luovuttaa ja mennä takaisin sänkyyn?

2013-10-stellaharasek-eyeglasses

The earpiece literally just fell off. Is this a sign from the universe I can give up on today and go back to bed?

8 thoughts on “This kind of day

  1. Laseissa näyttäisi lukevan “France” > Ei auta muu kuin hypätä “lentoloohon” ja mennä Pariisiin.. Jos sieltä saisi uutta ulottuvuutta, lämpimän auringonpaisteen, sopivan lämmintä mokkaa, niin ja tietty ne uudet lasit.. ;) Tsemppiä ihanainen Stella! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.