Paljettiharakan paluu

… osa 763. On virallisesti se aika vuodesta, kun kaikki kimaltava alkaa kiinnostaa. Kaapista kaivettu paljettitakki tuntuu yhtäkkiä sopivalta vaatevalinnalta kaikkiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin, jotka olen kalenteriini kirjannut. Mellakan sisäinen suunnittelusessio? Valon välkehtiminen saa ideat sinkoilemaan. Tärkeän asiakkaan tapaaminen? Tietysti juuri silloin pitää säkenöidä. Perjantailounas? PALJETTIPERJANTAI! Saatte käsityksen.

2015-10-01-stellaharasek-bling-12015-10-01-stellaharasek-bling-4

Kimaltavat asiat ovat minusta ihanimmillaan silloin kun ne yhdistää rennosti ja arkisesti, tekemättä niistä numeroa. Kun kantaa niitä yllään kuin ei olisi huomannutkaan, että välkehtii satelliitteihin saakka. Noin vaan nonchalantisti. Tukka voi olla vähän takussa. Ei haittaa, jos kärsivällisyys ei riittänyt kosmetiikkaan. Ja ne rikkinäiset farkut ovat täydelliset tähänkin tarkoitukseen, taltuttamaan kimalluksesta turhan juhlavuuden.

2015-10-01-stellaharasek-bling-32015-10-01-stellaharasek-bling-2

PALJETTITAKKI SELECTED FEMME
SAINT LAURENTIN AURINKOLASIT TREND OPTIC
REMMIKOROT & LAUKKU COS
FARKUT & TOPPI ZARA

 

15 thoughts on “Paljettiharakan paluu

 1. Suuri mysteeri miksi mun vanhat farkut hajoo aina haaroista tai kuluu takapuolesta eikä tuolla tavalla “coolisti” polvista. Näitä elämän arvoituksia… Toi kimallustakki on ihana, terveisin toinen harakka.

  • Hmm, se taitaa riippua vähän farkuista! Mulla on meinaan kans ollut noita haarasta tai hanurista halkeavia, mutta nämä ovat toistaiseksi kuluneet ainoastaan polvista ja reisistä.

 2. Muistelen että et enää värjäile hiuksiasi, ainakaan ns. koko päätä. Ovatko latvat vaalentuneet auringossa vai ootko raidoittanut niitä? Itse olen kasvattanut oman värini takaisin, mutta kesällä hiusten latvat vaalenivat (taas) sen verran reippaasti, että näyttää kuin hiuksissa olisi liukuvärjäys. Tiedostan hiuksille tarkoitettujen aurinkosuojatuotteiden olemassaolon, mutta muistan ne poikkeuksetta vasta syksyllä kun luonto on jo *köh*….. hoitanut blondauksen….. :)

  • Moikka Sanna, vähän sekä että! Latvoissa on se vuosia sitten tehty vaalennus, joka vaalenee entisestään auringossa. Lisäksi Marko on tehnyt siihen muutaman kirkastava raidan loppukesän aikana.

   • Ok, voisinpa itsekin innostua ottamaan muutaman raidan tähän kuontalooni. Vaikka olenkin ihan tyytyväinen omaan väriini enkä enää värjäysrumbaan lähde, olisi välillä kiva saada jotain pientä piristystä. Raidat voisivat olla juuri sellainen juttu. Sulla ainakin on tosi nätti väri ja nätit hiukset muutenkin. Olen itsekin luonnollisen, hieman tuulen tuivertaman lookin ystävä, joidenkin mielestä varmaan eräänlainen pyryharakka. :)

    • Pyryharakka! Täällä toinen. Joo, raidat on iisit, sinne vaan latvoihin hitunen väriä niin koko ilme raikastuu eikä tarvitse lähteä sen isompaan värjäyshommaan!

  • LUPAAN ilmoittaa teille, jos joskus luovun siitä. Mutta en jäisi pidättelemään hengitystäni.

 3. Nuo farkut on i h a n a t. Taitavat olla aika vanhat jo? Kaunis asu muutenkin! Olisipa tuo sun tukkas.. Huokaus.

  • Joo, farkut on hankittu vuosia sitten eivätkä ne näyttäneet silloin vielä ihan näin räjähtäneeltä ;) Kiitos kaunis! xx

  • Heippa, oon ostanut tuon jakun neljä vuotta sitten, ei taida enää löytyä mistään ellei sitten säkällä käytettynä. Pahoittelen! Painaa sopivasti, just sen verran kun hyvän paljettitakin pitääkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.