Love’s got the world in motion

Kuukauden kenties tärkein uutinen urheiluvaaterintamalla on, että kukkashortsieni ei tarvitse enää loistaa yksin! Sain nimittäin adidas Originalsilta samasta kuosista tehdyn takin ja taistelen vastaan vimmaani pukea ne päälle yhtäaikaa.

2014-09-23-stellaharasek-adidasoriginals

Kuten näette, eilen yhdistin ne vielä maltillisesti mustiin väljiin treenihousuihin. Huomisen suhteen en voi luvata mitään.

En itsekään ymmärrä miten musta-harmaassa värimaailmassa viihtyvä voi hullaantua näin paljon näin värikkääseen vaatteeseen. Kai se on niin, että samalla tavalla kun c-vitamiinivajeesta kärsivän tekee mieli appelsiineja, kukka- ja värivajetta potevan mieli vaatii neonkeltaisella koristeltuja kukkaövereitä.

Photo by Mikko Rasila

NEW ORDER – WORLD IN MOTION

18 thoughts on “Love’s got the world in motion

 1. Pingback: MOTIVAATTORI SOHVAPERUNALLE | Curiouser & Curiouser

 2. Ääh, vähintäänkin sieluni itkee joka kerta kun näen kuvan tuosta ihanuudesta jossain ja tiedän, että on vähintäänkin epätodennäköistä, että moinen löytäisi tiensä omaan vaatekaappiini… :'( Well, ei saa menettää toivoa sen suhteen, että jotain vähintään yhtä ihanaa ilmestyisi kauppoihin vielä jossain vaiheessa..

 3. Hyiseen (ainakin tällä hetkellä täällä itäisessä Suomessa) päivään olisipa
  väripiristys tuo takki.

 4. Ei saa, värihulluus tarttuu! Täällä toinen mustaan pukeutuja joka on alkanut sun kuvien myötä himoita noita värikkäitä kukkia :D Dammit!

 5. Mä niiin ymmärrän sinua! Jos on värikästä, pitää olla kunnolla värikästä, lisäpisteitä kuosisekamelskasta. Muut ajat sitten maltillisesti mustassa, valkoisessa ja harmaassa.

  • Juuri tätä kuosia ei taida olla kevään ja kesän jäljiltä jäljellä, ellei johonkin ole jäänyt yksittäiskappaleita. Kysellä toki kannattaa, ainakin Stadiumissa on tämän kuosin shortseja ja takkeja myyty. Nettikaupasta http://www.adidas.fi voi bongailla uuden malliston versioita, niissä on vähän eri värejä ja kuoseja.

  • Hmm, epäilen että tämä kuosi on loppuunmyyty, mutta uusimmasta mallistosta löytyy varmasti uusia versioita samasta takista. Kurkkaa osoitteesta http://www.adidas.fi. Myös Stadium on myynyt näitä, sieltä ostin ne shortsit.

 6. Kyllä noi värit on sitä terapiaa ja korviketta tähän vuodenaikaan :) täällä juoksemaan lähdetään aina överisekaväreissä!
  Takki on söpö !!

 7. Voi luoja toi on upea. Hankintalistalla on priorisoituna aika paljon kaikenlaista muuta, mutta sinne voisi mahduttaa yhden kukkakuvioisen Addun verkkatakin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.