I’d rather dance with you

Kiitos kaikille mekkometsästykseen osallistuneille! Vuoden tyttöystävä ei edustanutkaan killan vuosijuhlissa kämppäkaverinsa kuoropoikakaavussa, vaan pitkässä paljettiunelmassa, jonka sai lainaan Katri Niskaselta.

2013-12-stellaharasek-stella-joni-partyparty

Dress by Katri Niskanen. Makeup by Sumi Moreno & hair by Marko Mäkinen from Dandy.

They’ve changed something in the matrix – I’m wearing a long dress and actually enjoying it. Or maybe it’s just the extremely hot boyfriend and champagne.

Photo by Mikko Rasila

KINGS OF CONVENIENCE – I’D RATHER DANCE WITH YOU

42 thoughts on “I’d rather dance with you

 1. Oooh, takaa ikkunasta näkyvä heijastus on muuten aivan ihana lisäys tähän suloiseen kuvaan!

 2. Stella, olet niin kaunis! Näytät tosi onnelliselta! Sinun blogisi oli ensimmäinen, jota vuosia sitten aloin lukea. Kerran, kauan sitten, näin sinut kaupassa enkä uskaltanut tulla tervehtimään – nyt kaduttaa. Ehkäpä, kun muutan takaisin Suomeen, törmäämme taas, ja silloin, moikkaan ja kiitän parhaasta blogista ikinä! Kuvasi ja tekstisi tuovat niin palon iloa tällä hetkellä ulkomailla asuvalle kotiäidille – kiitos! Iloista jouluaikaa!

  • Voi Katja, kiitos kommentista, ihana kuulla että olet tykännyt! Tule todellakin ensi kerralla nykäisemään hihasta, kun törmätään. Ja kiitos – onni kyllä pukee meitä ihmisiä paremmin kuin mitkään paljetit (vaikka ovat nekin kauniita).

 3. hihii meinasin ehdottaa sulle just tota mekkoa, oon ihaillut sitä KN ikkunassa roballa ja miettinyt aina, että se on ihan sun tyylinen :D Ehkä mä sisimmässäni tiesin, että toi mekko valikoituu sulle vaikka en sitä ehdottaisikaan!

  • Muuten olisimme, mutta Kapteeninkadulla oli oma itsenäisyyspäivän vastaanotto, jonka isännöimisessä seuraava päivä kului.

 4. Mä rakastan kuvia, joissa ihmiset kattelee eri suuntiin kuvanottohetkellä. Tässä on jotain sekapäisen helpottunutta tunnelmaa ja samalla vatsanpohjassa kiertävää jännityskutinaa. Party hard!

   • Jep, sen lisäksi, että kuvassa näkyvät ihmiset ovat aivan törkeän kauniita ja komeita ja säihkyviä, tuo asetelma ja katseet ovat kyllä niin vinkeitä, että tästä tuli tosi hyvälle tuulelle, Toivottavasti oli mahtavat juhlat!! :)

    • HAHA! Ihana kommentti, kiitos. Oli kyllä, ensi vuonna uudestaan jos kavaljeerini kutsuu.

 5. Anteeksi jo etukäteen tämä tyhmä kommentti, mutta minusta kannattaisi hankkia lapsi yhdessä – ihan niinkuin koemielessä, kuinka kaunis siitä tulisi! ;) Hyvältä näyttää! Mekko on upea. Samalla tosi klassinen ja tarpeeksi juhlava, mutta myös tuore ja hot. Peukku siis myös Katrille.

  • HAHAH! Lapsista en tiedä, mutta samaa mieltä siitä, että Katri on tehnyt täydellisen mekon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.