Pellavassa perjantaihin

Pellavapaidat ovat kovassa käytössä ympäri vuoden, en taida paljon muunlaisia paitoja enää omistaakaan. Kesällä ne ovat toki ihanimmillaan, kuten kaikki kevyet, kuultavat materiaalit. Tämän kesän suosikkeja ovat ehdottomasti Mos Moshin rennot pellavaiset t-paidat – tykkään niiden retrohenkisistä ranskalaisista printeistä ja väljistä, poikamaisista leikkauksista. Kaiken ei tarvitse olla ihossa kiinni.

2016-06-10-stellaharasek-mosmosh-12016-06-10-stellaharasek-mosmosh-2

Olen lukenut vaatekaapin kulmakivistä niin monta kertaa, että olen alkanut inhota koko ilmaisua. Myös luottovaate on niin kulunut klisee, ettei sitä tee mieli enää toistella. Jospa tyydyn siis toteamaan, että käytän nahkahameita kaiken aikaa, sillä ne näyttävät hyvältä lähes kaiken muun kanssa. Uusi nahkahametulokas on erilainen kuin kaapissani majailevat a-linjaiset, minimittaiset kaverinsa: rento ja sporttinen, edestä solmittava ja mikä parasta, varustettu taskuilla. Helppo kesähame, joka taipuu vaivatta syksyynkin – kuvitelkaa sen seuraksi sukkahousut, nilkkapituiset saappaat ja muhkea neule. Tai hmm… älkää kuvitelko vielä, palataan tähän tunnelmaan sitten elokuun lopussa.

2016-06-10-stellaharasek-mosmosh-32016-06-10-stellaharasek-mosmosh-4

MOS MOSHIN T-PAITA* JA
SECOND FEMALEN NAHKAHAME* DOTS
REMMIKOROT COS
*SAATU

Kesäpukeutumisessa parasta: vaivattomuus. Ei tarvitse pukea kuin t-paidan ja hameen niin koossa on asu – kengät ratkaisevat onko kokonaisuus skarppi vai rento. Myös ikisuosikkiyhdistelmäni t-paita ja farkut päivittyy päivästä iltaan vaihtamalla tennarit tai sandaalit siroihin remmikorkoihin. Niin näppärää. Jää energiaa kaikkeen tärkeämpään, kuten roseeviiniin, parhaan puistopaikan (tai myrskyjen) metsästämiseen, ystäviin.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

10 thoughts on “Pellavassa perjantaihin

  1. Mä kanssa halusin jtn “uutta”, ja hankin 3 kpl Balilaisia turkooseja pikku-kirahveja muistuttamaan ikkunalaudalleni, että kaappiini voi tulla mitä vaan, kuhan ne ei oo “kulmia tai kiviä”!! :D

    Nahka ♡

  2. Pellava ja nahka, yhdet suosikeistani.

    Tuo hame on täydellinen! Rakastan nahkavaatteita, ja juuri nyt tuntuu että varmaan sorrun ostamaan tuon hameen, täydellinen kesään ja juurikin sinne syksyyn sukkisten ja jätti-ison mohairneuleen ja bikerbuutsien kanssa. Melkein jo toivon että tulisi syksy, mutta nautitaan tämä kesä ensin ;) . Ja säiden jatkuessa tällaisena tuota komboa voi käyttää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.