Villapaitavampyyri

Mikä lämpö! Minä se painelen mustanpuhuvassa univormussani kuin auringonvaloon ajettu vampyyri, mutta nahkatakki ja neule eivät ole liioittelua. Varjossa on vielä viileää ja vilu tulee viimeistään illalla heti kun aurinko katoaa kattojen taakse. Nest Factoryn omasta mallistosta saamani alpakkavillapaita on vaatekaappini uusin tulokas ja käsinkudottu Perussa reilun kaupan periaatteilla.

2016-05-03-stellaharasek-outandabout-022016-05-03-stellaharasek-outandabout-03

Pidän neuleen väljästä leikkauksesta, pystysuorasta saumasta sekä edessä että takana ja ennen muuta valuvasta alpakkaneuloksesta. Tuntuu siltä kuin kulkisi ulkona kääriytyneenä lempivilttiinsä, ja sehän ei voi olla huono asia. Kevyt neulos ja vajaamittaiset hihat sitäpaitsi sopivat kevääseen ja alkukesään kuin kesälomahaaveet ja valkoviini.

2016-05-03-stellaharasek-outandabout-042016-05-03-stellaharasek-outandabout-05

Harmaita neuleita ei vaan voi olla tarpeeksi. Tämä ei ole vitsi! Olen kirjaimellisesti rakastanut rikki suurimman osan vanhoista suosikeistani, joten uusille alkaa olla tilaa. Ja huutava tarve, koska – halusinpa myöntää tämän tai en – vietän harmaissa paidoissa suurimman osan ajastani. Turvavaate mikä turvavaate. En taistele vastaan, niitäkin tarvitaan.

Kuvat Jarno Jussila

12 thoughts on “Villapaitavampyyri

 1. Oot kyllä nii mahottoman kaunis just sillee luonnollisella tavalla! Tykkään nii hirmusesti sun kuvista,teksteistä ja tyylistä.

  Kaikkee ihanuutta ja aurinkoo sulle Stella!!!!

  • Hei Sanna, ihanasti sanottu, kiitos kauniista kommentista! Sulle samaa, kevättä ja kepeyttä ja aurinkoa xxx

 2. Mä oon varmaan ennenkin kompannut tässä asiassa, että harmaita neuleita ei vain voi olla liikaa. Ne on nimenomaan turvavaatteita myös mulle. Kaunis yksilö tuo alpakkaneule ja plussaa reilusta kaupasta :)

  • Joo, muistelinkin että saattaisit ymmärtää! Reilusta kaupasta paljon plussaa.

 3. Siis jumalauta noi sun hiukset!!! Miten sulla on ikinä koskaan voinut olla lyhyet hiukset?? Täydelliset ovat, ei voi mitään. Eikä tietty pidäkään voida :D

  • Hahaa! Kaikkea pitää kokeilla kerran, toiste en ajatellut palata lyhyeen. Ja kiitos, mutta voisivat ne täydellisemmätkin olla, esimerkiksi olla muuttumatta yön aikana RASTAKSI. Yhdeksi, paksuksi takkurastaksi. Arghh.

 4. Ihana paita sulla! Itse löysin hetki sitten pihakirppikseltä (Hertsikan siivouspäivä, järjestetään joka kevät, kannattaa piipahtaa jo pelkästään alueen UPEAN miljöön takia) ohuen pellavaisen pitkän neuleen, HARMAANA luonnollisesti. Ihan iskemätön, myyjän mukaan -ei-vain-tullut-pidettyä-. Good for me, neule on jo nyt ollut käytössä useaan otteeseen, pellava on ihan lyömätön materiaali.

  • Oi, ihana kirppislöytö! Lucky you. Olen käynytkin Hertsikan siivouspäivässä joskus ja tykkäsin, oli ihan huipputapahtuma.

  • Haa, en tiedä! Taitaa olla kiinni ihan siitä miten sen yhdistää? Nahkarotsi tekee kaikesta vähän rokin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.