Juice Beautyn parhaat meikit x 5

Yhteistyössä Naturelle, sisältää alennuskoodin

Ei voi kuin olla kiitollinen siitä, että saan työkseni kirjoittaa asioista, joista olen muutenkin innoissani! Tänään on vuorossa aihe, jota olen odottanut vesi kielellä jo tovin: sain nimittäin testiin nipun Juice Beautyn Phyto-Pigments -sarjan meikkejä ja tehtäväksi valita joukosta suosikkini. Tavallaan helppo tehtävä, koska pidän niistä kaikista. Tavallaan vaikea, koska loistavia tuotteita on niin monta – suosikkilista ei varsinaisesti aja asiaansa, jos siihen nostaa sarjan jokaisen putelin. No mutta se on onneksi positiivinen ongelma, jos on liikaa hyviä tuotteita suositeltavaksi.

Gwyneth Paltrowin suunnittelema kosmetiikkasarja saapui luonnonkosmetiikkakauppa Naturellen valikoimiin jokin aika sitten. Paltrow omistaa osan amerikkalaisesta Juice Beautysta ja vastaa itse merkin meikeistä, mikä monen ystäväni mielestä tarkoittaa, etteivät ne voi olla mitään muuta kuin täydelliset. Hypetys hiukan nauratti, mutta niinpä yhdyin minäkin ylistykseen, kun pääsin ensimmäistä kertaa Naturellen kivijalkaputiikissa leikkimään tuotteilla. Ne ovat stailit, simppelit ja supertoimivat – ja sen lisäksi vieläpä eettisesti ja ekologisesti kestävät.

Naturelle on tuonut Suomeen monia kulttimainetta niittäneitä luonnonkosmetiikkamerkkejä, eikä tämä sarja tee siihen poikkeusta. Näistä tuotteista on kohistu ihan kaikkialla: ne ovat vegaaniset ja niiden väripigmentit ovat kokonaan luonnollisia: phyto-pigments viittaa juurikin kasvipigmentteihin. Tuotteissa on sheavoin ja jojobaöljyn ansiosta runsaasti hoitavia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä helppokäyttöisiä ja kosteuttavia. Siitä on iloa erityisesti talvikuukausina: pakkasen kuivattamille kasvoille ei halua levittää kuin hoitavia, helliviä tuotteita.

Olen nyt käynyt viime viikkoina läpi suunnilleen koko sarjan ja tehnyt vaikeat valinnat – seuraa siis viisi suosikkiani! Kuvat on napattu balilaisesta hotellihuoneesta, palaan tuohon ihanaan paikkaan varmasti myöhemmin.

1 ~ Rakastan kevyitä pohjustusvoiteita, jotka tasoittavat ja kirkastavat kasvot huolettomalla kertalevityksellä. Käytän niitä meikin alla, mutta vielä useammin ihan sellaisenaan, kun laiskottaa, tai reissussa ruskettunut iho ei tunnu kaipaavan kauheasti muuta. Phyto-Pigments Illuminating Primer -meikinpohjustusvoiteella saa kasvoille todella kauniin, luonnollisen kuullon. Olen kahlannut vuosien varrella läpi varmaan kaksikymmentä vastaavaa tuotetta, mutta tästä tuli kertalaakista kaikkien aikojen suosikki: ohut voide imeytyy hetkessä, hoitaa ja kosteuttaa, tekee ihosta pehmeän ja hiukan mattapintaisen, häivyttää pienet juonteet eikä sisällä turhaa kimallusta, pelkkää valoa ja kuultoa vaan. Kuulin juuri, että tämä on yksi sarjan myydyimmistä tuotteista, en kyllä ihmettele yhtään miksi. Jää vakikäyttöön!

2 ~ En käytä kovin usein meikkivoidetta, mutta silloin kun käytän, haluan tietenkin, että se on täydellinen. Täydellisellä tarkoitan sitä, ettei voide tee ihosta meikatun näköistä, vaan muuten vain virheettömän ja säteilevän. Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation osuu ilahduttavan lähelle: ohut, kermainen koostumus sulaa ihoon ja jättää pinnan samettiseksi, kosteutetuksi ja tasaiseksi. Tykkään sekoittaa tätä meikinpohjustusvoiteeseen ja taputella sitä nenänpieliin, suun ympärille, otsaan ja poskille sen mukaan missä tarvitaan tasoitusta.

3 ~ Phyto-Pigments Flash Luminizer -korostuspuikko saattaa olla sarjan ihanin tuote. Superstailissa metallihylsyssä on kaksi hehkua antavaa ja valoa heijastavaa sävyä, jotka saa yhdellä klikkauksella käyttöön. En osaa päättää kumpi näistä yhdistelmistä on ihanampi, Golden/Bronze jossa kullalla saa posket hehkumaan ja pronssi tuo kasvoille auringon paahdetta, vai Cream/Marigold, jossa yhdistyy luonnollisesti rusottava poskipuna ja nude korostusväri. Herkulliset sävyt ja helppokäyttöisyys tekevät tästä meikkipussin vakisuosikin.

4 ~ En ole juurikaan käyttänyt ripsiväriä tällä Balin matkalla, mutta on silti pakko nostaa suosikkieni joukkoon sarjan ripsivärin nimeltä Phyto-Pigments Ultra-Natural Mascara. Jos olet etsinyt luonnonkosmetiikkarintamalta täydellistä ripsiväriä, älä etsi enää, sillä tästä se tuskin paranee! Koostumus on kermainen ja harja supersiro. Parilla kerroksella saa säihkyvät silmät, joiden seuraksi en ole kaivannut edes luomiväriä tai rajausta, sillä tällä hetkellä inspiroi eniten todella luonnollinen, lähes paljas look. Uskon silti, että tällä ripsivärillä saa taiottua myös täydelliset tähtisilmät myös tummaan pikkujoulumeikkiin. Tämä testataan parin viikon sisällä.

5 ~ Phyto-Pigments Satin Lip Cream on huulipuna kaltaisilleni ihmisille, jotka eivät oikein osaa käyttää tavallista huulipunaa. Hoitava ja kosteuttava huuliväri on yhtä vaivaton kuin huulirasva: sen voi taputella sormin paikoilleen ja unohtaa. Lempisävyni on Blush, pinkkiin taittava nude, jolla saa juuri ne pehmeät ja houkuttelevat huulet, joita näkee elokuvissa juuri ennen suutelukohtausta. Ei näytä meikatulta, näyttää vain täydelliseltä. Huulivärissä on muuten ikääntymisen merkkeihin tepsiviä ainesosia, jotka tekevät yli kolmekymppistenkin huulista erityisen pehmeät ja puolikiiltävät.

Henkilökohtainen kärkiviisikkoni oli siinä, mutta pakko jakaa vielä muutama kunniamaininta: Phyto-Pigments Last Looks Blush on voidemainen poskipuna, jonka sävyllä Seashell saa poskipäiden lisäksi huulille täydellisen, luonnollisen rusotuksen. Jos käytät peitevoidetta ihon pienten epätasaisuuksien tai tummien silmänalusten piilottamiseen, Phyto-Pigments Perfecting Concealer on tarkoitukseen loistava, peittävä ja hyvin kestävä vegaaninen vaihtoehto. Olen joskus hankalina päivinä sekoittanut tipan peitevoidetta sarjan meikkivoiteeseen ja saanut pahasti punoittavat nenänpielet hetkessä piiloon.

Kiinnostuneille tiedoksi, että nyt on taas hyvä hetki päivittää peilikaapin sisältöä tai hankkia kokeiluun jotain uutta kiintoisaa, sillä koodilla STELLA15 saa 15% alennuksen Naturellen koko valikoimasta sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässä 17. joulukuuta saakka! Etu ei koske seuraavia tuotesarjoja: NUORI, Kypris, Mahalo ja Vintner’s Daughter.

PHOTOS FROM THE SLOW, BALI BY STELLA HARASEK

14 thoughts on “Juice Beautyn parhaat meikit x 5

 1. Kiitos vinkeistä! En osaa käyttää huulipunia, joten voisin testata tuota huulikiiltoa. Primer kuulostaa kanssa hyvältä.

  • Kannattaa kokeilla, mulle ainakin toimii hyvin tuo huuliväri vaikken perinteisiä huulipunia oikein osaa käyttää. Paitsi Axiologyn punia, nekin ovat kosteuttavia ja niissä on muutama ihan loistava luonnollinen sävy.

 2. Kiitos vinkeistä, oon myös etsinyt usean vuoden ajan sopivaa primeria (ei tahmaa, ei kimaltele, kuivuu nopeasti, lopputulos luonnollisen kuulas eikä jumalattoman kiiltävä) ja tää primer meni heti tilaukseen :) !

 3. Pari tarvitsemaani tuotetta menikin heti joukulahjatoivelistalle (numerot 1 ja 3) kiitos vinkistä

 4. Aaah nää herkkukuvat saa vakavasti harkitsemaan tilausta vaikka en juuri edes meikkaa :D

 5. Sekä primeri että huulikiilto meni tilaukseen, kiitos suositteluista ja huikean hienoista kuvista ❤️

 6. No kuule!!
  Et kyllä usko, mutta kävin ostamassa 2 vko sitten tuon värivoiteen. Kuten arvaat, olen jo muutaman Vuoden hakenut “parasta”! Jouduin kuitenkin 2 kertaa sen palauttamaan koska pullossa jokin outo juttu?! .. ihmettelin itekkin sitä?!
  No, nythän mä saan sitten täältä sen alennuksen .
  Joten, kiitos taas Universumi ❤
  Ja, nää on kyllä aikas Ihanii!!

  • Haha! Mahtavaa! Ja niinhän ne ovat, jäivät kyllä omaan peilikaappiin ihan pysyvästi xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.