(Toisenlainen) mustekuume

Edes minä en ole niin optimisti, että kulkisin kylillä vielä nahkatakissa, mutta sovitella saa aina. Musteensininen nahka – etenkin mattapintaisena ja pikkuisen patinoituneena – näyttää just nyt kaiken villakankaan ja kelsin jälkeen vaivattomalta ja freesiltä. Kun kelit antavat myöten, aion kokeilla miten rotsi viihtyy valkoisen t-paidan ja repaleisten farkkujen kanssa. Veikkaan, että tulevat juttuun.

2016-02-23-stellaharasek-minimum-12016-02-23-stellaharasek-minimum-22016-02-23-stellaharasek-minimum-32016-02-23-stellaharasek-minimum-42016-02-23-stellaharasek-minimum-5

NAHKATAKKI* MINIMUM
SOLKINILKKURIT VAGABOND
MINIMEKKO IKIVANHA FILIPPA K
SUKKAHOUSUT WOLFORD
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

Muut releet ovatkin helmikuista arkikamaa. Onneksi on luottobuutsit, jotka kesyttävät lempimekon minimittaisen helman toimistokelpoiseksi – ja joilla pysyy pystyssä jäisillä kaduilla! Jos ne joskus hajoavat, joudun ehkä muuttamaan maasta, ja mikä pahempaa, hankkimaan säädyllisen pituisen mekon.

Kuvat Jarno Jussila

22 thoughts on “(Toisenlainen) mustekuume

 1. Hip! Ihana takki! En mistään löytänyt kuin mustana. Onko vinkkiä antaa löytyykö tuota samaista jostakin :)

  • Hiphip! Mää en tiedä, mutta lähetin Minimumin Riikalle viestin ja palaan asiaan heti kun tiedän! x

 2. Mulla on samat buutsit ja sama pelko niiden puhkikulumisesta, koska asustan niissä lähes päivittäin. Näytät kyllä upealta, kuten aina! ;)

  • YMMÄRRÄN! Sama homma. Hyvin ovat onneksi kestäneet, joten toivotaan että niistä on iloa vielä pitkäksi aikaa.

 3. Uijui, mikä takki! Ja sun hiukset näyttää todella hyvältä suoristettuna, vaikka itse suoratukkaisena aina kadehdinkin kaikkia, joilla on luonnostaan taipuisa/kihara tukka. Mutta niinhän se menee.

  • Niinhän se menee, että just sitä haikailee mitä ei itsellä ole! Kaikessa on puolensa. Kun on normaalisti luonnonlaineikas surffireuhka, on ihanaa kun tukka on hetkittäin siisti ja sileä.

 4. On päiviä kun voi kulkea Zaran ihanassa, uudessa nahkatakissani mutta on päiviä jolloin visiteeraa Merihaassa ja toteaa että tein fiksusti kun kääräisin itseni neuleeseen ja villakangastakkiin. Vaikka Eirassa tuulisikin ei se tunnu olevan mitään siihen verrattuna kuinka Merihaassa tuulee. :D

  Kannattaako noihin wolfordin sukkiksiin satsata? Onko ne sen arvoiset?

  • Merihaassa on AINA hyisen kylmää! Kesälläkin tuulee. Wolfordin sukkikset ovat ainoat sukkahousut, joita olen vuosiin ostanut, joten minusta kyllä ovat hintansa väärti.

 5. Oi tuli näistä kuvista ihan hirvee kevätkuume!! Kaunis rotsi, näyttää tosi hyvältä sun päällä.

 6. Siis ihan mieletön tyyli taas! Ihan hirveä himo tuli kanssa pukeutua nahkatakkiin ja pikkumekkoon. Ja nuo aurinkolasit! Osaatko sanoa saako niitä vielä jostain? Ja hiukset: sulla näyttää molemmat hyviltä (kiharat ja suorat), tää jotenkin vielä extrahyvältä!

  Toivottavasti pian pian nahkatakkisäät!

  • Hei kiitos, kiva kun tykkäät! The Row’n aurinkolaseja myy Helsingissä Beam, http://www.beamstore.fi / Erottaja 15-17. Tuo malli on viimekesäinen, joten en osaa sanoa saako sitä enää mistään, mutta on niillä useammassakin mallistossa ollut samanhenkisiä pyöreitä malleja.

 7. Hei onpa kauniit kuvat. Mutta ainahan sulla on. Mites tuo tukka tehdään? Onko se vaan föönattu suoraksi?

  • Kiitos kuvaajalle, itsekin tykkäsin kovasti näistä ruuduista. Tukka on pesty, föönattu ja suihkittu jollain tekstuuria tuovalla aineella ja ehkä tähtipölyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.