Tie, tie my darling

Syyskuun ensimmäinen – jyrisevällä ukkosella ja kaatosateella alkanut sunnuntai – on enemmän kuin passeli päivä gTIEn Mayhem-malliston raukeaa valoa tulvivien kuvien maailmanensi-illalle. Mayhem on naistenmallisto, joka sisältää pieninä sarjoina tehtyjä, usein uniikkeja mustasta nahkasta ja hopeasta valmistettuja asusteita ja koruja. Suunnittelijanero Jenni Ahtiainen pyysi kameran eteen minut ja miehen nimeltä Joni. Hullu idea, jolle oli pakko sanoa kyllä. Mitä sanotte, kannattiko?

2013-08-gtie-mayhem-012013-08-gtie-mayhem-022013-08-gtie-mayhem-032013-08-gtie-mayhem-042013-08-gtie-mayhem-05

gTIE – Mayhem. Designed by Jenni Ahtiainen. Photos by Mikko Rasila. Hair & makeup by Sumi Moreno & Marko Mäkinen from Dandy. Special thanks to Label.m.

gTIE is a groundbreaking neckwear line that is to set the bar in men’s accessories and to give more edge and attitude to the urban woman. Taking over Finland, next stop Los Angeles. These photos are for Mayhem, a gTIE collection of unique women accessories made of black leather and silver.

47 thoughts on “Tie, tie my darling

 1. meni kirjanmerkit vaihtoon, vanha osoite pois ja uusi tilalle. uusi blogi vaikuttaa tosi hyvältä, ja ihana kuinka jo sun tunnusmerkiksi muodostunut rasti vilahtelee siellä täällä (:
  mitä malliston kuviin tulee, kauniita koruja ja hyvännäköinen pariskunta. paljon onnea jatkoon!

  • Moro Emilia, kiitos kommentista, hienoa kuulla että tykkäät! Mustakin tuo rasti sopii tänne kuin nenä päähän.

 2. Täältäkin onnea uudelle blogille ! Samalla innolla jatkan lukemista kuin tähänkin asti tuolla FB:n puolella :)

  En ole tainnut ennen kommentoidakaan, mutta kiitos luovan ja hymyn suupieliin saavan kirjoitustyylisi, sekä valloittavien valokuviesi, blogissasi käynnistä jää aina hyvä mieli.

  Mukavaa syksyn jatkoa !

  • Hei, kiitos kommentista, onpa kiva kuulla että pysyt mukana, ja kommentoi toki jatkossakin nyt kun kerran aloitit :P

 3. Onnea uudelle blogille! Ja kyllä nämä kuvat ovat upeita niin kuin myös Jennin tuotteet. Mutta sanattomaksi vetää teidän kahden kauneus, ja tunnelma joka välittyy täydellisesti näissä kuvissa. Upeaa työtä kaikki!

  • Kiitos Ellu, ihana kuulla! Työryhmä teki huikeaa jälkeä, kuvien tunnelmasta erityiskiitos valokuvaaja Mikko Rasilalle. Dandyn Marko ja Sumi tekivät mahtavaa työtä hiusten ja meikkien kanssa. Ja Jennin mallisto on tietysti aivan omaa luokkaansa, kuten kaikki mitä tuo uskomaton nainen tekee.

 4. Kauniita kuvia ja kauniita ihmisiä! Mun tarttee varmaan käydä katsomassa tarkemmin tuota olan yli menevää korua, ei tunnu lähtevän ajatuksista sitten millään…

 5. Todellakin kannatti. Ihan tajuttomia fotoja. <3
  Meni kylmät väreet, kun katsoin niitä ja se on iso juttu… :D

  • Kiitos, minustakin kuvat ovat ihanat! Mikko on niin taitava että taju lähtee.

 6. Upeita, todellakin kannatti! Ja hoksasin just, että Jennihän on myynyt mulle parit Mayhemit ennen kuin mallisto on ollut edes kaupan. I feel special!

 7. Niin kauniita, herkkiä, romanttisia kuvia, ahhhh! Ja ihana freesi ilme uudella blogillasi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.