30 songs for dancing in the rain

Uskottava se on: syksy on tullut taas yhdessä yössä. Lauantaina maleksin vielä t-paidassa ja farkkushortseissa elokuun viimeisen iltapäivän lempeässä paahteessa, sunnuntaihin mennessä lämpömittarin lukemat olivat pudonneet niin alas että teki mieli pukeutua peittoon. Ensi kerralla teen sen. Olen varma, että kaikki vaan odottavat, että joku on tarpeeksi epätoivoinen nero tehdäkseen sen ensin. Ei hätää, minä voin olla untuvaan kääriytynyt supersankarinne.

Tänään olen pääasiallisesti keskittynyt selviytymään siitä että on maanantai, ja salaisesti toivonut, että sataisi. Sateessa voi sentään kuvitella olevansa kohtalokas nainen elokuvassa, jossa hallitsematon äkkirakastuminen odottaa minkä tahansa kadunkulman takana. Harmaassa ankeudessa sen sijaan ei ole mitään elokuvallista. Taidan määrätä itselleni b-luokan elokuvan ja ison lasin punaviiniä, mutta sitä ennen minulla on teille jotain, nimittäin uusi soittolista iloksi ja inspiraatioksi alkusyksyyn. Toivottavasti tykkäätte siitä yhtä paljon kuin minä. Jos ette, tehkää itse parempi – ja lähettäkää minulle linkki!

2013-09-stellaharasek-sundaysky

It’s true: fall can begin overnight. I spent the last day of August – a perfectly sunny Saturday – in a t-shirt and denim cutoffs. By Sunday it was so chilly I felt like going out wrapped up in a blanket. Next time I will. I think everyone’s just waiting around for someone daft enough to be the first. Don’t worry, I can be your hero. Who needs self-respect anyway.

Today I’ve mostly been coping with the fact it’s Monday and secretly hoping for rain (I prefer a good shower over dim grayness any day) but the clouds hanging above the city seem to be too depressed to bother. Might be a good time to prescribe myself a bad movie (you know the kind, so lousy you just have to love it) and a large glass of red wine. But before that I’ll get to the actual point of this post: I have a new fall playlist for you. I hope you like as much as I do. If you don’t, send me a better one and I’ll be happy to give it a shot.

playplayplay

30 thoughts on “30 songs for dancing in the rain

 1. Paksu villaneule, punaviinipullo, kallioranta ja syyskuun illan auringonlasku. Koirat kainalossa ja mies, joka opetti minut rakastamaan syksyä, hetkeä ja elämää. Myöhemmin riittää, kun vain suljen silmäni. Kiitos tästä listasta. <3

 2. Blogin muutto on korostanut sen parhaita puolia kuin käynti luottokampaajalla :) tahdon kiittää soittolistoistasi NIIN KOVIN, ne todella parantavat elämänlaatua! Eli kiitos, danke, thank you, tack, grazie!

 3. Pingback: Olohuoneen uusi sohvapöytä - Cosy Home

 4. Kun mainitsit tuon peittoon pukeutumisen, mulla tuli heti mieleen Maison Martin Margielan for HM malliston tippaakaan :D varmaan löytyy googlettamalla.. Haaveilin siitä muttei ollut pokkaa ostaa. Kelpasi kyllä helmikuun -25 pakkasilla!

  • Hei tiedänkin takin jota tarkoitat, totta! Se tosin näyttää niin samalta kuin oma untuvapeittoni, että voisin varsin hyvin verhoutua siihen ja väittää, että se on Margielaa ;)

 5. Blogin ulkoasu ja rento tunnelma koukuttaa, ihan niinkuin ennenkin. Keep up the good work. :)

 6. Nykytanssijana sain mielettömän inspiraation sun soittolistasta; teki mieli vaan huojua yksinään olohuoneessa..Kiitos paljon linkistä!

  • Moro Marjukka, kiitos kommentista, mahtavaa että soittolista kolahti! Lisää luvassa!

 7. Looking good,toivoisin,että voisin seurata Bloglovingin kautta. Vuosia sinua seuranneena.

  • Moro Janica, kiva kun tykkäät ja kiitos kun seuraat! Uusi blogi löytyy bloglovin’ista kyllä, löydät suoran linkin tuosta sivupalkista oikealta.

 8. Heij, olisiko soittolistaa mahdollista saada jotenkin linkkinä spotifyn – ei-netti-versioon? tai sitten ööh, vain kappalelistat taas? mun macbook vetelee sen verran viimeisiä, ettei se kykene enää asentaa itseensä falshplayeria (todennäköisemmin en ehkä vain osaa) ja en saa linkkiä auki kun ohjautuu nettipohjaseen spotifyihin! Kiitos! huippusoittolistoja on sulla ollut, oon löytänyt monta uutta rakkautta!

  • Moro Leena, toimiiko tämä sulla:

   spotify:user:stellah:playlist:5Z2qNzt4SdQFqIoWOmNB8s

   Jos ei, laitan kappalelistan tulemaan!

 9. Kiitos, alku ainakin vaikuttaa lupaavalta! Oon itse ihan koukussa Phosphorescentiin, se taannoinen keikka Tavalla ei todellakaan jättänyt kylmäksi.

  Saisko seuraavaksi toivoa listalle “30 Songs for Running in the Rain”?

  • Haha, tätä hetkeä olen pelännyt. Kuuntelen juostessa niin hämmentävää kamaa, etten tiedä ilkeääkö sitä laittaa jakoon, mutta harkitaan! Keikka jäi valitettavasti väliin, se oli siis hyvä?

   • Hei, KAIKKI kuuntelee juostessa hämmentävää kamaa! Se taitaa vähän niinku kuulua asiaan. Nyt vaan alkaa taas kaivata omille listoille vähän vaihtureita, joten jakoon vaan, sanon minä.

    Keikka oli todella hyvä, harmi että missasit! Ajoitus heti Flown jälkeen oli kyllä aika huono ja varmaan verotti kuulijakuntaa jonkin verran, mutta paikalle raahautuneet palkittiin kyllä sitten varsin ruhtinaallisesti. Toivotaan, että tulevat pian uudestaan!

    • Okei, tämä lohduttaa vähän. Mietitäänpä asiaa. Voi damn, arvasin että olisi pitänyt lähteä, mutta Flow’n jäljiltä ei ollut tosiaan motivaatio kotoa liikkumiseen tarpeeksi korkealla – ensi kerralla sitten, toivottavasti sellainen tulee pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.