I wanna be adored

Brittiyhtye The Stone Rosesin vuonna 1989 julkaistu I Wanna Be Adored kuuluu niihin kappaleisiin, jotka tunnistaa alkuhuminansa ensimmäisestä sekunninpuolikkaasta – ja ajaa välittömästi tunnekuohuun, johon sekoittuu kaikki menneet ihastukset, pettymykset, tärisevin teinisormin poltetut tupakat ja puistonpenkillä juotu lämmin valkoviini. Tykkään hulluna myös tanskalaisen The Raveonettesin tulkinnasta, joka onkin melko uskollinen alkuperäiselle sovitukselle ja tunnelmalle. Cover on julkaistu vuosia sitten ja olin jo ehtinyt unohtaa sen, mutta onneksi internet kuljettaa eteen kaikenlaista. Laitan onnenkantamoisen jakoon siltä varalta, että se ilahduttaisi teitäkin.


THE RAVEONETTES – I WANNA BE ADORED

4 thoughts on “I wanna be adored

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.