Caught out in the rain

Vähän harmittaa vieläkin, että losangelesilaisen Beth Hartin keikka Pori Jazzeilla meni meiltä ohi. Taloudessa kärvisteltiin flunssakuumeen kourissa ja arvostettiin sillä hetkellä ibuprofeenia enemmän kuin Bethin keinuvaa bluesia. Onneksi siitä saa nauttia myös levymuodossa! Niin tummaa ja hidasta. Valuu jokaiseen rakoon ja koloon kuin heinäkuisen illan hämärä.Jos muuten tykkäät Amy Winehousesta, kannattaa kuunnella Beth Hartin Bang Bang Boom Boom. Svengaa vähän samoilla taajuuksilla.

BETH HART – CAUGHT OUT IN THE RAIN

10 thoughts on “Caught out in the rain

  1. …ja taas, osui ja upposi. Miten voikin natsata lähes jokainen biisi minkä jaat? Mutta en valita, soittolistalle meni tämäkin helmi! Soittolistalle nimeltä ‘Mökömököpuussa’ :D Hyvin sopii sinne sekaan. Silloin kun maailma ahistaa ja ihmiset ärsyttää, laitamme luukut kiinni ja napit korviin ja kiipeämme mökömököpuuhun fiilistelemään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.