No smoke without fire

Uusi vuodenaika tuo uutta energiaa. Ollaan Smokin’ Acesin kanssa käyty viime talvena läpi paljon muutoksia, johon liittyy kohtuuttoman paljon treenikämpän vaihdoksia ja muita ulkomusiikillisia seikkoja. Talvihorroksesta ollaan saatu potkittua viimeisetkin huurteet irti ja kesä polkaistaan käyntiin ulkomaan kiertueella. Soittoa on hiottu kellarin hämärissä ja nyt ladattua energiaa lähdetään purkamaan Baltian maihin. Torstaina lautta vie meidät Viroon, josta ensimmäisenä suuntaamme kohti Latvian Riikaa. Bussi kurvaa myöhemmin myös Liettuassa rokaten aina Viron kautta takaisin Suomeen.

On kutkuttavaa ja hienoa lähteä viemään musiikillista osaamistamme maamme rajojen ulkopuolelle. Rehellisesti sanottuna se on aina ollut tavoitteemme. Tällaisten rundien suunnittelu ja toteutus on aina haaste, jos takana ei ole levy-yhtiötä tai muita yhteistyökumppaneita. Ympäriltämme löytyy onneksi paljon ihmisiä, jotka hyvyyttään ovat auttaneet järjestelyissä ja uskovat meihin. En voisi olla enemmän kiitollinen. Nyt on meidän vuoro tehdä työmme ja viedä suomalaista musiikkikulttuuria Baltiaan soittaen keikkapaikat hiestä märäksi.

Kesäksi on tulossa paljon keikkoja myös Suomeen, joten toivon, että tulette joskus paikan päälle kuulemaan. Keikkapaikkojen suhteen otan myös ehdotuksia vastaan, joita voin tarjota keikkamyyjällemme. Pieninkään pitäjä ei ole liian kaukana rokin uuden vallankumouksen tiellä.

Seuraa meitä Instagramissa, niin pysyt mukana tulevista keikoista, julkaisuista ja vaikeaselkoisista inside-vitseistä. Jos musiikki ei ole tuttua, niin käykää ihmeessä kuuntelemassa sitä Spotifysta.

PHOTOGRAPHY BY STELLA HARASEK

3 thoughts on “No smoke without fire

 1. Heissan! Voi ihanaa kun voin heittää toiveen keikkailuunne. Tiedän heti että välimatka on piiiitkä mutta aina pittää yrittää..elikkäs tulkaa Pohjois-Karjalaan ja Joensuuhun! Tarkempi toive olisi Kerubi. Sanon vaan että pettymään ette tulisi kuulijoiden suhteen ettekä paikan. Ravintola sijaitsee Ilosaaressa ja on hyvinkin ja kovinkin aktiivinen ja monipuolinen esiintyjien suhteen. Ja jälkipalaksi maailman parasta burgeria tai muuta vatsantäytettä. Ja vielä Ilosaarirockia varten suunniteltua Iloliemi olutta!
  Lisäksi valtuutan itseni mainosnaiseksi lipunmyyntiä ajatellen :D Joten käykäähän Kerubin sivuilla kahtelemassa paikkaa. Olette aina tervetulleita!
  P.S. Kiitos hyvästä blogista, olette Stellan kanssa loistava parivaljakko. Niinniin taitavia kuvaajia ja kirjoittajia. Ihana kun jotkut osaavat ja eritoten jakavat sen muille!

  • Hei, kiva että toivoit! Me ollaan itseasiassa tulossa ilosaari vkonloppuna Joensuuhun! Soitetaan Lauantaina Marksissa ns. jatkobileissä. Että tervetuloa sinne ja ota kaverit mukaan!! Me ollaan kyselty myös Kerubista keikkaslottia, mutta eivät oo vielä tarttuneet tilaisuuteen.
   Kiitos paljon kauniista sanoista ja nähdään Ilosaaren aikaan!

   • Voi että, ompa ihana kuulla että tulette tänne suuntaan. Tulen paikalle ilman muuta.
    Tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.