An easy ride

Kolmannen tarkistuksen jälkeen voi vihdoin luovuttaa ja hyväksyä, että kaikki tärkeä on mukana. Ainiin, vielä passi. Ja laturi. Fillari alle ja pääkallopaikalle soittokamojen kimppuun, sillä siellä on vielä edessä sama ruljanssi ennen kuin pääsemme kamoinemme laivaan asti. Always check the double check.

Viimeisten kuukausien aikana olemme reissanneet Stellan kanssa niin paljon, että tuntui hassulta polkaista pyörä matkaan ja jättää toinen taakse. Matkakumppanini, kaksoisliekkini. No, Viro ei ole kaukana. Olen tätä kirjoittaessani jo rapakon toisella puolella ja täältä käytännössä näkee meille kotiin, joten tiedän myös, jos kukaan ei kastele kasveja!

Itäblokin ekskursiomme bändin kanssa on lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi. Ensin tämä viikonloppu, kahden viikon päästä on jatko-osa. Jälkeenpäin olemme varmasti kiitollisia sitä, että jaoimme reissun kahteen osaan.

Laivamme rantautuu juuri Tallinnaan ja lähdemme hustlaamaan minibussiamme terminaalista. Matka alkaa ja jatkuu, mutta ei koskaan lopu.

PHOTOGRAPHY BY STELLA HARASEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.