Another fine mess

Olkalaukun sisällöstä voi päätellä monta asiaa elämästäni juuri nyt. Viime päivinä on ollut mielessä mm. viikonloppuna häämöttävä Berliini, nerokas uusi soittolista (KYLLÄ!), niin moni työprojekti että menisin sekaisin laskuissa ilman sinnetänne liimailtuja postit-lappuja, pehmeät huivit koleammaksi käyviin iltoihin ja asteen aikuisempi tukka. Kukapa olisi uskonut, että elämää voisi olla vähän vähemmänkin sotkuisella surffireuhkalla? Huh. Pitää ehkä palata asiaan, kun toivun järkytyksestä.

2013-09-stellaharasek-everydaychaos-12013-09-stellaharasek-everydaychaos-22013-09-stellaharasek-everydaychaos-32013-09-stellaharasek-everydaychaos-42013-09-stellaharasek-everydaychaos-52013-09-stellaharasek-everydaychaos-6

I don’t need a bigger bag, but a secretary would be great. The two little helpers snooping around my things are not as useful as they seem. Astrid4 is the forthcoming album from Astrid Swan, a singer-songwriter I currently work with.

9 thoughts on “Another fine mess

 1. Minäkin palasin vasta syksyisestä (eli suomalaisittain kesäisestä) Berliinistä. Elfidan brunssi osoittautui kehujen arvoiseksi. :) Tuo Mondon opas on oikein mainio peruspaketti, vaikka osa tiedoista on jo pikkuisen vanhentunut. Muista käydä syömässä Monsieur Vuongissa, se on paras. Hyvää matkaa!

  • Elfidan brunssi, ooooh. Sinne singahdetaan heti lauantaiaamuna. Kiitos vinkistä, pitää testata!

 2. Oih, olin viime viikolla neljä päivää Berliinissä, ja siellä oli i-ha-naa. Jälleen kerran. Mahtavan lämmintä myös! Kuinkas muutenkaan.

  Ainoa, joka harmittaa, on se, että jätin ehkä maailman ihanimman harmaan huivin tuohon kaupunkiin… miks mä en koskaan opi?!

  • Ooh, ihanaa – onko siellä siis vielä ihan kesä?! Voi huiviharmia, mutta ehkä se sitten oli vain “ehkä” maailman ihanin…

   • Torstaina oli samanlainen sää kuin Helsingissä, mutta perjantaina ja lauantaina oli yli 20 astetta, suloisen lämmintä, ja minä steppailin teepaidassa, sortseissa tai minihameessa, eikä palellut yhtään. Autuasta! Lähtöpäivänä sunnuntaina sitten sataa tihuutteli ja lämpötila laski monen monta astetta sunnuntaista. Toivottavasti teillä on lämpöisen ihanat kelit myös!

    Mietin huivia miltei koko reissun ajan, koska löysin sen jo torstaina (tietenkin liikkeestä, jota ei Suomesta löydy), mutta jäin pohtimaan, koska pähkäilin myös vastaavan viininpunaruudullisen yksilön välillä. Lisäksi mietin hintaa. Nyt tietysti tuntuu siltä, että se harmaa olisi pitänyt tuoda mukana kotiin, hinnasta viis. Snif, koetan pärjäillä nykyisillä huiveilla (tai mennä käymään salaa uudestaan Berliinissä).

    • Ooh, kuulostaa ihanalta. En malta odottaa. Tosin Berliinissä on kyllä kivaa ihan sadesäälläkin.

     Ja hei, huivi on aina hyvä tekosyy varata uusi matka Berliiniin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.