A beginning of something sweet

Hei kaunokaiset, tervetuloa. Luulitteko, että lakkaisin kutsumasta teitä kaunokaisiksi uuden osoitteen myötä? NEVER. Kiitos, kun olette täällä. Kaikki tämä humalluttava vapaus ja tyhjän paperiarkin valkoisuus! Tunne on sama kuin uudessa asunnossa ennen kuin huonekalut ovat löytäneet paikkansa tyhjissä huoneissa ja ensimmäinen taulu naulattu seinään. En ole vielä ihan varma mitä kaikkea on luvassa – ainakin juttuja tärkeistä asioista kuten musiikista, kahvista, kengistä, kirjoista ja pienistä koirista. Jääkää langoille, katsotaan kuinka käy. Blogi löytyy sekä Blogilistalta, Bloglovin’ista että Facebookista. Sana on vapaa, kommenttiloota on teidän.

Hello, you! Welcome to a scatterbrained scrapbook of everything important such as music, coffee, shoes, books, going out, staying in, little dogs, summer storms, writing, finding the perfect pair of jeans, photography, getting more sleep and traveling to real and fictional locations. Don’t be a stranger – hook up on Bloglovin’ and Facebook and leave a note, when you stop by.

This is a fresh start. Thank you for following.

35 thoughts on “A beginning of something sweet

  • Kiitos, kiva kun tykkäät! Blogissa on aina käynyt jonkin verran vieraita muualta maailmassa ja teki mieli tarjota heillekin jotain verbaalista tarttumapintaa. Englanti on myös alkuperäinen äidinkieleni, joka on Suomessa asuttujen vuosien aikana päässyt ruostumaan natiivitasostaan – tekee siis ihan hyvää kirjoittaa pitkästä aikaa myös englanniksi.

 1. Onnea uudelle alulle! Muutokset ovat hyvästä. Ne antavat tilaa uudelle, joka harvoin on huonompaa kuin vanha, päinvastoin. Ihanaa syksyä!

 2. Hei mahtista, ja iloa ja onnea uuteen projektiin! Mukana on roikuttu jo ennen Olivian aikoja ja eiköhän sitä vieläkin jatketa. Jotain uudistumista ehkä on hyvä olla, huomasin meinaan, että viime aikoina tuli harvemmin ja nopeammin selattua kirjoituksia aikaisemman pieteetin sijaan. Tiedä sitten kertooko se sinun vai minun muuttumisesta… :) Ja nyt kun syyskuun eka tuntui olevan blogimuuttojen virallinen päivämäärä, niin hurrasin kovaa, kun joku uskaltaa portaaleista ja muista kokoontumispaikoista muuttaa omilleen, go girl!

  • Hei Johkis, kiitos kommentista! Uudistumispäätöstä edelsi pidempi ajanjakso kun motivaatio oli vähän karkuteillä, ja luulen että se heijastui blogiinkin. Siksipä oli hyvä aika keksiä jotain uutta ja oma osoite + irtiotto muusta blogimaailmasta tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Huippua, että tulit tsekkaamaan meiningin, toivottavasti tulet toistekin!

 3. Ihana toi äksäkin sivun alla ja kommenteissa! Mielenkiinnolla odotan kyllä mihin suuntaan tämä nyt menee. Mukana oltu kuitenkin jo since 2007 :)
  Onnea siis uuteen kotiin!

  • Kiitos, kivaa kun tykkäät ja ihana kuulla että olet mukana menossa jo kuudetta vuotta!

 4. Jessss, näyttää hyvältä eli mukana ollaan jatkossakin! :) Tsemppiä tänne uuteen blogiin ja alkuun, innolla odottelen mitä tuleman pitää! Ainakin paljon mäykkyjä ja vaikka mitä? <3 Ihanaa syksyä! :)

  • Voi kyllä, mäykyt pysyvät taatusti mukana! Kiitos Tiina kommentista, kivaa kuulla että pysyt mukana jatkossakin.

 5. Onnea uuteen alkuun! Siirryn totta kai seuraamaan tänne puolelle. Hyvältä näyttää :).

 6. Hienolta vaikuttaa! Tänä keväänä mietin juuri, että onko joku postauksissasi muuttunut vai minä lukijana. Viime blogisi lukeminen alkoi tuntumaan ehkä hieman väkinäiseltä vaikka ennen välillä jopa päivystin uutta postausta *myönnän nolona*. Nyt alku ainakin vaikuttaa taas hyvin koukuttavalta ja “Stellalta” eli ehdottomasti pysytään langoilla! Paljon sulle tsemppiä ja tuulta purjeisiin!

  • Moro, kiitos kommentista! Ymmärrän hyvin tuon fiiliksen, hiukan väkinäiseltä se kirjoittaminenkin alkoi jossain vaiheessa tuntua. Nyt on uudet kuviot ja uusi inspiraatio – ihanaa siis, että pysyttelet langoilla!

  • Kyllä! Tulihan sitä jo kuusi vuotta kirjoitettua sen nimen alla, tästä eteenpäin sitten omalla vaan. Huippua, että ulkoasu miellyttää!

 7. Woohoo! Onnea uuteen alkuun! Oonkin seuraillut sua jo kauan aikaa ja mielenkiinnolla taas jaan seurailemaan uusia tuulia. Syksyhan on mita parasta aikaa kaikkeen uuteen!

 8. JEE <3 <3 <3 Näyttää niin hyvältä ja freesiltä. Olivian arkistotko eivät tule tänne näkyviin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.