Kirppismekossa kaupungilla

Mennyt kevät on ilmeisesti pudottanut odotukset melko alas, kun olin monen muun lailla en vaan yllättynyt vaan häkeltynyt siitä, että aurinko paistoi koko viikonlopun. Mitä, ei ainuttakaan räntäkuuroa!?! Eilinen meni lakkiaisjuhlissa ja tänään oli tarkoitus viettää koko päivä naputtaen tietokonetta ja suunnitellen ensi viikon kuvauksia, mutta en sitten malttanutkaan aloittaa heti aamusta, kun ulkona oli niin kaunista. Kirppismekko siis niskaan ja kaupungille.

Niin, tuo tummanpuhuva kukkamekko on kirppislöytö viikon takaa, silloinkin oli sunnuntai. Olin matkalla kauppaan ystävän kanssa, oli tulossa vieraita ja oli jo vähän kiire. Käydäänpä äkkiä kirppiksellä, hän päätti kun osuimme Kaivarin Kanuunan kohdalle. “Äkkiä” oli kerrankin äkkiä: alle viidessä minuutissa olimme löytäneet molemmille mekot iltaa varten. Hyvä niin, sillä tilaisuus oli luonteeltaan juhlava – mäyräkoiraneitien kuusivuotissyntymäpäivät. Pitääpä vilauttaa kuvia jossain välissä, oli nakkikakku ja kaikki. Mekko on kaunis ja minulle hiukan väljä, mutta tykkään siitä juuri sellaisena – menee kesällä juuri näin buutsien ja ohkaisen mokkatakin tai villapaidan alla.

Siinä ne kuusivuotiaat retkottavat – alkavat näemmä päästä kesätunnelmiin. Kaupungilla hortoillessa on tärkeää pitää asiaankuuluvia taukoja ja ottaa esimerkiksi nokosia kahvilapöydän vieressä. Valitsemme aina terassipöydän niin, että sen alta löytyy varjopaikka, mutta eivät ne elukat koskaan sinne varjoon halua, vaan kyljelleen kuumalle asfaltille. Onneksi melkein kaikissa paikoissa tuodaan vesikuppi aurinkoa palvoville karvahaalareille, joistakin saa jopa keksin. Täytyy koirienkin tankata, että jaksavat.

Takaisin viikonlopun tyylivalintoihin: Mos Moshin napitettava Hunter-nahkamekko on tosiaan mekko, mutta olen käyttänyt sitä enemmän juuri noin, napit auki kevyenä takkina. Toimii hyvin näissä keleissä, kun pelkällä mekolla ei todellakaan vielä tarkene, mutta ei huvittaisi käyttää enää varsinaista takkia. Huomasin muuten just, että konjakinruskea nahka on näköjään ollut tänään koko perheen pukukoodi. Hahaha! Ei ihme, että ihmisiä alkaa hymyilyttää, kun tämä kopla painelee vastaan.

KUKKAMEKKO & NAHKALAUKKU SECONDHAND
MOS MOSHIN NAHKAMEKKO* & STYLESNOBIN NILKKURIT* DOTS
AHLEMIN* AURINKOLASIT TREND OPTIC
RANNERENGAS PERNILLE CORYDON
*SAATU

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

24 thoughts on “Kirppismekossa kaupungilla

  • Kuten Avelina sanoi; mekko on Zaran. Ja onpa muuten tosi kaunis. ♡ En yleisesti ottaen välitä kukkamekoista, mutta tämän tummanpuhuva sävy ihastutti.

 1. tuo nahkamekko on kyllä hieno, ihastelin sitä oliko se nyt zalandolla, näkyi olevan alessakin…harmi vaan kun ei taida olla muissa väreissä, minulle ei tuo konjakinväri sovi ollenkaan vaatteena, joku reppu on tuossa värissä, siinä ihan ok.

  • Oho, myydäänkö siellä Mos Moshia? Mutta juu, on kyllä kaunis kuin mikä. Harmi jos konjakinruskea ei sovi sulle, siitä on tullut yksi mun lempiväreistä, tuntuu passaavan omiin sävyihin hyvin.

   • Tuo on Zaran mekko, mulla on samanlainen. Ihan huippu vaate, haluaisin samanlaisen kaikissa maailman väreissä. :D Ja näyttää kyllä päälläsi ihan superhyvältä.

  • Oi, ne on myynnissä jo! Ei vielä uskalla ostaa, kun ei tiedä missä päin maailmaa tuolloin olemme, mutta katsomme lähempänä sitten.

 2. Tosi kaunis kuosi mekossa, on kuin tehty käytettäväksi tuon takin/mekon kanssa.

  PS: Ihailen aina karvakuonolaisten kiiltäviä turkkeja, olispa omatkin hiukset yhtä kimmeltävät… :-D

  • HAHA! Niitä ihailevat KAIKKI ja väitämme joskus, että ne suihkivat aamuisin turkkiinsa Elnettin hiuslakkaa, mutta raaka totuus taitaa olla geenit ja kalapainotteinen ruokavalio.

 3. Hei laukku on kirppislöytö, pelastit sen ystäväsi kirppiskasasta jos olen oikein osannut tulkita viimeisimpiä tekstejä. Osaisiko ystävä kertoa / lukeeko laukussa minkä merkkinen se on, tai mistä peräisin? Kiitos !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.