Kesäkynnet

Olen käyttänyt kesäisin punaoranssia kynsilakkaa niin kauan kuin muistan – voisi jopa sanoa, että Aperolin väristä. Myös musta on ikuinen kesäsuosikki. Se toimii lyhyissä kynsissä ihanasti varsinkin loppukesästä, kun on ruskettuneimmillaan. Hmm… Oikeastaan kaikki sävyt toimivat kynsissä ihanasti silloin kun on ruskettunut: jopa neonpinkki, jota viime kesänä kerran uhkarohkeasti kokeilin. Ehkei toista kertaa kuitenkaan tarvitse.

2016-06-02-stellaharasek-freshforsummer-1

Juuri nyt kaikkein freesimmiltä tuntuu luonnollinen lakkaus, joka ei tee numeroa itsestään: varpaisiin klassinen ranskalainen ja sormenpäihin nudesävy, joka tekee käsistä huolitellut, muttei laitetut. Tykkään! Kevyt ja vaivaton, eikä lakan kulumista huomaa. Katsotaan niitä kirkkaampia värejä sitten kun aurinko on ehtinyt tehdä tehtävänsä.

2016-06-02-stellaharasek-freshforsummer-2

En juuri jaksa enää lakkailla kynsiäni itse – olen siihen liian tumpelo ja aivan liian laiska. Osaatteko kuvitella paljonko energiaa ja aikaa vie, kun pitää kynsien lakkaamisen jälkeen puhdistaa kynsilakkaroiskeista kynsinauhat, kämmenet, pöytä, päälle osuneet vaatteet, lattia ja mahdollisesti vielä utelias koira-assistentti? Niin. Jotkut asiat vaan kannattaa ulkoistaa ammattilaisille. Käyn nykyisin Hiussali Peilin Jennillä, joka tekee superkauniita kestolakkauksia – tavalliset lakkaukset kun eivät vaan pysy meikän menossa mukana. Peili sijaitsee kovin kätevästi Fredantorilla heti Samulin lettukahvilan vieressä, ei tarvitse mennä manikyyriin nälkäisenä.

Lakkaus saatu blogin kautta.
Kuvat Jarno Jussila

6 thoughts on “Kesäkynnet

  1. Mä en ole enää Katja Kokon saaman kynsilakka-allergian jälkeen uskaltanut lakata. Ennen mullakin oli aina punaoranssit ja pidin tosi paljon kauniista lakkauksista. Arvomaailma muuttunut niin paljon ettei lakkauksen takia viitsi riskeerata terveyttä. Terveet kauniit kynnet, joiden kynsinauhat on huollettu näyttävät nykyään jo niin paljon kauniimmilta. Huh. Mutta on nuo sinunkin kieltämättä kauniit. Onneksi jokainen saa valita:)

    • Voih! Ei kynsilakkoja tai muutakaan kosmetiikkaa toki kannata käyttää, jos sattuu olemaan jollekin ainesosalle allerginen tai muuten yliherkkä. Itse käytän lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja sitäkin kohtalaisen vähän, eikä kynsilakoista ole koskaan tullut mitään ongelmia, joten en jaksa itse olla siitä huolissani. Mutta niin, onneksi jokainen saa valita!

    • Jokainen tyylillään, mutta kannattaa pitää mielessä että miljoonat ja taas miljoonat naiset ja miehet lakkaavat kynsiään päivittäin ilman mitään ongelmaa. Riski on siis hyvin pieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.