Okoko ~ Kokeilussa uusi ihonhoitosarja

Kaupallinen yhteistyö Naturelle, sisältää arvonnan

Ihonhoito alkaa kummasti kiinnostaa erityisen paljon juuri tähän aikaan vuodesta, kun iho on kylmenevien säiden vuoksi kovalla koetuksella. Oma ihoni ei erityisemmin pidä tästä syksyn ja talven taitekohdasta: pintakuivuus pahenee, näppylää puskee ja auringonvalon puute alkaa tehdä ihosta samean. On ollut siis näkökulmasta riippuen erityisen haastava tai erittäin otollinen hetki ottaa käyttöön uusi ravitseva ihonhoitosarja ja katsoa mitä kiukuttelemaan ryhtynyt iho siitä tuumaa.

Olen nimittäin testaillut viime aikoina Naturelleen rantautunutta uutta kandalaista ihonhoitosarjaa nimeltä Okoko ja menen suoraan asiaan, koska mitäpä sitä kiertelemään: rakastan tätä supertyylikästä ja supertoimivaa sarjaa. Rakastuin heti. Se on kuin May Lindstromin pikkusisar: samat ylelliset lasipurnukat, samat huumaavat tuoksut ja samat käsintehdyt, käsinpakatut ja pienissä erissä tuotetut tuotteet, joita voi yhdistellä vapaasti keskenään. Se on vain tuntuvasti edullisempi, sillä yksikään sarjan tuote ei maksa yli sataa euroa. Sitä on niiden laatuun ja luksusfiilikseen suhteutettuna hiukan vaikea uskoa.

Tuntuu nykyään lähes absurdilta mainita erikseen, että puhun luonnonkosmetiikasta, mutta ehkä sen mainitseminen ei ole kuitenkaan vielä turhaa. Olen päättänyt, etten kirjoita blogissa enää muunlaisesta kosmetiikasta kuin luomusta eikä se itseasiassa vaadi radikaaleja toimenpiteitä, sillä peilikaapistani ei enää muuta löydykään. Käytännössä se tarkoittaa, etten ota enää yhteistyönkään merkeissä testiin uutuuksia, elleivät ne ole luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikka on niin ihon kemikaalikuormituksen kuin ympäristön kannalta varsinkin tässä maailmanajassa täysin itsestäänselvä valinta – miksi ihmeessä kuormittaisin omaa ihoani tai luontoa, kun on olemassa paljon parempia vaihtoehtoja? Nykyään on sitäpaitsi olemassa niin tehokkaita, teknisiä sarjoja ja upeita pakkauksia, ettei ole senkään suhteen enää mitään syytä kääntää katsetta synteettiseen kosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikka on paitsi ympäristöystävällistä myös cruelty-free, sillä tuotteita ei testata eläimillä. Esimerkiksi Okoko on lisäksi täysin vegaaninen sarja, eli tuotteista ei löydy mitään eläinperäistä, kuten esimerkiksi hunajaa.

Yksinkertaisuudessaan tehokas artesaanisarja on suunniteltu niin naisten kuin miesten vaativan ihonhoitoon ratkaisemaan monille tuttuja ja tyypillisiä haasteita, kuten ihon kuivuutta, sameutta, elottomuutta, epäpuhtauksia ja erilaisia ikääntymisen merkkejä. Itse pidän rypyistäni ja lähtökohtaisesti vastustan ajatusta, että ihon ikääntyminen olisi “haaste” tai “ongelma”, mutta myönnetään, en itsekään iloitse esimerkiksi ajatuksesta, että iho veltostuu ja alkaa ajan mittaan valua painovoiman mukana alaspäin. Tälläiseen vaikuttaa ihonhoidon lisäksi toki moni muukin tekijä, kuten genetiikka ja elämäntavat, mutta ihanaa, että niiden tueksi löytyy myös tehokasta kosmetiikkaa meidän 30+ käyttäjien iloksi.

Tämänkin sarjan takana on nainen, Oyeta Kokoroko, joka tuntee opintojensa ja työtaustansa ansiosta sekä luonnonkosmetiikan että synteettisen ihonhoidon maailmaa. Luin netistä, että hän on sydämeltään ikiutelias tutkija, joka haluaa hyödyntää tieteen uusimmat tutkimustulokset, tehden sen ekologisesti ja eettisesti kestävin keinoin. Tärkeintä on laatu: Kokoroko ei ole kiinnostunut kikkailusta, vaan luottaa less is more -hengessä muutamaan tehokkaaseen raaka-aineeseen, joista on suunniteltu älykkäitä, monikäyttöisiä tuotteita. Ihonhoitorutiinien ei onneksi tarvitse olla monimutkaisia ollakseen tehokkaita. Tuotteiden laadusta kertoo jotain sekin, että ne eivät sisällä mitään niinsanottuja fillereitä eli turhia täyteaineita, vaan ne on pakattu täyteen vaikuttavia raaka-aineita. Se tarkoittaa sitä, ettet maksa turhasta, etkä laita ihoosi mitään sellaista mistä se ei hyödy.

Sananen myös purnukoista, sillä ovathan ne nyt superkauniit ja sofistikoituneet! Sirot lasipurnukat on tehty kierrätettävästä mustasta Mirum-lasista, joka on valoa läpäisemätöntä ja parantaa siten tuotteiden säilyvyyttä.

Tykästyin tosi paljon sarjan kahteen seerumiin. Elixir de Clarte on kirkastava seerumi, joka kosteuttaa ja kiinteyttää, tasoittaa ihon sävyä, kuorii ihoa kevyesti ja vähentää epäpuhtauksia. Vesimäisen koostumuksensa ansiosta se sopii myös kasvovedeksi, ja sellaisena olen sitä käyttänytkin, taputellut kasvoille puhdistuksen jälkeen ja ennen öljyseerumin levittämistä. Tykkään hivenen vaniljaisesta tuoksusta ja siitä, että seerumi imeytyy ihoon sekunnissa. Kovin herkälle rosaceaiholle tai perioraalidermatiitista kärsivälle iholle tätä ei suositella AHA-happopitoisuuden vuoksi, mutta se sopii erinomaisesti muille ihotyypeille sekä aikuiselle, ikääntyvälle iholle.

Ah, tämä on yksi sarjan parhaista tuotteista! Les 16 Precieux -öljyseerumi levittyy iholle kuin kullanvärinen silkki ja jättää ihon pehmeäksi ja ravituksi. Kuusitoista vaikuttavaa raaka-ainetta sisältävää, kirkastavaa ja uudistavaa öljyseerumia voi käyttää monilla muillakin tavoilla, esimerkiksi silmänympäryshoitotuotteena tai täsmähoitona epäpuhtauksiin tai arpiin. Itse olen levittänyt sitä koko kasvoille aamuin illoin ja hieronut loput kaulaan ja dekolteelle. Niin hyvä tuote – antaa välittömän terveen hehkun, sulaa ihanasti ihoon ja toimii myös hyvin meikin alla. Öljy sopii takuulla kaikille ihotyypeille, mutta voin omalla kokemuksella kertoa, että se on erityisesti kuivan ja samean aikuisen ihon pelastus.

Seerumin ylellinen koostumus sisältää luonnon vastinetta synteettiselle retinolille, bakuchiolia. Valkoisen lupiinin uute kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita. Fermentoitu pajunkuori kosteuttaa ja hillitsee ihon tulehdustiloja ja epäpuhtauksia. Siitä puheenollen, epäpuhtauksista kärsivät monesti välttelevät öljyjä siinä pelossa, että ne rasvoittaisivat ihoa entisestään, mutta se on myytti: epäpuhdas ja rasvoittuva ihokin tarvitsee öljyä. Janoinen iho alkaa muuten kompensoida puutosta erittämällä talia entistäkin enemmän.

Jos muuten rakastat May Lindstromin jumalaista The Youth Dew -öljyseerumia, mutta sadanviidenkympin hinta hirvittää, tämä on hyvin samankaltainen vaihtoehto ja maksaa puolet vähemmän. Tuoksu ei ole ihan sama, mutta silti ihana ja ylellinen. Okokon seerumin latvatuoksussa on appelsiinipuuta, ho wood -puuta ja porkkanaöljyä.

Secret Du Dragon Cleanser + Mask on nimensä mukaisesti monitoimituote, joka toimii niin putsarina kuin naamiona. Tykästyin heti sen hellävaraisuuteen ja siihen miten hehkuvaksi se jättää ihon, joten olen käyttänyt sitä päivittäiseen puhdistukseen. Öljy on aluksi lähes geelimäistä ja muuttuu iholla maitomaiseksi, kun siihen sekoittaa tilkan vettä. Tämä tuote ei ole heille, jotka haluavat narskuvan puhtaan ihon, sillä tämä jättää ihoon kevyen öljyhunnun. Oma pintakuiva, janoinen ihoni on rakastanut sitä, joten käytän putelin varmasti pohjiaan myöten loppuun. Paras ja minulle sopivin puhdistustuote pitkään aikaan.

Tästä ei voi tietenkään puhua mainitsematta dragon’s bloodia, eli lohikäärmeen verenä tunnettua hartsiuutetta, joka on yhdistelmä sheavoita, arganöljyä ja Croton Lechleri -puusta peräisin olevaa uutetta, jonka vaikutuksiin lukeutuvat mm. ihovaurioiden paraneminen, ihon uudistuminen ja tulehdusten hillitseminen. Villin nimen lumoa ei lainkaan vähennä se, että tuote on tosiaan punertava ja läpikuultava.

Ei tullut varsinaisena yllätyksenä, että pidän tästä naamionakin. Puolessa tunnissa se rauhoittaa ärtyneen ihon, tekee kasvoista säteilevät ja jättää ihon superpehmeäksi, samanlaiseksi kuin saunan tai hyvän kasvohoidon jälkeen. Olen sekoittanut sitä hyvällä menestyksellä myös sarjan jauhemaisiin naamioihin, näihin seuraavassa kuvassa näkyviin.

Okokon jauhemaiset naamiot ovat paitsi kauniita kylpyhuoneen hyllyssä, myös todella riittoisaa tavaraa. Jos et halua käyttää kosmetiikkaasi paljon rahaa, suosittelen lämpimästi näitä naamioita: sekä La Boue de Beaute Brightening Mask että La D’Tox Noire Purifying Mask maksavat kumpikin alle viisikymppiä ja piisaavat pitkäksi aikaa, sillä tehokkaita tuotteita tarvitaan vain vähän kerrallaan. Niitä voi sekoittaa veden lisäksi muihin sarjan tuotteisiin vaikutuksen maksimoimiseksi.

Olen käyttänyt erityisesti puhdistavaa La D’tox Noire –savinaamiota ja sekoittanut siihen välillä tuota aiemmin hehkuttamaani Secret Du Dragonia: puhdistava ja rauhoittava yhdistelmä on useamman kerran pelastanut ihoni viilenevien säiden aiheuttamista näppylärykelmistä. “Pelastaa” on just oikea sana, kirkkaanpunaisena poskessa helottaneet näpyt ovat 45 minuutissa rauhoittuneet ja tasaantuneet lähes huomaamattomiksi. Hiili ja antioksidanttirikas kaakao tekevät naamiosta mustan, mutta se on äkkijyrkästä väristään huolimatta lempeää kamaa ja sopii hyvin epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle, jättäen sen kuulaaksi, hehkuvaksi ja pehmeäksi.

Täyteläinen naamio on valmistettu hiilen ja kaakaon lisäksi jäämerisavista, jotka sisältävät runsaasti hyödyllisiä mineraaleja, mikroravintoaineita sekä kasviplanktoneita, sekä spiruliinasta, kloerallasta ja pajunkuoriuutteesta. Jos se kuulostaa korvaasi joltain mitä voisit laittaa aamusmoothieesi, olet totuuden ytimessä: siitähän luonnonkosmetiikassa on kysymys, että iholle kannattaa laittaa juurikin niitä samoja hyväätekeviä raaka-aineita, joita olisit valmis syömään.

Jep, tuo kaunis musta puulusikka kuuluu pakettiin.

Sarjan toinen jauhemainen naamio on savea sekin, kirkastava ja uudistava “kauneusmuta”. Hellävaraista naamion ja kuorinnan yhdistelmää voi käyttää naamion lisäksi myös kirkastavana puhdistusaineena, pikaisena kuorintana ja rauhoittavana täsmähoitona epäpuhtauksiin. Vaikuttavien raaka-aineiden lista kuulostaa ihanalta: macadamiaöljyä, ruusun terälehtiä, bambua, suolakristallia ja leväuutteita. Olen ollut tuohon toiseen savinaamioon niin ihastunut etten ole vielä hirveästi ehtinyt testata tätä, mutta lupaan palata tuloksiin myöhemmin Instastoryn puolella. Hento kukkaistuoksu on huumaava, eli jos et pidä perinteisen saven tuoksusta, siitä ei ole tämän tuotteen kohdalla pelkoa.

Savinaamiot ovat usein hiukan kuivattavia, mutta Okokon molemmat savinaamiot kosteuttavat ja rauhoittavat eli sopivat hyvin myös herkälle ja pintakuivalle iholle. Naamiot muuten auttavat myös muita ihonhoitotuotteiden aktiiviaineita imeytymään ihoon paremmin, joten naamion jälkeen on loistava hetki hemmotella ihoa sarjan muilla tuotteilla, kuten seerumeilla ja balmilla.

Säästin suosikkini viimeiseksi: Sublime Balm on on Naturellen tuotekuvauksen mukaan “ultimaattinen monitoimibalmi” ja se ei ole kyllä yhtään liioittelua. Jos ostat tästä sarjasta vain yhden tuotteen, valitse tämä, sillä tämä tepsii oikeastaan kaikkiin mahdollisiin iho-ongelmiin: balmi rauhoittaa ja kosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa sävyä ja tekee ihosta nuorekkaamman ja pehmeämmän. Aika paljon yhdeltä tuotteelta, mutta sellaisia ovat oikeastaan kaikki Okokon tuotteet, moniottelijoita jotka tekevät paljon enemmän kuin vain yhden asian.

Myös balmia voi yhdistellä muihin tuotteisiin, kuohkea koostumus pehmenee öljyksi kun sitä sekoittaa hetken kämmenessään. Olen välillä valmistanut itselleni supertehokkaan ja kosteuttavan yövoiteen sekoittamalla balmia sarjan öljyseerumiin. Lopputuloksen on nähnyt aamulla peilistä, pehmeän ja levänneen näköisen ihon.

Kaikki sarjan tuotteet tuoksuvat ihanilta, mutta balmi vie voiton kaikista, sitä tekisi mieli lusikoida suoraan suuhun: mangovoita, granaattiomenaa, tomaatti- ja porkkanaöljyä, bergamottia ja patsulia.

Sain kokeiluun koko sarjan, johon kuuluu seitsemän tuotetta, ja poimin tähän juttuun omat suosikkini. Kuvaavaa on, että poimintoja oli kuusi. Ainoa tuote, jonka jätin pois, oli Secret Du Dragon -huuliseerumi, koska vierastin sen sinistä väriä ja huulipunamaista pakkausta. Olen kuitenkin käyttänyt sitäkin ja todennut sen niin toimivaksi, että nyt vähän kaduttaa, etten ottanut sitä mukaan näihin kuviin. No, huulipunamainen pakkaus ärsyttää vähän yhä, mutta se kyllä toimii kuin häkä rohtuneisiin huuliin.

Ihoni yksinkertaisesti rakastaa näitä tuotteita. Olin jo ujuttanut Okokon mukaan ihonhoitorutiineihini ja kun pakkasin sarjan mukaani Pariisiin, uskalsin olla ottamatta mukaan mitään muita ihonhoitotuotteita. Tuttujen, hyväksihavaittujen tuotteiden jättäminen kotiin oli silti vähän uhkarohkeaa, sillä iho on viime aikoina kärsinyt aika paljon näistä viilenevistä keleistä ja muuttunut viimeisen vuoden kahden aikana muutenkin aiempaa herkemmäksi. Mutta seurasi pelkkää hyvää! Huomasin jo ensimmäisenä matka-aamuna muutoksen ihossani, kolmanteen aamuun mennessä sen huomasi matkatoverinikin. Näyttää terveemmältä ja sileämmältä, hän sanoi ja halusi heti apajille.

Okokon tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan niin loistavia, että unohdetaan tällä kertaa kampanjakoodit ja laitetaan pystyyn pitkästä aikaa kosmetiikka-arvonta: kerrohan, minkä näistä valitsisit, jos voittaisit? Yksi voittaja saa valita mieluisensa tuotteen omakseen. Arvonta on voimassa ensi viikon sunnuntaihin 25. marraskuuta saakka. Muista sähköpostiosoitteesi, sen näkee vain onnetar. Arvontailoa!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & MIKKO RASILA

176 thoughts on “Okoko ~ Kokeilussa uusi ihonhoitosarja

 1. Aivan ihanalta kuulostaa tämä sarja. Tuo oranssi balmi näyttää niin huumaavalta, että sen valitsisin

 2. Kahden vaiheilla mutta öljyseerumi varmasti tähän hetkeen ja vuodenaikaan tarpeellisin valinta. Muihin tuotteisiin myös ehdottomasti tutustuttava!

 3. Kuorinnat ja balmi tuntuis kiinnostavilta, mut mennään nyt tuolla Les 16 Precieux -öljyseerumilla, oli niin kiehtova alustus.

 4. Elixir de Clarte Brightening Elixir -seerumi kiinnostaa eniten. Oli kyllä hankala valita :)

 5. Les 16 Precieux -esittely sisälsi niin monta taikasanaa, että se ois siinä! T. Juonnerikas, epäpuhdas ja kuiva iho, jonka seerumit on just finaalissa.

 6. Öljyseerumi, nyt kun olen oppinut käyttämään öljyjä ihonhoidossa. Aiemmin kartoin niitä peläten rasvoittumista, nyt ymmärrän että tasapainoittavat.

 7. La D’Tox Noire Purifying Mask! Edellinen puhdistava naamioni on loppu, ja etsin uutta.

  Kiitos arvonnasta! :)

 8. Oivoi, en osaa päättää! Rakastan naamioita, joten houkuttaisi tuo puhdistava savinaamio, mutta toisaalta myös monitoimibalmi… ehkä balmi olisi lopullinen valintani kuitenkin! :)

 9. Öljyseerumi olisi oiva ase alkavaan (toivottavasti alkaisi..!) talveen. Valintani siis se <3

 10. Valitsisin testiin ehdottomasti Les 16 Precieux Oil seerumin! Kasvoöljy on oman ihonhoitoni kulmakivi ympärivuoden.

 11. Öljyseerumin ottaisin, nykyinen ei ole hyvä ja loppuukin onneksi kohta! Tosi nätit nää putelit :)

 12. Öljyseerumi kiinnostaisi. Katselin vanhoja naamakuviani ja totesin, että pakko se on myöntää, että pian 49v naamaan alkaa vaikuttaa maanvetovoima. Jospa tuo ihana eliksiiri viivyttäisi vielä hetken vanhenemista.

 13. Se Les 16 öljyseerumi kuulostaa niin täydelliseltä että sitä tahtoisin ehdottomasti kokeilla. Toisaalta myös tuo balmi houkuttelee…. hmmmmm

 14. Uutuudet kiinnostaa aina, etenkin luonnonkosmetiikka näin raskausaikana. Valinta tuotteista oli vaikea, mutta Sublime balm puhuttelee ✨

 15. Vaikka Sublime balm olisikin herkkua iholle ja aisteille, Secret Du Dragon Cleanser + Mask tulisi näin talvea vasten todella tarpeeseen

 16. Tahtoisin ehdottomasti tuon Sublime Balmin . Se sopisi hyvin rauhoittamaan syksyn viileyden ärsyttämää ihoa.

 17. Les 16 Precieux Oil Serum, tästä tuotteesta kun luin, se suorastaan kutsui minua valintaan.

 18. Les 16 Precieux Oil Serum kuulostaa täydelliseltä valinnalta talveen! Iho riehaantuu (eikä mitenkään hyvällä tavalla) aina vuodenaikojen vaihtuessa, ja toimiva kasvoöljy on ollut etsinnässä jo hetken. Ainesosat vaikuttaa ainakin tosi lupaavilta!

 19. Tämän postauksen perusteella ehdottomasti  Les 16 Precieux -öljyseerumi tai Sublime Balm!!

 20. Öljyseerumi voisi tepsiä myös tähän aikuiseen ongelmaihoon, joka pillastuu aina ilmojen kylmetessä. No, muutkin testaisin, mikäli auttaisivat! Kiitos blogista, sitä on ilo lukea :)

 21. Sublime balm! Jestas, koko syksyn on joku kalmo tuijottanut peilistä, ja rahat kroonisesti loppu, ts yritän tehdä nyhjää tyhjästä tsi naamioita Nelikymppinen iho yllättää joka kerta peilissä, miten se voi ollakin tuollainen vaikka olen henkisesti 25???

 22. Kaikki tuotteet kävisivät, aikuinen ja kuiva ihoni kaipaa kipeästi pelastajaa, tai edes ensiapua.
  Ehkä öljyseerumia olisi kiva kokeilla, mutta ihoni kaipaa myös kirkastusta. Vaikea valinta siis!

 23. Vaikea valinta, niin vakuuttavasti esitelty ja ihanat kuvat. Balmi tai 16 öljyseerumi. Ehkä tuo seerumi, koska en ole ikinä kokeillut luonnonkosmetiikkaa ja öljyä iho kaipaisi tähän vuodenaikaan. Lisäksi minulla on kohta syntymäpäivä ;)

 24. Balmin valitsisin! Sen verran vakuuttava myyntipuhe, että alkoi itselläkin tehdä mieli lusikoida sitä suoraan suuhun. Öljyseerumi kuulosti myös omalle iholle sopivalta. Mutta balm it is!

 25. Jompikumpi seerumeista kiinnostaisi, koska niistä minulla ei ole vielä kokemusta. Erityisesti Les 16 Precieux voisi sopia tähän vuodenaikaan hyvin :)

 26. Ah, miten houkutteleva postaus! Ihanat kuvat ja kauniit tuotteet. Seerumi on loppu ja tuo öljyseerumi olisi minulle juuri passeli talvea varten ❤️

 27. Argh, mulla on vähän viha-rakkaussuhde näihin kosmetiikkapostauksiin kun innostun aina vähän liikaa kaikista uusista tuotteista ja sitten itkettää kun menee loppukuusta katsomaan tilin saldoa :) Mutta balmi kiinnostelee eniten, tähän aikaan vuodesta voisi olla pelastus tällekin 30+ vuotiaalle perunanaamalle.

 28. Ottaisin näistä mieluusti kyllä minkä vaan, mutta öljyseerumi tai viimeisimpänä ollut balmi kuulostavat täydellisiltä omalle iholleni :)

 29. Koska mulla on tämänhetkinen naamio loppumaisillaan, valitsisin jommankumman naamioista :) Myös Sublime Balm kuulostaa täydelliseltä!

 30. Vaikea valinta, koska rakastan kaikkia naamioita. Ehkä valitsisin kuitenkin seerumin kuivan ihon pelastajaksi.

 31. Täysin suosittelujesi perusteella ottaisin Sublime Balmin, jos saisin valita yhden tuotteen.

 32. Sublime balmiin olen käynyt jo Naturellen sivuilla tutustumassa, mahtavaa, että nyt sain kuulla siitä hyviä kokemuksia!

 33. Kaikki tuotteet kuulostaa ja näyttää herkullisilta. Ehkä tällä erää valitsisin savinaamion.

 34. Ihonhoitorepertuaarin uudistaminen on täälläkin syysoikkujen myötä alkanut ja hyvä naamio edelleen uupuu. Valitsisin siis jomman kumman jauhenaamion TAI ehkä myös seerumin – pieleen tuskin menee kummallakaan :)

 35. Valitsisin La D’Tox Noire Purifying Maskin, jos sillä vaikka saisi leuan näpyt vihdoin rauhoitettua!

 36. Tämä ei ollut vaikea valinta Secret Du Dragon Cleanser & Mask kuulostaa ratkaisulta iho-ongelmiini

 37. Tiukka kisa Sublime Balmin ja öljyseerumin välillä, mutta kyllä se lopulta tuohon balmiin kallistuisi. Olen etsinyt luonnonkosmetiikasta korvaajaa Ardenin 8hour cream -moniottelijalle, ehkä se olisi tämä?

 38. Oi, kuulostaapa mielenkiintoiselta sarjalta! Sarjan kaikki tuotteet kiinnostaa enemmän tai vähemmän, mutta ehkä lähtisin ensimmäiseksi kokeilemaan puhdistavaa savinaamiota. Mayn problem solver loppuu kohta ja on tällä hetkellä liian arvokas sijoitus, joten ksipaisin sille kovasti vaihtoehdon. :)

 39. Yritän itse pitää purkkien määrän kurissa ja luotan muutamiin laadukkaisiin tuotteisiin – siksi balmi kuulostaa kiinnostavimmalta!

 40. Haluaisin tuon puhdistavan savinaamion testiin, koska ihossani on viime aikoina ollut paljon epäpuhtauksia.

 41. Seerumit kuulostavat ihailta, mutta pakko sanoa että valitsisin silti tuon puhdistavan savinaamion. Haluan, että minunkin näppyni lähtevät lätkimään ja mielellään per heti. Hiton syksyilma, iho on ihan kamala just nyt :(

 42. Sublime Balm kuulostaa kiinnostavalta josta pintakuiva ja aika välein oikutteleva nassukin saattaisi tykätä.

 43. Sublime Balm olisi minun suosikkini :-)
  Myös tuo Les 16 Precieux -öljyseerumi olis varmasti ihana iholle.

 44. ehdottomasti Les 16 Precieux Oil Serum,olisi mielenkiintoista todeta itse onko apua ongelmiin :)

 45. Haluisin päästä kokeilemaan Secret Du Dragon Cleanser + Maskia. Tekisi varmasyi hyvää talvi-iholle. :)

 46. Ihanaa, kun olet niin ”tiukka” luonnonkosmetiikkalinjauisessasi, arvostan! :)

  Jos voittaisin, niin tuo balmi kuulostaisi pelastukselta kiristävälle ja kuivalle iholleni.

 47. Les 16 Precieux öljyseerumia olisi ihana päästä kokeilemaan, että toisiko se syksyn kuivattamalle iholleni avun.

 48. Les 16 Precieux -öljyseerumin valkkaisin.

  Täytyypä varmaan testata tätä sarjaa. Hävettää myöntää, mutta en edelleenkään käytä hoitotuotteissa luonnollisia vaihtoehtoja… Kokemukset olleet niin huonoja, että en ole uskaltanut jatkaa kokeiluja. Tämä hehkutus taitaa kuitenkin rohkaista jatkamaan :D

 49. Sublime balm. Tämä on jo käynyt ostoskorissa, mutta en sittenkään raaskinut… Ehkä se on pakko, niin paljon tätä on kehuttu!

 50. Jos, voittaisin, haluaisin Les 16 Precieux -öljyseerumin. Ehdin jo tehdä Katja Kokon ohjeella wannabe Blue Cocoon -balmin, josta äitinikin tykkää valtavasti. Niin tätä voisi sitten laittaa se kanssa, niin hiekkapaperiksi muuttunut naamani ehkä toipuisi… Tänä vuonna silmäluomenikin kuivuivat ja alkoivat hilseillä, äh!

 51. Sublime Balm, tottakai. Mikäli sarjan testannut sanoo: “jos ostat tästä sarjasta vain yhden tuotteen, valitse tämä”, en lähde kyseenalaistamaan!

 52. Tahtoisin tuon öljyseerumin testiin! Balmin tilasinkin jo itselleni, sen verran ole hehkutusta kuullut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.