Yhdeksän toivetta joulukuulle

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Tuntuu, että tänä vuonna on oltu reissussa enemmän kuin kotona. Matkalaukut on käyty kotona purkamassa lähinnä pyykkäämistä varten ja pakattu sitten uudelleen. On ollut unohtumaton vauhtivuosi enkä vaihtaisi sekuntiakaan, mutta juuri nyt en haaveile mistään enempää kuin kotona olemisesta. Seuraa yhdeksän asiaa, joita odotan joulukuulta – heti kun pääsen kotiin tältä vuoden viimeiseltä reissulta.

Ennen varsinaista listaa kerrottakoon vielä, että kotiteemassa pysytään kuvissakin: loppuvuoden kovin vähäisessä valossa napatuista ruuduista löydätte poimintojani Nanson loppuvuoden loungewear-mallistosta. Kotona ei onneksi tarvitse – kuten meikä ennen teki – norkoilla nuhjuisissa vaatteissa, jotka ovat reikiensä ja kulumiensa takia saaneet potkut arkikäytöstä ja siirtyneet pahamaineiseen kategoriaan “kotivaatteet”. Ei se väärin toki ole, mutta niissä tulee vähän sellainen olo, että on itsekin nuhjuinen ja hyödytön. On paljon, paljon ihanampaa käpertyä sänkyyn, sohvalle tai keittiönpöydän ääreen kauniissa, pehmeissä vaatteissa. Niissä myös kehtaa avata oven naapurille, vastaanottaa läheisiä vieraita (meillä ei todellakaan kiskota vielä arkivaatteita päälle, jos ystävä piipahtaa aamukahdeksalta kahville) tai kipaista isoon takkiin kietoutuneena vaikka lähikaupassa.

Pehmoinen ja lämmin Lempi-neuletakki sopii kyllä paljon muuhunkin kuin kotipäivän viettoon, mutta kuten moni muukin asia, se on parhaimmillaan sohvalla glögimukin kanssa. Rakastan neuleissa tuota vaaleanharmaata väriä, se on samaan aikaan helppo ja hivenen ylellinen. 

1 ~ Laatuaikaa Juno-koiran kanssa. Tiedän, ettei Junolla ole hätää kun olemme poissa, sillä se saa olla siskonsa kanssa ja tuttujen ihmisten lellittävänä, mutta minulla on kamala ikävä! Parasta on ottaa Junon kanssa torkut: se tykkää nukahtaa joko kyljelleen rintani päälle tai pitkänä pötkönä kainalossani, kuono työnnettynä kaulakuoppaani. Uni tulee nopeasti pienen koiran tuhinaa kuunnellen.

Kivikko-yöpaidan raikas retrokuosi ja napakka trikoo tekee siitä niin mukavan, että siinä viihtyy pitkälle aamupäivään. Samasta kuosista löytyy myös housut.

2 ~ Laatuaikaa oman sohvan kanssa. Meillä on maailman ihanin sohva ja olen päässyt viettämään sen kanssa aivan liian vähän aikaa! En aio odottaa joulupyhiin asti: vuoden viimeiset työt voi aivan hyvin tehdä sohvan nurkassa, villasukat jalassa ja viltin alla. Siinä on tosin suuri riski saada koiraseuraa, jonka unituhina (kts. edellinen kohta) vaivuttaa kesken kirjoittamisen uneen.

3 ~ Riisipuuro kiinnostaa! Yleensä aloitan riisipuuron keittelyn hyvissä ajoin syksyllä (no, jos ollaan ihan rehellisiä niin vuoden ensimmäinen riisipuuro tulee keitettyä yleensä jo kesällä) mutta tällä kertaa se on jäänyt reissujen jalkoihin. Aiemmin olen tehnyt riisipuuron punaiseen maitoon, mutta tänä vuonna otan haltuun kasvimaitoversiot ja kokeilen miten kookosmaito ja kaurakerma toimivat. Löysin myös lupaavan oloisen uunipuuro-ohjeen, jota haluan testata. Onneksi Jarno ja Juno rakastavat riisipuuroa yhtä paljon kuin minä, joten en joudu syömään kaikkea yksin. (Hmm… En ole sittenkään varma onko se hyvä asia.)

4 ~ Kiireettömiä iltoja. Tämähän on kestohaave, koska oikeasti teen töitä melkein vuoden jokaisena päivänä eikä ole sellaista asiaa kuin täysin tyhjä todo-lista. Mutta joululomalla pätevät poikkeussäännöt: melkein kaikki asiat, jotka eivät valmistuneet jouluviikkoon mennessä, voivat hyvin odottaa joulun yli sinne uuden vuoden tienoille. Se tarkoittaa stressivapaita iltoja, kun työhuoneen oven voi suuremmitta tunnontuskitta sulkea ja keskittyä aivan muihin asioihin. Vanhojen kuvien järjestelyyn, parhaan riisipuuroreseptin hiomiseen, Glögin keittelyyn, koirien kanssa peuhaamiseen, elokuvien eteen nukahtamiseen. Ei sen niin väliä minkä parissa aika lopulta kuluu, tärkeintä on että sen saa viettää juuri kuten sillä hetkellä haluaa ilman pakkoa tai paineita.

Pilkut-mekko on maailman pehmein ja mukavin vaate. Jos olet vilukissa, nilkkoja hipova pitkähihainen mekko on loistava yöpaita. Itsehän suosin niitä myös päivisin, koska ei se palelu suinkaan aamuun lopu!

5 ~ Lukuhetkiä. Pakkaan optimistina aina reissuun nipun kirjoja, vaikka ennätän yleensä lukea niitä vain lentokoneessa. Kun pääsemme perille, päivät täyttyvät sen sortin seikkailuilla, ettei kirjoille jää juuri aikaa saati energiaa – uni tulee heti kun pää osuu tyynyyn. Kirjahyllyyn ja yöpöydälle onkin pinoutunut kasa kirjoja, joihin haluan uppoutua kun joulu lähestyy. Meillä ei ole virallista joululomaa, mutta veikkaan, että sähköposti ja puhelin jokatapauksessa hiljenee joulun tienoilla ja saamme ottaa vielä välipäivinäkin ihan iisisti. Viereen pieni lasi portviiniä ja vähän paljon suklaata. Ja syliin yksi tai kaksi lempieläintä.

Pilkut-pyjamaan kuuluva trikoopaita on niin järjettömän pehmeä, ettei sitä tee mieli riisua. Ollenkaan. Onneksi se on tyylikäs eikä kukaan tajua, että se on pyjama, joten siinä voi ihan huoletta viettää koko päivän.

6 ~ Sarja- ja leffamaratonit! Television katselu on meillä niin harvinaista herkkua, että kaipaan sitäkin. Haluan löhötä Jarnon kainalossa, katsoa jotain koukuttavaa sarjaa ja syödä sipsejä. Ainut ongelma on, että olemme kaikkien reissujen ja syksyn kiireiden myötä pudonneet täysin kärryiltä siitä mitä kiinnostavia, hyviä ja viihdyttäviä sarjoja tällä hetkellä on – suosituksia otetaan siis vastaan.

Pehmeästä velourista valmistettu Lahja-jakku on täydellinen vaate kotona lorvimiseen. Alla Pilkut-mekko, jossa on helmassa resori. Retrohenkinen mustavalkoinen pilkkukuosi näköjään vetoaa kaikissa mahdollisissa muodoissaan.

Pilkut-pyjamasettiin kuuluvissa housuissa viehättää rento leikkaus ja sama superpehmeä puuvilla kuin paidassakin. Koukutusvaara.

Pitkästä Talvilintu-yöpaidasta tulee mieleen joulut Lapissa sen jälkeen kun muutimme Suomeen. Ikkunoissa oli kuurankukkia, pihan pihlajat valkeassa huurteessa. Mummo lakaisi kuistilta lumet kun äiti keitteli riisipuuroa keittiössä.

7 ~ Glögikausi on alkanut ilman meitä! GRAAAH! Vahinko otetaan takaisin korkojen kera kun palaamme Suomeen. Paras glögi on se perinteinen lasipulloon pakattu, jota myydään kaikkialla. Nautimme tulikuumana, ilman höysteitä tai terästystä. Kuvassa yllä vilahtaa toinen vähän väkevämpi joulukuinen suosikkini, mausteinen portviini. Hmm… Toimisikohan tilkka portviiniä glögissä? Tätä täytyy ehkä testata.

Kaarna-mekko on ehdottomasti suosikkini tästä mallistosta! Sain mekosta mallikappaleen jo viime kesänä ja olen käyttänyt sitä sujuvasti niin kesämekkona, yöpaitana kuin himassa hengailuun. Ohut, retrohenkinen kohoraitakangas tuntuu aivan ihanalta päällä, ja rakastan myös tuota täydellistä oranssinpunaista väriä. Siitä löytyy myös tummansininen versio.

8 ~ Aion lämmittää takan ihan joka päivä. Kotonamme on ollut viime aikoina taas ihan kirotun kylmää, eikä se keskellä viimaisinta syksyä alkanut ikkunaremontti varsinaisesti auta asiaa: lasiset ruudut on korvattu väliaikaisilla muovisilla sillä aikaa kun oikeat pokat ovat tehtaalla entisöitävinä. Keskellä asuntoa sijaitsevaa takkaa käytetään siis ihan todellisesta tarpeesta ja sitä arvostavat meillä ihmisasukkaiden lisäksi myös koirat, jotka ilmestyvät aina hiilloksen eteen torkkumaan.

9 ~ Tietysti odotan myös joulua. Ankarin joulunvastustukseni hellitti joitakin vuosia sitten, kun tajusin, että joulusta on lupa tehdä itsensä näköinen ja sen saa viettää juuri sillä tavoin kuin haluaa. Olen viime vuosina viettänyt jouluja kotosalla ystävien kanssa, mutta tänä vuonna taidamme suunnata pohjoiseen äitini kotikulmille. Luvassa lumisia maisemia, joulusauna pohjoisen tähtitaivaan alla, aikaa perheen parissa ja Juno-koiran ensimmäinen matka Lappiin.

Kiinnostuneille tiedoksi, että kaikki Nanson normaalihintaiset yö- ja oloasut ovat 20% alennuksessa 10. joulukuuta asti niin verkkokaupassa kuin myymälöissä. Hyvä hetki täydentää omaa kaappia tai ostaa joululahjoja!

Lopuksi vielä tuttuun tapaan arvonta. Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi – ja miksi? Saat halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon keskiviikkoon 13. joulukuuta saakka, muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja lempeää joulun odotusta!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille! Voittajat on arvottu ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

335 thoughts on “Yhdeksän toivetta joulukuulle

 1. Todella vaikea valinta!
  Ehkä pilkut-pyjama ja siihen vielä lämmikkeeksi pitkä harmaa villatakki. Täydellinen asu – vaikka riisipuuron keittoon. <3

 2. Tilasinkin itselleni sinun innoittamana kolme yömekkoa tai paitaa mikä nyt sopiva nimi olisi ja niistä suosikki ihana oranssin punainen kaarna.
  Vielä neuletakki jäi mietityttämään ja pyjaman olisin tilannut jos kokoja olisi ollut. Niina

 3. Pilkut-mekko on kaunein, molemmissa pituuksissa, mutta mustavalkoinen vie voiton lopulta! <3

 4. Moi Stella, Pilkut-pyjama setti missä paita ja rennot housut olisi suosikkini ❤️Siksi koska olen vilukissa ja talvella palelen helposti. Olisi ihana voittaa, koska vanha Nanso-setti alkaa olla ehtoon puolella koska se ollut niin pidetty

 5. Suosikkini näistä on ehdottomasti vaaleanharmaa Lempi-neuletakki. Siinä on vaan kaikki niin kohdillaan: materiaalit, väri, malli, takin pituus, miellyttävä ihotuntuma ja takki mätsäisi periaatteessa kaiken kanssa vaatekaapissani.

 6. Pilkut-mekko on paras, vaikka monta muutakin voisin hankkia. Hyvänä kakkosena Lempi-neuletakki. Yöasuni kaipaavat uudistamista. Suosin sellaisia, joita voi käyttää myös kotona löhöilyyn, joten kokoelmasta löytyy muitakin sopivia.

 7. Kaarna-mekko olisi ihana jouluajan mekko! Vaikka täytyy sanoa, että haluaisin kotiuttaa kaikki tämän jutun vaatteet :)

 8. Lempi-neuletakki näyttää lämpöiseltä ja ihanalta talveen. Helppo yhdistää kotona verkkareihin tai ulos mennessä farkkuihin. :)

 9. Pakko valita tuo Talvilintu-yöpaita, sillä se olisi ihan täydellinen joulun päivien iltaan asti kestävään pyjamahaahuiluun!

 10. Kuvasi olivat niiiin jouluisen näköisiä! Joko pitkä yöpaita tai harmaa takki olisi ihan parasta.

 11. Lempi-neuletakki näyttää just siltä, että siitä vois tulla lempineuletakki. Niin rento, mutta kuitenkin elegantti samaan aikaan.

 12. Kivikko-yöpaita ja -housut on ihanan raikkaan näköisiä, joten ne ovat kumpikin mun suosikkejani tasapuolisesti :)

 13. Kaarna-mekko olisi ihana yöpaitana. Kaikki kyllä näyttävät noissa kuvissa tosi kauniilta. :)

 14. Pilkut pyjama olisi mun valinta. Kaikki kuvissa esiintyvät vaatteet näyttävät kyllä ihanilta:)

 15. Lempi-neuletakki näyttää ihanan pehmoiselta! Tämä postaus ja nämä kuvat ovat todella onnistuneita :)

 16. Kaarna-mekko! Muutkin mekot Nanson kaupassa näyttävät ihanilta, niin monikäyttöisiä :D

 17. Lempi-neuletakki tai pilkut pitkä mekko. Vaikea valinta. Mutta Nanso todennäköisesti taputtaa itseään olkapäälle, niin näyttävät heidän vaatteet erilaiselta sinun esittelemänä kuin kaupan rekeissä. Imagon muutos on kyllä enemmän kuin suotavaa!!

 18. Tykkään kotona olla rennossa topissa tai t-paidassa, mutta koska palelen herkästi niin neuletakki on tarpeen usein. Olen yrittänyt löytää sopivaa, ennen kaikkea lämmintä, neuletakkia vanhan tilalle ja Lempi-neuletakki näyttää sille mitä olen etsinyt!

 19. Lempi-neuletakki olisi valintani, koska se näyttää ihanan pehmeältä ja lämpöiseltä ja olisi monikäyttöinen.

 20. Talvilintu yöpaita. Minulle tuler siitä mummoni mieleen, joka käytti vastaavanlaista kotimekkoa 70-80-luvulla.

 21. Oih! Lempi neuletakki! Olisipa ihana lämmin lisä kiirettömiin joulupäiviin..ihana kirjoitus ja mieletön tunnelma, välittyi ruudun taakse niin elävästi <3

 22. Se pilkut-mekko aivan ihana samoin se lahja-jakku! Just puhuin ystäväni kanssa et miksi käyttää kotona kamalia vaatteita, kun kotona vois käyttää semmosia mitkä tekee sinut onnelliseksi! Hän linkkaa mulle tän blogin, ja todellakin samaa mieltä vieläkin. Ihania vaatteita Nansolta. :)

 23. Pilkut pyjamasetti – ilman muuta ihmiselle joka ” wear online black” ☺️
  Kiitos Stella ihanasta blogistasi ja instasta – olen jännittänyt puolestanne Balin reissua Ja lukenut vanhoja blogejasi vähän urakalla kun vasta vähän aikaa löysin ne – pidän tyylistäsi kirjoittaa ja olen viettänyt tunteikaita hetkiä – Kiitos!! Näin rlämäntöyteistä ja hyvin kirjoitettua blogia saa hakea – olet taitava ja mukaasitempaava kirjoittaja – ja ihanan eläinrakas ❤️ T-resquekoiran omistaja jolta sydämen vei huolenpitonne 2sta koiranpennusta siellä Balilla ja tietty Juno

 24. Pilkut-pyjama on omaan makuuni kivoin. Sinun päälläsi punainen Kaarna-mekko on kyllä mielettömän mukavan näköinen.

 25. Hohoo, nyt kun armaani on hengaillut ahkeran omistavasti ainakin 10v vanhassa, aikanaan Tampereelta kirppikseltä löydetyssä ja edelleen erinomaisen käyttökelpoisessa parin euron Nanso-nalleyöpaidassa, mulla voisi olla hyvinkin käyttöä Pilkut-mekolle/yöpaidalle. Upgreidaus :)

 26. Oliskohan sitä jo riittävän vanha käyttämään pitkää yöpaitaa? Voisi kokeilla sinisellä Kaarna-mekolla.

 27. Sain viime jouluna lahjaksi nuo Pilkut-housut, ja niistä on todellakin tullut mieluisin kotivaate! Valitsisin niille haastajaksi jonkun noista pitkistä mekoista.

 28. Lempi-neuletakki koska harmaat neuleet viehättävät aina! Tuo Kaarna-mekkokin näyttää kyllä jotenkin tosi ihanalta.

 29. Kaarna-mekko punaisena <3 Voisin asua tuossa mekossa sekä joulunpyhät että välipäivänä koettavan Balin-matkan. Toivottavasti arpaonni loksahtaa kohdalle :) Rakkautta!

 30. Pilkut pyjamasetti tulisi tarpeeseen. Nykyiset kotihousut (2 kpl) jo melkein puhkikuluneet molemmat.

 31. Pilkut-pyjama, sillä minunkin on aika päivittää kulahtanut yöasuni eli reikääntymisvaarassa olevat pyjamanhousut ja vapaaehtoistyössä saatu t-paita upouuteen ihanuuteen ❤️.

 32. Hiihtelen kotona nyppäisissä collareissa ja olen päättänyt tehdä asian suhteen ryhtiliikkeen. Nanson Lato-olohousut näyttävät nykyisiä kotihousujani paitsi mukavammilta, myös skarpimmilta.

 33. Pilkut pyjama olisi ihana laiskaan joulunpyhien viettoon… tosin niin myös Lempi neuletakkikin. Vaikea valinta!

 34. Lempi-neuletakki vaikuttaa juuri sopivalta pitämään vanhan ja hieman vetoisen talon asukkaan lämpimänä.

 35. Lempi-neuletakki
  Villatakki on “turvavaatteeni”, ja se on käytössä lähestulkoon vuoden jokaisena päivänä.

 36. pilkut-pyjama näyttää superpehmeältä ja kauniilta, juuri sellaiselta missä olisi ihana viettää aikaa kotona talven pimeinä iltoina!

 37. Nyt on vaikea valinta! Niin ihanan oloisia kaikki, vaan Lahja-jakkuun päädyin, pehmoisen lämpimään.

 38. Lempi-neuletakki, ehdottomasti! Rakastan tuota harmaata väriä, ja Nanson neuleiden keveyttä ja mukavuutta. Kaarna-mekon struktuurikin näyttää todella kivalta.

 39. Kivikko-yöpaita on minun suosikkini! Ihana kuosi ja varmasti pehmeäntuntuinen iholla.

 40. Pilkut-pyjama olisi täydellinen oloasu talveksi kauhtuneiden koti-pitkisteni tilalle. <3

 41. Kaarna-mekko ois ihana kun vietän paljon aikaa kotona. Jotain sellaista olen kaivannutkin.

 42. Lahja-jakku olisi juuri täydellinen vaate pukea heti herättyä yöpuvun päälle ja lompsia aamupalalle.

 43. Nanson sivuilta löytyneet harmaat Kuutamo olohousut ovat täydelliset! Tarpeeksi löysät ja pehmeät, että ne päällään voi käpertyä sohvan nurkkaan (ja jos sattuu torkahtamaan, niin samoissa housuissa voi kömpiä suoraan sänkyynkin), mutta tarpeeksi skarpit, että ne päällä voi käydä lähikaupassa tai ulkoiluttamassa koiria.

 44. Pilkut-pyjama!! Ainut huoli, että mukavuutensa takia voisin vahingossa painella joululoman jälkeen siinä töihin ja kaupungille.

 45. Lempi-neuletakki tai pilkut-pyjama! Neuletakin sävy on ihana ja en osaa päättää, tykkäänkö enemmän pyjaman ylä- vai alaosasta.

 46. Talvi lintu yöpaita sopii Just mammahenkeen ja puuron keittelyyn itse varmassa värissään tuo pirteyttä ja voimaa aamuihin!

 47. Ihania yhdistelmiä olit koonnut. Lempparini oli Lempi-neuletakki ja Kivikko-yöpaita. Täydensin jo vaatekaappiani, mutta muutamia ihanuuksia jäi vielä tekemään mieli :) Tosi mukava postaus!

 48. Kaikki oli kyllä aika ihania, ja muutenkin kuvat ihanan tunnelmallisia. Lempi-neuletakki tai Pilkut-pyjama on suosikki!

 49. Lempi-neuletakki on kaunein. Näyttää ihan pehmeältä ja täydelliseltä lohtutakilta vaikeisiin päiviin!

 50. Lempi-neuletakki, on helposti yhdisteltävissä oleva monikäyttöinen vaate, kauniinvärinen myös

 51. Pilkut -pyjama, ehdottomasti! Tämä vilukissa yhdistäisi siihen vielä pehmoiset villasukat :)

 52. Pilkut pyjama toimisi itselläni, mekot näyttävät kanssa ihanilta, mutta jotenkin tuntuu etteivät näytä noin kuvauksellisilta mun päällä..

 53. Lempi-neuletakki on monikäyttöinen kesän ja talven vaate. Sisällä ja ulkona, arkena tai juhlassa.

 54. Vannoutuneena trikoiden ystävänä löysin oman suosikkini saitilta: Kivikko Naisten housut

 55. Lempi-neuletakki on ehdoton suosikkini! Miten ihanaa olisikaan kääriytyä siihen sohvan nurkassa!

 56. Talvilintu -yökkäri..vauva alkaa olla sen ikäinen, että yösyötöistä saa luopua ja siirtyä takaisin maata viistäviin pitkähihaisiin yömekkoihin… <3

 57. Viimeisen kuvan punaiset raitahousut ja tumma pilkut paita on ihan mahtava yhdistelmä. Tonttulakki vain päähän :)

 58. Noista paras on harmaa pilkut yöpaita, mutta nansoshopin puolella oleva Kuunkukka on kauniimman värinen.

 59. Kyllä pyjama on ihan ehdoton tällaiselle aina kylmissään olevalle ihmiselle. :) Pilkut ja raidat rokkaa, joten kuvissasi oleva Pilkut -pyjamasetti tai Nanson sivuilta Road -pyjama olisi kiva.

 60. Lempi-neuletakki, koska vanha talo ja palelee jatkuvasti. Tuo näyttää juuri siltä, että siihen olisi ihana kietoutua sohvan nurkkaan glögimuki kädessä. Täytyy sanoa myös toinen suosikki, pilkku yöhousut, koska palelen yölläkin ja nuo näyttää niin ihanilta ja musta paita todella näyttää siltä, ettei arvaisi yöpaidaksi. Sillä voisi hyvin viettää vaikka koko etäpäivän kotona.

 61. Siellähän on vaikka mitä ihania mekkoja! Nuudeli, Kuiske, Kohina… Niistä voi sitten yrittää valita :)

 62. Kaarna-mekko, ehdottomasti! Valju talvinaama ja henkinen kaamostila vaativat juuri tuota väriä.

 63. Lempi-neuletakki mustana, sillä ehkä pärjäisi kotona (17*C) kesällä ostetun Pilkut yöpaidan kanssa! Pilkut-sarja on ihana ihan kaikissa malleissa!

 64. Lato-housut! Ihanat ja ovat sopivasti oloasukategoriaa, vaikkeivat juuri tässä postauksessa esiintyneetkään. :)

  Kiitos arvonnasta!

 65. Lempi-neuletakki näyttää aivan ihanalta (vaikka omassa kaapissa taitaa roikkua samanhenkisiä jo muuta, krhm…), samoin Kaarna-mekko. Vuodenaika huutaa kaikkea pehmeää ja lempeää ja mukavaa.

 66. Lempi-neuletakki! “Maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää” on niin totta!

 67. Pilkut-mekko on tämänkin vilukissan suosikki!

  Pari vinkkiä muuten riisipuuron keittelyyn:
  Teen riisipuuroni riisimaitoon, joka on moniin kasvimaitoihin verrattuna raikkaampi vaihtoehto (kauramaitoon tehty on ollut kohdallani totaalinen nounou, liian viljamainen maku riisipuuroon ja ikävän värinenkin).

  Lisäksi vinkki uuniriisipuuroon. Paistopussi! Puurosta tulee ihanan samettista, kuin kattilassa hämmentäen, ilman pohjaanpalamisen riskiä ja tiskaamisen vaivaa :D Toki asia erikseen jos tykkää uunipuuron paksusta kuoresta.

 68. Pilkut-pyjama näyttää todella hyvältä, en vaan osaa päättää onko musta-harmaa vai punainen parempi

 69. Nyt olikin sellainen setti Nansolta, että valinta on todella vaikea. Ehkä Lempi-neuletakki kuitenkin vie voiton.

 70. Pilkut naisten pyjama-asu olisi ehdoton valinta uuteen kotiin ja sohvannurkkaan käpertymiseen. <3

 71. Mun lempivaate on tällaisissa arvonnoissa aina joku musta tai harmaa perusvaate, kuten nyt tuo Lempi-neuletakki, mutta eipä olekaan tällä kertaa.

  Tuo pitkä Pilkut-mekkohan on aivan mahtava! Näen jo itseni vaeltamassa koko vuodenvaihteen pitkässä mekossa kirja kainalossa ja glögimuki kädessä sohvannurkasta piparipurkille ja takaisin. Ihan täydellinen vaatekappale kotona lorvimiseen!

 72. Lempi-neuletakki on tosi kaunis, mutta sisältää harmikseni lampaanvillaa. Mikäli arpaonni suosisi, valitsisin Nanson verkkokaupasta joko Nappi-tunikan tai Tasku-paidan.

 73. Lempi-neuletakki ehdottomasti on minun suosikkini :-)
  Neuletakki tosi on ihanan värinen… Harmaa neuletakki sopii niin housujen, hameiden kuin mekkojen kaveriksi.

 74. Tuo pitkä Pilkut -mekko, nätti kuosi ja pitkä helma, kuvailitkin vielä maailman mukavimmaksi vaatteeksi, saattaa olla, että tarvitsen sen.

 75. Ooh ehdottomasti lempi-neuletakki! Maailman ihanin vaaleanharmaa ja toi malli varasti sydämen ensinäkemältä!

 76. Lahja-jakku olisi täydellinen vaate mihin kietoutua kotona ja kaupungilla, aina on vilu ja aina on vaatekaapissa tilaa harmaalle ja pehmeälle Lahjalle! <3

 77. Lempi ja Lahja – ihanat nimet ja täydellisen harmaan sävyiset! Kaappini kaikki neuletakit näyttävät jo nuhjuisilta…

 78. Oikeastaan mikä vaan jutun vaatteista kelpaisi, mutta ehkä valinta kuitenkin päätyisi pitkään pilkut-yömekkoon. Tai sitten neuletakkiin… Valinta on vaikea! Teillä on kyllä tunnelmallinen koti! :)

 79. Olen jo pidempään haaveillut pitkästä yömekosta mutta niistä tulee yleensä aina jonkin sortin mummo/täti fiilis. Näin ei kuitenkaan käy Pilkku tai Kaarna mekon kohdalla. Taitavat mennä toivelistalle pukille jos ei tässä arvonnassa lykästä :)

 80. Kaarna-mekko! Jännät tekstuurit kiinnostaa tällä hetkellä enemmän kuin värikkäät kuviot, ja kyllä se pitkä helmakin näin joulukuussa houkuttelee :D

 81. Kaarna-mekko. Ihana väri pimeyden keskelle, eikä pitkästä mallista ole haittaa vilukissalle :)

 82. Kaarna-mekko! Kauniin ja ajattoman näköinen, jolla sopii hiippailla koko sunnuntai kotona. TV-sarjasuosituksena Westworld, monella tasolla huikea (maisemat, näyttelijät ja varsinkin itse tarina).

 83. Pilkut pyjama olisi ihana, näyttää niin söpöltä mutta silti lämpimältä. Just hyvä kotiin ja miksei matkoillekin . Yleensä nukun ylisuuressa bändipaidassa mutta ihan oikea pyjama olisi myös tosi kiva :)

 84. Kaarna- mekossa olisi ihana viettää joulun pyhiä sohvan nurkassa loikoillen, suklaata syöden ja joululeffoja katsellen.

 85. Asuntoni on kylmä joten Talvilintu-yöpaita olisi ihana talviöinä. Siinä on myös ihanan satumainen kuviointi :)

 86. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kaikki näyttää hyvältä, erityisesti huomion kiinnitti Lempi -neuletakki.

 87. Pilkut pyjamasetti on lemppari. Varmasti mukava päällä ja nätti setti, todellakin kehtaisi naapureillekin avata oven nuo päällä. Myös kivikko-housut näyttävät hyvältä.

 88. Tuo Lempi neuletakin ja Kivikko mekon yhdistelmä on kyllä kutsuva ja voisin kuvitella jouluni viettää ne päällä sohvan nurkassa

 89. pilkut pyjama. saanko muuten kysyä Stella mitä kokoa sulla on? silloin kun olen sattunut kotikonnuille ja päässyt koittamaan päällä, on se juhlaa, mutta kenkkua muuten kun eri tuotteiden koot vaihtelevat paljon…

  muuten ps. pyjama ei ole puuvillaa, vaan 96 % viskoosi, 4 % elastaani (itken, olisi mahtavaa jos tämä setti olisi jotakin parempaa materiaalia!)

 90. Pilkut pyjama, sillä omistan enää yhdet pyjamahousut. Viime vuonna kahdet lahosivat, eikä silmiini ole osunut yksiäkään sopivia. Pilkut piristäisivät!

 91. Valitsisin Pilkut-pyjaman ja ihan siksi, että sen voi unohtaa päälle koko kotoilupäiväksi.

 92. Mä just päätin, että nyt oikeesti: oon kotona niiiiin paljon, että koti ( ja ne piipahtavat kaverit) ansaitsee tolkun kotivaatteet. Pilkut-pyjama ois mun valinta. Tarvitsin kyllä päälle vielä harmaan neuletakki, koska aina paleltaa.

  Riisipuuro on ihana lohturuoka, menee ympäri vuoden.

 93. Lempi-neuletakki, näyttää hyväkaatuiselta kuvissa. Olen itse sitä mieltä, että vaatteet olisi hyvä käyttää loppuun eikä vaan koko ajan hankita uutta (nim. samassa harmaassa collegepaidassa kotona koko vuoden ollut :) )

 94. Kaunis postaus. Valitsisin itselle Pilkut-pyjaman. :)
  Sarjoista suosittelen Liar, Famous in Love, Outlander…

 95. Pilkut-pyjama olisi minun valintani. Olen jo pitkään haaveillut yhdistelmästä musta paita + mustavalkoiset housut. Se olisi siis täydellinen!

 96. Lempi -neuletakki tätäkin vilukissaa puhuttelee!
  Tunsin piston sisimmissäni kun luin juttua, oon just tämä nukkavieru tyyppi, joka hengaa kotosalla pieruverkkareissa ja rikkinäisissä paidoissa. Taidanpa joulun kunniaksi napata ostoskoriin Pilkut-pyjaman.

 97. Minusta taas on erittäin ok ja toivottavaa käyttää vaatteet loppuun vaikka sitten vähän nuhjusiinaisina kotivaatteina, eikä hankkia jatkuvasti uutta:)

 98. Aivan upeita asuja taas kaikki! Lempi neuletakin näistä valitsisin, jos arpaonnea suosisi tällä kertaa :)

 99. Lempi- neuletakki! Neuletakkeja ei ole koskaan liikaa, ne käyvät lähes kaikkien asujen kanssa. Lisäksi tuo vaalea harmaa on suosikkivärini

 100. Vaikea valinta, mutta ottaisin kyllä lopulta tuon neuletakin, näyttää sun kuvissa niin ihanan pehmoiselta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.