In the sparkling twilight

Ei enää uskoisi, että vielä muutama viikko sitten tarkeni vielä kulkea paljain säärin! Ilmeistä voi tosin päätellä, että kuumaa ei varsinaisesti ollut. Oli kuitenkin avajaiset, kuohuvaa ja tekosyy pukea päälle jotain nättiä. Selästä avonnainen silkkimekko on yönsininen ja siinä on superkaunis printti. Puin kaveriksi lempikorot ja heitin päälle trenssin. Aika vaivatonta. Kunpa pukeutuminen olisi aina juuri tälläistä.

2014-10-24-stellaharasek-selecteddress-12014-10-24-stellaharasek-selecteddress-62014-10-24-stellaharasek-selecteddress-5

Trench coat secondhand Filippa K, silk dress* by Selected Femme, heels by Acne Studios from Gaudete, scarf by Balmuir* (*received as a gift).

M83 – MIDNIGHT CITY

10 thoughts on “In the sparkling twilight

  1. Nätti mekko ja upeat hiukset tässä kuvassa! Miten laitat tukkasi nykyään kun se on pidempi? Itselläni on samantyyppinen taipuisa hiuslaatu joten vihjeet tervetulleita :) Kiitos inspiroivasta blogistasi!

    • Kiitos kaunis kommentista! Tukka-aiheesta on tulossa oma juttunsa alkavalla viikolla, palaan siis kysymykseesi ajan kanssa.

    • Hei Eve, ainakin Helsingin Stokkalta bongasin näitä eilen. Myös Selectedin liikkeistä voisi löytyä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.