Nahkahousumuija

Lainasin edustusasun Mellakan viimeviikkoisiin kemuihin suoraan toimistolta. Samana päivänä nimittäin järjestettiin Minimumin lehdistöpäivä ja toimisto oli täynnä rekkejä, jotka notkuivat täydellisen tummanpuhuvaa, tanskalaista muotia. Oi onnea! Oli mistä valita.

2015-06-08-stellaharasek-minimum-leather-1

Napakat nahkahousut huusivat heti nimeäni ja tuntuivat päällä siltä, että ne oli räätälöity minulle. Noin joustavat ja pehmeät aitonahkaiset pöksyt tuntuvat tosin siltä luultavasti kenen tahansa yllä, joten se siitä kohtaamisen kohtalokkuudesta.

2015-06-08-stellaharasek-minimum-leather-2

Käteni kurkottelivat jo kohti syysmalliston stellamaisen rennosti leikattuja silkkipaitoja, kun omat maneerini alkoivat yhtäkkiä kyllästyttää ja päädyin coachella-henkiseen lyhyeen, laatikkomaiseen toppiin, jonka helmaan on ommeltu pieniä pompuloita. Ihana!

2015-06-08-stellaharasek-minimum-leather-3

NAHKAHOUSUT JA TOPPI LAINASSA MINIMUMILTA
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON
HYDESIN AURINKOLASIT GAUDETESTA
NAHKAISET KOROT COS

Kuvista kiitos Maria Miklas

13 thoughts on “Nahkahousumuija

  1. Oi! Nyt on niin mageen näköiset nahkikset! Mieletön! Olen jo pitkään metsästänyt hyvän tuntuisia nahkahousuja, täytyypä käydä Stokkalla seuraavan Helsingin reissun yhteydessä.

    • Suosittelen, on ihan superkivat! Stokkalta saattaa näitä löytyä, mutta ainakin sinne Ainoaan näitä on tietääkseni tilattu.

    • Moikka, ainakin Stokkalta löytyy Minimimumia, samoin Ainoa-kauppakeskuksen By The Way -myymälästä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.