Paint it black

Yhteistyössä Stylein

Uskon vakaasti, että värien nyanssit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Mustassa on tiettyihin aikoihin vuodesta tavallista enemmän taikaa, alkukesästä, loppukesästä – ja vuoden viimeisinä viikkoina. Mustat villavaatteet ovat tähän aikaan lohdullisen pehmeitä, upottavat sisäänsä kuin syli. Musta nahka pudottaa hetkeksi ronskimman rokinkatkunsa ja keskittyy suojaamaan vilulta ja viimalta. Musta silkki läikehtii hämärtyvissä illoissa ja tuntuu lämpimältä paljaalla iholla. Lisää mustanpuhuvaa muotia luvassa lähipäivinä, mutta aloitetaan alkuviikon kunniaksi kampanjakoodilla, jolla saa 30% alennuksen koko Styleinin verkkokaupan valikoimasta 15. joulukuuta saakka.

2013-12-stellaharasek-stylein-fw2013-042013-12-stellaharasek-stylein-fw2013-012013-12-stellaharasek-stylein-fw2013-022013-12-stellaharasek-stylein-fw2013-05

Use the exclusive code stellastylein to get 30% off the fall collection at Stylein until December 15th. This is the good stuff, folks – timeless pieces made of silk, leather and wool.

Photos by Dorit Salutskij

10 thoughts on “Paint it black

  1. katselin tuota valikoimaa läpi….yllättävän paljon muuntokuiduista valmistettuja vaatteita, toki silkkisiäkin oli tulla mekoissa, mutta mm. melkein kaikki neuleet jotain modaalia tai viskoosia…: (

    • Hmm, mun kokemukseni ja ymmärrykseni mukaan modaali ja viskoosi ovat ihan käypiä materiaaleja? Mutta kannattaa tietty valita niitä materiaaleja, jotka on itse hyväksi ja toimivaksi havainnut. Itse valitsin syysmallistosta muutaman silkkivaatteen, merinovillapaidan, mokkanahkaisen jakun ja ohuen neulemekon, joka on laskeutuvaa modalia.

  2. Stella, väärin! Nyt yritän perustella itselleni miksi en oikeasti tarvitse talven keskellä kaksi toppia ja valkoista silkkimekkoa. Ja samalla pohdin pitäisikö se yksi toppi ottaa mustana vai valkoisena, hmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.