Optimistit aamiaisella

Olipa kerran viikonloppupäivä, kun Kapteeninkadun luovuttaneet heterot päättivät loikata suoraan sängystä kumppareihinsa ja lompsia rantaan koirien kanssa. Peiton alta herätetyt, puoliuniset perheen pienimmät eivät olleet tyytyväisiä tilanteen saamaan käänteeseen. Jätimme siis tekopirteän reippailun sikseen ja vaihdoimme kesken matkan kurssin kohti Viiskulmassa sijaitsevaa lempikahvilaa ja sieltä kantautuvaa vastapaahdetun kahvin tuoksua. Mäyräkoirien mieliala lähti yllättävästi jyrkkään nousuun, kun pöytään kannettiin kalkkunalla ja juustolla täytetty bagel. Optimismi, tuo itsepetoksen lajeista onnellisin.

2013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-082013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-032013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-042013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-012013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-052013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-062013-12-stellaharasek-helsinki-brooklyncafe-07

Junon kaihoisa katse kohdistuu tiskin taakse, jossa tehdään jo seuraavia bageleita. Joku niistä on aivan varmasti Junon. Pitää vaan odottaa. Ja kuolata. Ja odottaa.

I sure know two girls who love bagels even more than I do.

12 thoughts on “Optimistit aamiaisella

  1. Just tänään kävin tuolla. Kyllä ei ole oikein viedä toisen pitkää nenää noin lähelle sellaisia herkkuja ja sitten olla tarjoamatta niitä. Ens kerralla saattaa käydä niin, että jotain ehkä vahingossa tipahtaakin lattialle?

  2. Poikaystäväni, fiksu kun on, tajusi luovuttanut hetero- käsitteen heti, kun hiippailin kotoani lähikauppaan harmaissa collegehousuissa ja kumppareissa.

  3. villistä ja vapaasta valokuvaajasta luovuttaneeksi heteroksi? :D Miten mä oon aina ajatellut, että Mikko “pelaa toisessa joukkueessa”?

    • Pitäisi ehkä liittää blogin sivupalkkiin varoitus siitä, että ystäväpiirissä kaikki (henkilöt, eläimet, residenssit, kaupunginosat) tunnetaan pitkällä litanialla erilaisia lempinimiä, joista merkittävällä osalla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Niitä ei kannata ottaa kovin vakavasti saati kirjaimellisesti ;) En ole esimerkiksi omasta mielestäni luovuttanut hetero, vaikka ystävän suusta tarttunut ilmaisu onkin jo levinnyt laajalti.

  4. Hetken mietin, että mitähän mahtaa sisältää juoma nimeltä Omen (joku aivojumi menossa), mutta sitten tajusin, että se on ihan vain omenamehua :)

    Ja tuon Junon katseen tunnistan. Itselläni oli vastaava tänään Kotipizzan ulkopuolella. Hetkeksi hiipi optimismi minunkin mieleeni, mutta sitten mieheni pilasi kaiken toteamalla, että kotona on leipää. LEIPÄÄ?! Jees, terkkuja Junolle kohtalotoverilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.