Comfort foodia Canggussa

✖ BALI, INDONESIA

Helsinkiläiseen hintatasoon tottunutta vähän huimaa, että Canggun kiemurtelevat kadut ovat pullollaan kauniisti kalustettuja kahviloita ja ravintoloita, joista saa superhalvalla hyvää ruokaa. Pantai Brawa Streetin rannan päädyssä sijaitseva Sun Of Panama ei ole niistä halvimmasta päästä (vaikka sekin meidän mittapuullamme edullinen) mutta siellä voi nauttia fish taconsa tai ranskankermalla, parmesanilla ja chilillä kuorrutetun maissitähkänsä 60-luvun tunnelmissa uima-altaan äärellä. Pakko arvostaa raflaa, joka kutsuu ruokaansa comfort foodiksi ja tarjoilee turhia kysymyksiä kysymättä valkoviinin ginger alen kera. Yhdistelmä on yksi useista matkan aikana syntyneistä päähänpistoistamme, saa kokeilla kotona! Retronostalgiaa tihkuvasta paikasta tulee mieleen teemapuisto, missä on omaa kitsch-henkinen viehätyksensä.

2016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-12016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-22016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-32016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-42016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-62016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-72016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-82016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-92016-12-20-stellaharasek-canggu-panama-10PHOTOS BY STELLA HARASEK & ANNI TAIMISTO

20 thoughts on “Comfort foodia Canggussa

 1. Poltatko sä tupakkaa vain lomalla? Nimittäin itsekkin teen niin. (ja vaikka polttaisit muutenkin, niin mitä väliä…) En tiedä miksi lomalla se maistuu hyvältä. Ja musta jotenkin kivaa, ettei liikaa tehdä kuvista jotain muuta kuin oikeasti on. Täydelliseltä vaikutti loma!

  • Joo, olen fiilispolttelija, lomatunnelmissa tekee mieli ja se on niin vähäistä, etten jaksa kantaa siitä syyllisyyttä.

 2. IHANAT housut! Nuo päällä liihottaisi mielessään varmasti heti johonkin aurinkoiseen paikkaan. Tupakantumpeista en minäkään tykännyt, mutta näyttää todellakin lomalta ja ruoka erinomaisen herkulliselta! :)

  • Ne ovat The Labin, Sandin tytärmerkin! Tulossa varmaankin vuodenvaihteen jälkeen Sandin myymälään Mikonkadulla.

 3. Maisseissa saattaa itse asiassa olla meksikolaisittain majoneesia, ei ranskankermaa! Järkyttävän hyviä joka tapauksessa.

  • Uskon! Näissä oli kyllä ranskankermaa ainakin ravintolan ruokalistan mukaan. Molemmat varmasti toimii.

  • Ymmärrän toki, että kaikki eivät tykkää tupakasta tai tupakoinnista ruoan äärellä, mutta matkailu on paljon rennompaa, kun ei lavastele kuvia liikoja vaan taltioi sen mitä tapahtuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.