Reissunaisen kosmetiikkasuosikit

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää alennuskoodin

Olen maailman laiskin matkustaja, en jaksa kantaa reissussa mukana yhtään mitään ylimääräistä. Johtuu siitä, että joudun arkisin roudaamaan mukana niin paljon painavaa kamaa kamerakalustosta liikkuvaan toimistooni tietokoneineen, ulkoisine kovalevyineen ja piuhapusseineen. Ne lähtevät ahdettuna Tori-kassiin lähes kaikille matkoillekin mukaan eikä niiden lisäksi vaan huvita kantaa kovin painavaa matkalaukkua. Siksi matkustan kaikkein mieluiten pelkillä käsimatkatavaroilla, nytkin lähdin matkaan pelkällä pikku-Rimowalla.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-0

Kahden viikon matkalla selviää mainiosti pienellä matkalaukullisella tavaraa, se vaatii vaan vähän suunnittelua. Pakkaan mukaan monikäyttöisiä vaatekappaleita, kenkiä, jotka käyvät melkein kaikkiin tilanteisiin ja mietin etukäteen myös minkälaista reissukosmetiikkaa matkalle tarvitsen. Toisin kuin nimeltämainitsematon ystäväni, jonka pakkaustottumukset ovat loputtoman viihteen lähde, en jaksa kantaa matkoille mukana litran kokoisia puhdistustuotteita, vaan suosin mahdollisimman minikokoisia pakkauskokoja. Sata milliä suurempia puteleita ei toki käsimatkatavaroihin saisikaan mukaan.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-1

Pakkausaiheisia vinkkejä on kovasti toivottu. Ajattelin aloittaa matkakosmetiikasta, suurin osa suosikeistani kun löytyvät luonnonkosmetiikkakauppa Naturellen valikoimista – myös matkakokoisina!

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-2

Tata Harperin tuotteet ovat kuuluneet suosikkeihini siitä asti kun ensimmäisen kerran kokeilin niitä – tykkään niiden tehosta, freeseistä tuoksuista ja siitä miltä ne tuntuvat iholla. Merkin valikoimista löytyy täydellinen matka-arsenaali, joka sopii kaikille ihotyypeille. Pakkaus sisältää mm. kevyesti kuorivan puhdistusvoiteen, kirkastavan naamion, kosteuttavan kasvosuihkeen, ikääntymisen merkkejä häivyttävän kollageeniseerumin, korjaavan kosteusvoiteen ja ravitsevan öljyseerumin, jota voi taputella silmänympärysiholle, poskille ja otsalle. Aika kova kattaus, jota on kyllä helppo suositella varsinkin meille maagisen kolmenkymmenen rajapyykin ohittaneille.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-3

Tata Harperin kirkastava naamio oli uusi tuttavuus, joka osoittautui hillittömän hyväksi kaveriksi tropiikkiin, se nimittäin pelasti auringossa paahtuneet kasvot punoitukselta ja kiristykseltä. Testasimme molemmat auringossa vietetyn päivän jälkeen ja sama tulos, ihosta tuli superkaunis ja hehkuva.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-4

Ravitsevasta öljyseerumipullosta oli melkein mahdoton ottaa kuva, niin pikkuinen se on. Sen sujautti vaikka taskuun painellessaan rannalle. Täydellinen tuote pelastamaan kasvojen iho suolaisen meriveden ja auringon vaikutuksilta.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-5

Kirjoitinkin tovi sitten Kypriksen tuotteista, joista olin löytänyt monta uutta suosikkia. Pakkasin matkalle merkin Sample Setin, joka sisältää matkakokoiset versiot melkein kaikista niistä. Nyt on pakko erikseen kehua tuotekokoa, sillä nämä minikokoiset lasipullot eivät vie laukussa tilaa eivätkä paina mitään, mutta ovat riittäneet täydellisesti kahden naisen tarpeisiin kahden viikon matkalla.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-62016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-7

Tehokosteuttava Antioxidant Dew ja yökäyttöön tarkoitettu Moonlight Catalyst ovat toimineet todella hyvin myös tropiikissa, ensimmäinen ravitsevien ja kosteuttavien ja jälkimmäinen erityisesti kuorivien ominaisuuksiensa ansiosta.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-8

Setistä löytyy myös kauneuseliksiirien superkolmikko Beauty Elixir I, II ja III. Kaikille löytyi käyttöä: tasapainottavalle ja energisoivalle ykköselle aamuisin, parantavalle ja hoitavalle kakkoselle iltaisin. Kolmosesta pakkasin mukaan myös täysikokoisen pullon, sillä herkälle iholle tarkoitettu eliksiiri on loistava aftersun-tuote – ja kuten kävi perillä ilmi, rauhoittaa hyttysten puremat paremmin kuin mikään tähän asti testattu tuote! Pelkäksi hyttysöljyksi olisi turhan arvokas tuote, mutta toki riittoisaa öljyä siihenkin tarkoitukseen käytettiin, kun se sattui jokatapauksessa olemaan mukana.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-10

Kypriksen Pot of Shade – Heliotropic SPF Primer on ykköstuote kuumiin maihin. Suojakerroin SPF 30 ja kosteuttavat uutteet suojaavat ihon auringolta ilman nanopartikkeleita. Voiteesta jää levityksen jälkeen läpikuultava huntu, joka sulaa ihoon hetken päästä. Vallan pätevä meikinpohjustusvoide, ja 27 millin kokonsa ansiosta mahtuu mukaan ihan täysikokoisena.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-9

Pariisilaisen Absolutionin silmänympärysgeeli on kesäsuosikki, siksi pakkasin sen mukaan Balillekin. Sillä on viilentävä ja virkistävä vaikutus, lisäksi se poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Laiska kiittää, sillä trooppisilla leveysasteilla ei todellakaan tule joka päivä meikattua.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-11

Hammastahnan ostan aina periltä, mutta harjaksi otin mukaan Mablen bambuhammasharjan, joka on valmistettu ekologisesti kestävällä tavalla kerätystä bambusta. Luonnostaan antibakteerinen, vedenkestävä ja täysin biohajoava harja on kaiken lisäksi kaunis katseltava kylpyhuoneen lasissa.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-12

Melko vähän tulee matkoilla meikattua, jos ollenkaan. Kivaa on silti pakata vähän kosmetiikkaa mukaan niitä iltoja varten, kun haluaa mennä vaikkapa ravintolaan näyttämättä räjähtäneeltä rantapummilta.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-13

Meikkipussiin lähti mukaan Tata Harperin Volumizing Lip and Cheek Tint, kosteuttava ja kätevä kultanappi, josta saa sävyn sekä huulille että poskille – kummasti raikastaa ilmettä. Sävyjä löytyy vaikka kuinka, omani taitaa olla oranssiin taittava Very Vivacious joka toimii ihanasti ruskettuvalla iholla. Lisäksi sieltä löytyy Hynt Beautyn ripsiväri, ruskea silmänrajauskynä ja siro pieni luomiväripaletti. Sweet Canyon-triosta löytyy kolme maanläheistä ja monikäyttöistä sävyä, joilla on käytännössä mahdotonta mennä vikaan. Luonnonkosmetiikalla on monien mielessä yhä epäilyttävä kaiku, mutta on kyllä pakko sanoa, että en ole näihin merkkeihin siirryttyäni kaivannut kertaakaan tuotteiden synteettisiä kilpasiskoja.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-14

Gressan Minimalist-seerumimeikkivoiteesta kirjoitin viime keväänä, ehkä jotkut teistä muistavatkin? Todella toimiva tuote myös kuumissa maissa, äärimmäisen kevyellä seerumikerroksella saa kosteutetun ja tasaisen näköisen ihon.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-15

Lisäksi pakkasin mukaan saman merkin Illuminating Serum -korostusseerumin, jolla taikoo sekunnissa valoa ja kuulautta poskipäille, otsalle, nenänvarteen ja vaikka solisluihin. Näillä kahdella tuotteella oikeastaan pärjää pitkälle, kun kuumuudessa ei kaipaa kovinkaan meikattua lookia.

2016-12-18-stellaharasek-naturelle-ontheroad-16

Siinäpä se! Jos kiinnostuit, nyt on oiva mahdollisuus kokeilla tuotteita kampanjahintaan, nimittäin koodilla BALI saa 20% alennuksen Naturellen koko valikoimasta (poislukien May, Kypris, Nuori ja lahjakortit). Kampanjakoodi toimii sekä verkkokaupassa että kivijalkakaupassa osoitteessa Bulevardi 24 vuoden loppuun eli 31. joulukuuta asti.

Mitä tuotteita te pakkaatte mukaan matkoille?

PHOTOS BY STELLA HARASEK

19 thoughts on “Reissunaisen kosmetiikkasuosikit

 1. Heippa, innoittamanasi varasin juuri Santorinin matkan. Onko mitään havaintoa saako Kypristä sieltä ja kannattaako edes ostaa jos saa?

  • Anteeksi kun vastaus kesti! Kypris on nimestään huolimatta amerikkalainen sarja, sitä taitaa siis olla turha metsästää halvemmilla hinnoilla Kreikasta toisin kuten esimerkiksi Korresia, jota kreikkalaiset apteekit ovat pullollaan. Mutta hei, huippua kuulla että olet lähdössä Santorinille, ihanaa! Milloin matkustat?

   • Minä vasta viiveellä vastaankin… Tulin kaivelemaan vielä pakkaus – ym. vinkkejä reissuun. Lähden touko-kesäkuun vaihteessa viikoksi. Toivottavasti on lämmin muttei vielä paha ruuhka.
    Miten olen luullut että Kypris on kreikkalainen, hö. Kiitti vastauksesta.

    Santorini ei taida olla erityinen shoppailukohde, mutta mietin semmoista ohutta valkoista kaftaania ja nahkasandaaleja, toivottavasti niihin törmään.

    Ja toivottavasti saa pian lukea sun reissuista taas lisää.

 2. Jos ei halua satsata isoja summia, niin pikku vinkki:
  Minulla on ollut vuosikausia body shopista ostetut miniputilot, jotka kerta toisensa jälkeen täytän niillä shampoilla ja aineilla mitä normaalistikin kotona käytän. Yhden ainoan sellaisen purkin olen saanut rikki, ja se johtui varmasti siitä, että ne ovat olleet todella kovalla käytöllä.

  Ne kaupan tyhjät valmissetit ei kestä yhtään, ovat liian kovaa muovia.

  Uskokaa tai älkää, että hotellihuoneessa on ihanaa, kun purkit ovat pikkuisia eivätkä vie tilaa muutenkin pienissä kylpyhuoneissa :)

  Nuo Stellan purtilot kyllä vaikuttivat niin ihanilta että mun bodyshopin purkit kalpenee kateudesta….!

  • No näinpä, ei niillä täysikokoisilla tuotteilla mitään reissussa tee! Ja mulla on kans noita tyhjiä muovipulloja, joihin tarpeen mukaan pursottelen mukaan shampoota sun muuta, ovat olleet tosi käteviä. Öljyjä ja seerumeita en vaan mielelläni niihin pistä, vuotavat melko helposti ja mietityttää, että häviääkö arvokkaista seerumeista tehoa, jos niitä siirtelee putelista toiseen.

 3. Juu on kyllä täysin järjetöntä raahata parin viikon matkalle mukaansa esim. litran shampoopulloa, johan sen nyt järki sanoo että vaikka pesisit hiukset joka päivä et siltikään saisi kulutettua kuin korkeintaan kaksi desiä. Loput 8 olisivat siis mukana _pelkästään_ viemässä tilaa ja lisäämässä painoa.

  Itselläni on minikokoiset putelit shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä, perusvoidetta ja kasvovettä “survepussissa”. Valmiina pussissa on myös hammasharja ja minitahna, minikokoinen hiusmömmöpurkki, laastaria, vanulappuja ja -puikkoja, kampa sekä muutama vaihtuva näytepussi milloin mitäkin. Pussi on kuin partiolainen eli aina valmis, ei tarvitse lähtiessään kuin heittää matkalaukkuun.

  Käsipakaasi toimii muuten yleensä missä tahansa alle 3 viikon reissussa ainakin minulla ihan hyvin. Tai no, tietysti kylmän ilmaston paikkoihin matkustaessa tilaa vievät paljonkin enemmän sinne sopivat vaatteet. Itse inhoan kylmää ja sitä tässä maassa riittää niin paljon omastakin takaa, etten ole koskaan matkustanut etsimään sitä muualta. Thaimaahan lähtiessämme kaveri tuijotti lattialla auki olevaa käsimatkapakaasiani suu auki ja kysyi “Siis onko tossa KAIKKI sun matkatavarat???” Oli siinä, ja hyvin riittivät kahdeksi viikoksi. :•)

  • Aina valmis partiolaispussi, pidin tästä! Hahaha, olen saanut omista matkatavaroistani ihan samanlaisia kommentteja! Joo, lämpimissä maissa pärjää kyllä niin vähällä. Eri asia olisi varmaan matkustaa tammikuussa Alpeille, mutta se nyt ei tulisi mulle mieleenkään :D

 4. Mulla on aina kaiken maailman testereitä ja näytepusseja. Ois kyllä ihanaa päivittää reissumeikkipussiin jotain tehokasta ja kaunista. Toimiiko nuo Kypriksen öljyt kaikille ihotyypeille?

  • Suurin osa toimii, juu! Muutama niistä on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle, mutta ei mikään estä käyttämästä niitä muillekin ihotyypeille.

 5. Itsehän olen just niitä jotka pakkaa mukaan niitä litran shampoopulloja :D Ehkä voisin ensi helmikuussa häämöttävää matkaa varten varustautua vähän fiksummin?

  • HAHA, teitä on siis useampi! Voi apua. Kokeile ensi kerralla sitä kevyempää linjaa, saatat yllättyä positiivisesti – ja matkalaukkuun mahtuu enemmän tuliaisiakin :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.