Uusi kauppa kaupungissa – tule tervehtimään!

Yhteistyössä Boomerang

Helsinkiläiset kuulolle! Kaupunkilaisia nimittäin hellitään huomenna aukeavalla uudella lifestyleliikkeellä, joka kantaa nimeä BomeR. Kirjoitan tästä kahdesta äärimmäisen tärkeästä syystä. Ensinnäkin siellä myydään Boomerangia, jonka simppelin skandinaavisista vaatteista tykkään kovasti ja jota ei ole aiemmin ollut täällä tarjolla näin laajalla kattauksella. VIHDOIN! Toisekseen meikä hengailee liikkeessä huomenna klo 12-14 eli heti siitä hetkestä, kun myymälä avaa ensimmäisen kerran ovensa. Saa tulla juttusille, kysyä vaikka stailausvinkkejä, jos sellaiset kiinnostavat. Tutkitaan yhdessä valikoimaa, sovitellaan ja kai me nyt kahvitkin kumotaan!

2016-30-11-stellaharasek-bomer-1

Kun koirasi häpeää epäcoolia intoiluasi, vaikka sekoaa itse onnesta löytäessään kohmeisen kinkkuleivän kannikan.

En ole vielä nähnyt liikettä sisältä, on kuulemma rento ja tyylikäs. En olisi toki muuta odottanutkaan. Kuulin myös huhua, että sieltä löytyy ihana iso lounge, jonne saa tulla kaupungilla kiertelyn lomassa lorvimaan ja juomaan kahvia. Uskon, että siitä ilahtuvat etenkin ostoksille raahatut miehet ja mahdolliset koirat. Paitsi jos mies on samanlainen kuin minun, joka viihtyy rekkien välissä paljon paremmin kuin minä (ja tarttuu 99% todennäköisyydellä aivan samoihin vaatteisiin, joihin minä tarttuisin). Mutta silloinkin voi pitää pienen tauon ja relata hetken.

2016-30-11-stellaharasek-bomer-22016-30-11-stellaharasek-bomer-3

Löytyy liikkeestä muutakin kuin Boomerangia, valikoimissa on sen lisäksi GANT rugger, GANT home ja GANT shoes. Putiikki palvelee osoitteessa Mannerheimintie 2, Manskun ja Bulevardin kulmakorttelissa. Vielä tänään siellä oli teipit ikkunassa, mutta huomenna kello kaksitoista tärähtää! Tulkaa piipahtamaan jos vaan pääsette, oispa tosi kivaa nähdä teikäläisiä. Täytyy vielä tsekata voisinko ottaa tuon nelitassuisen seuralaiseni mukaan, sekin mielellään tapaa uusia tyyppejä (ja kun sanon “tapaa” tarkoitan “nuolee naamaa”).

2016-30-11-stellaharasek-bomer-42016-30-11-stellaharasek-bomer-5

Kaunis musta takkini on tietysti Boomerangin, se on ollut suosikkejani viime talvesta saakka. Eiköhän tämänkin talven mallistosta löydy yhtä linjakkaita ja lämpimiä yksilöitä – se selviää huomenna.

BomeR Lifestyle
Mannerheimintie 2, Helsinki
Ma-pe 11-19, la 10-18, su joulun ajan 12-18

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

27 thoughts on “Uusi kauppa kaupungissa – tule tervehtimään!

 1. Tulin ja ihastuin! Ja lähdin suuren ostoskassin kanssa ;) Näin sinutkin, en uskaltanut tulla moikkaamaan mutta ehkä ensi kerralla sitten!

 2. Mäyräkoiraparka näyttää hermorauniolta vilkuillessaan ympärilleen silmät suurina :( Se ansaitsee loman (siitä mistä nyt sattuu olemaan rasittunut).

 3. Hei, mulla olisi esittää täysin tän postauksen aiheeseen liittymätön toive! Mietin nimittäin vain sellaista seikkaa, että olisikohan sun mahdollista ajastaa postauksia niin, että yhtenä päivänä julkaisisit max. 1-2 postausta, erityisesti jos samalla viikolla on useampia postauksettomia päiviä?

  Tietysti jokainen bloggari tehköön kuten haluaa, mutta itse ainakin olen sellainen blogilukija että en välttämättä jaksa lukea yhdeltä bloggaajalta kerralla kuin yhden tekstin (varsinkin mitä tulee pidempiin, kuvarikkaampiin postauksiin), ja siten saatan laiskuuksissani missata tekstejä, jos niitä julkaistaan useampia saman päivän aikana. Sitten taas joinain päivinä “joutuu pettymään”, kun blogiin ei ole tullut yhtään postausta. Siksi tuntuisi näin lukijana “tasapainoisemmalta” jos postauksia ajastettaisiin pois toistensa päältä ja tasaisemmin pitkin eri päiviä.

  Postausten ajastaminen kun ei kuitenkaan ole teknisesti vaikeaa (joskin ymmärrän kyllä jos ajastaminen on ns. periaatepäätös, joskus ajastetut postaukset voi tuntua jollain tapaa etäisiltä), ja voisin kuvitella että tekstien tasaisempi ilmestyminen olisi bloggaajallekin kannattavampaa?

  • Moikka Maija, kiitos kommentista ja ehdotuksesta! Olen ihan samaa mieltä, haluaisin tehdä juuri niin, kirjoittaa postauksia valmiiksi ja ajastaa ne ulos tasaiseen tahtiin. Haasteena on suunnittelua kaihtava taiteilijaluonne, jolla on välillä paljon sanottavaa ja välillä tosi vähän. Julkaisen näitä toisinsanoen aika spontaanisti enkä kauheasti kelaile, vaikka varmaan pitäisi. Jatkan harjoituksia!

 4. Kylläpä nauratti ekan kuvan kuvateksti. :•D :•D

  Ja kylläpä harmittaa aivan saatanasti etten päässyt paikanpäälle moikkaamaan, olisin oikeasti halunnut nähdä sekä sua että manaajakoiraa. Minua saavat koirat moikata nuolemalla naamaa, omistajien on varmaan suotavampaa keskenään vaikka halata. :•D

 5. Liike oli kyllä super tyylikäs ja juuri minun tyylisiä vaatteita. Tulen ehdottomasti kyllä piipahtamaan ajan kanssa siellä pian uudelleen ja ostan itselleni jotain kivaa joululahjaksi. Oli kiva nähdä sinua ja uskalsin jopa nyt tulla juttelemaan sinulle ja moikkataan kun törmätään täällä meidän Ulliksen kotikulmilla :) Ja sinun blogi on kyllä yksi ehdottomasti suosikkejani.

  • Hei oli huippua että tulit juttusille, jatkossa moikkaillaan! Ihana kuulla, että olet tykännyt blogista xxx

 6. Oli kiva nähdä, kiva liike ja kivassa paikassa! Löytämäni Boomerangin “myrskynharmaa” mohair/villa huivi on ihana :)

 7. Joo tyhmää kun en enää nykyään pääse irtautumaan päivisin mihinkään. Olisi ollut ihanaa tavata sut ja koira piiiitkästä aikaa.

 8. Hittovie, olisin niin tullut, mutta ehän mie pääse, ku töissä aivan toisella puolella kaupunkia tuohon aikaan :(

  • Voih, harmi! Mutta myymälä palvelee onneksi työajan jälkeenkin, vaikka mää en siellä (VÄLTTÄMÄTTÄ) silloin olekaan.

 9. Oi, ihanaa! Harmi että olen töissä tuohon aikaan, mutta kipaisen kyllä käymään jos mitenkään ehdin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.