We dream in slow motion

Paha, paha luuppi päällä! Oscar And The Wolf on soinut koko viikon, saa nähdä saanko tämän systeemistäni ennen perjantaina alkavaa matkaa vai joudunko aivopesemään Anninkin tykkäämään tästä. Mutta toki tätä kuuntelee siellä altaan reunalla siinä missä marraskuisessa Suomessakin.


OSCAR AND THE WOLF – BLOOM

2 thoughts on “We dream in slow motion

  1. Tykkäsin tästä. Oletko koskaan kuunnellut Anna Ternheimia? Myös hänellä on ihania kappaleita, sopivat mielestäni juuri tähän pimeään, kylmään vuodenaikaan kun tekisi mieli vain hautautua peiton alle kevääseen saakka.

    • Hei joo, jotain olen kyllä kuullut. Täytyy ehkä ottaa tarkempaan syyniin talven mittaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.