We can move so slow

Kylläpä näitä raivostuttavan lahjakkaita brittejä nyt tupsahtelee eteen. Olen taas hortoillut internetissä pakoilemassa velvollisuuksiani ja tällä kertaa törmäsin tutkimusretkilläni Henry Greeniin. 19-vuotias laulaja-lauluntekijä julkaisi viime kesänä esikois-EP:nsä nimeltä Slow. Soppaan on sekoitettu vaikutteita indiestä, folkista ja elektrosta, lopputuloksena salakavalasti koukuttavia kappaleita, joita voisi kuunnella päiväkausia. Ketä kuvittelen huijaavani – tässähän niitä on kuunneltu toistolla. Suosikkini on EP:n nimiraita, koska teema kiehtoo. Hitaat kappaleet, hitaat hetket.


HENRY GREEN – SLOW

6 thoughts on “We can move so slow

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.