Feel the beat within my heart

Hups! Unohdin viikonlopuksi koko internetin, toivottavasti tekin. Lauantaina oli täysin tuuleton nahkatakkisää, oli paineltava pihalle todistamaan tämä ihme. Tie vie viikonloppuisin kovin usein samaan suuntaan, siltaa pitkin Uunisaareen ja sieltä aallonmurtajan kautta Liuskasaaren kallioille. Oli pilvetön taivas, meren taakse painuva aurinko ja teemuki, joka piti kädet lämpiminä.

2016-03-14-stellaharasek-weekend-12016-03-14-stellaharasek-weekend-32016-03-14-stellaharasek-weekend-62016-03-14-stellaharasek-weekend-22016-03-14-stellaharasek-weekend-52016-03-14-stellaharasek-weekend-72016-03-14-stellaharasek-weekend-8

Sen jälkeen kun on koko pitkän pimeän talven salaa epäillyt, että enää koskaan ei tule kevät puhumattakaan kesästä, lempirotsissa ja aurinkolaseissa tuli varmuus: ne ovat melkein täällä. Kevyet päivät, kilkatus joka kuuluu satamarannasta kun purjeveneiden köydet osuvat tuulenvireessä mastoihin. Rannassa kohoavia mastoja alkaakin olla ikävä.

Kuvat Jarno Jussila

LED ZEPPELIN – GOOD TIMES BAD TIMES

14 thoughts on “Feel the beat within my heart

 1. heiii ku näin nää (jälleen) upeet kuvat, ni tuli heti mieleen, et sulle sopis keepcup! googlaa!

 2. Voi ei yhtä ja samaa paskaa Stella/Jarski/Nata samat koirat, samat kliseet, samat nurkat ja että oikein TEEMUKI – noinkohan kukaan uskoo…..

  • Alkoi naurattaa kun jäin oikein miettimään, että MITÄ siellä teemukissa sitten teen sijaan mahtaisi olla?

   • aikkamala, mysteerimuki :D!!
    tikahdun nauruun, hyvä niin, maanantai olikin tähän saakka – no, just niin _maanantai_ kuin vaan voi olla.

   • Jollain taisi olla vielä ankeampi maanantaiaamu. Kiitettävän kärsivällinen jaksat olla kaikkien angstailijoiden kanssa.

  • Acnen nilkkurit, mallin nimi on Loma. Stockalta ostin joskus vuosi sitten, yhdet lempikengät ovat.

 3. Haluan sanoa kiitos. Nämä ihanat tämän postauksen kaltaiset hetkessä elävät ja viipyilevät kuvat Helsingistä ovat saaneet aivan uuden merkityksen, kun olen muuttanut ulkomaille. Tuot palan pelastusta koti-ikävään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.