Kysymyksiä Koh Lantasta?

Reissasin viime vuonna Thaimaassa niin monta kertaa, että jutut ja kuvat eivät osoita vielä ehtymisen merkkejä. Ilmeisesti se ei teitä haittaa, sillä kysymyksiä kohteesta on tipahdellut sekä kommenttilootan että sähköpostin puolelle – samoin kiitoksia tähänastisista suosituksista! Terveisiä teille, jotka olette juuri tällä hetkellä Khao Lakissa – ihana kuulla, että vinkeistä on ollut iloa.

Seuraavaksi on luvassa juttu aiheesta Koh Lanta. Kysäisenpä tällä kertaa näin etukäteen onko jotain erityistä, jota haluaisitte tuosta thaimaalaisesta paratiisisaaresta tietää?

2016-03-15-stellaharasek-kohlanta-012016-03-15-stellaharasek-kohlanta-032016-03-15-stellaharasek-kohlanta-042016-03-15-stellaharasek-kohlanta-022016-03-15-stellaharasek-kohlanta-05

Kuvat viimevuotiselta reissulta

14 thoughts on “Kysymyksiä Koh Lantasta?

 1. Enemmän kuin Thaimaa, minua kiinnostaa Puerto Rico. Muistelisin, että mainitsit jossain vaiheessa, että siitäkin olisi vielä kerrottavaa ja kuvia. Jos on, niin niitä odotan!

 2. Tulipa tämä postaus kuin tilauksesta! Meillä on loppuvuodesta edessä ensimmäinen Thaimaan matka ikinä ja kohteeksi valikoituu todennäköisesti juurikin Koh Lanta. Reissu tulee olemaan ehkä sellainen, että ensimmäinen viikko ollaan yhdessä kaveripariskunnan kanssa ja jälkimmäinen ihan vain siipan kanssa. Toisin sanoen ensimmäinen viikko saisi olla aktiivisempaa lomailua ja siksi mietin, pääseekö Koh Lantalta näppärästi saariretkille? Mietin myös Ao Nangia ensimmäisen viikon kohteeksi, mutta mikäli ihmisten kokemuksia on uskominen, Koh Lantan rannat houkuttelevat kyllä enemmän. Voisiko siis Koh Lantasta saada kaksi erityyppistä lomaa samalla iskulla mutta vähän eri kokoonpanoilla? Vai voisiko sieltä käsin tehdä jotain pientä saarihyppelyn tapaista yöpymisineen? Tai kenties yhdistää Koh Lanta kokonaan johonkin toiseen kohteeseen, jossa vierähtäisi se ensimmäinen kaveriviikko? Jälkimmäinen siippaviikko nimittäin kuluu todennäköisesti Twin Lotus -hotellissa, jota on kehuttu melkoisen ihanaksi K-18 hotelliksi ja on siksi kyllä voittanut jo melko pitkälle hotellivalintojen esikarsinnan. Kaikki Koh Lantaa koskevat ideat ja vinkit otetaan suurella ilolla vastaan!<

 3. Me oltiin kuukausi Lantalla perheen kanssa edellisvuonna. Tykättiin! Oltiin siellä länsirannalla, aika etelässä. Me ei juurikaan kierretty itärannikkoa yhtä autoajelua lukuunottamatta, siis ei käyty juurikaan rannoilla siellä tai kierretty kyliä – jos sä kävit, olisi kiva kuulla mitä mahtavaa sieltä löytyy?

 4. Itse olen päässyt käymään molemmissa eli Khao lakissa ja Koh Lantalla. Jos nyt pitäisi valita kumpaan palaisin uudestaan, valitsisin Khao lakin. Vaikutuksen teki erityisesti Khao lakin vihreät viidakot ja hiljaiset rannat, joilla viettää aikaa (erityisesti Khao lakin White sand beach oli kaunis paikka). Ei Koh lantassa mitään vikaa ollut, mutta jotenkin sydämeni kuuluu Khao lakille :)

 5. Me ollaan menossa Lantalle nyt huhtikuussa joten tämä tuli just oikeaan aikaan! Mikä ranta oli paras? Onko mahdollista snorklailla rannalta vai pitääkö mennä erikseen retkelle? Ravintolasuosituksia? Oliko paljon hyttysiä tms ötököitä!? Mitä pakata mukaan? Onko kätevämpi kulkea Phukettiin veneellä vai maateitse?

  • Me oltiin tammikuussa muutama viikko vauvan kanssa Lantalla aivan klong nin rannan eteläpäässä vaatimattomassa pikkubungalowissa, jonka terassilla sai nauttia kauniista auringonlaskusta iltaisin. Luonnonkaunis paikka, kirkas vesi. Snorklaamaan pääsi suoraan omasta rannasta ja vesi oli kirkasta ja pikkukaloja, mureenoita yms löytyi nopeasti. Mutta kävimme myös raya diversin snorklausretkellä ko haan saaristossa sekä anti gravity diversin sukelluskurssilla. Molempia voin suositella. Rantaa pitkin pystyi kävelemään ravintoloihin syömään. Suosikkimme oli roi thai.

   • Hei, nopea kommentti tähän, kun on itsellä kokemusta: sopii lapsiperheelle. Itse olimme 5kk ikäisen vauvan kanssa, mutta vanhemmillekin lapsille varmasti yhtä hyvin.

  • Pikavastaus Liinalle, tuo huivi on itseasiassa luomupuuvillainen pyyhe ja peräisin Tikausta, sieltä löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.