God save our young blood

Poiminta musiikkimaailman alkuvuoden uutuuksista, jos sillä saisi tähän harmauteen vähän säihkettä! Lana Del Rey ja BØRNS ovat lyöneet hetkeksi hynttyyt yhteen ja saaneet aikaan euforisen syntikkapop-raidan nimeltä God save our young blood. Poptriviaa: Lana on mukana toisellakin uuden albumin kappaleella taustalaulajana ja hänen siskonsa vastasi albumin kansivalokuvauksesta. Perheprojekti!

Kappale on lohkaisu BØRNSin tammikuun puolivälissä julkaisulta Blue Madonna -albumilta, joka pitänee ottaa kuunteluun seuraavaksi. Artistinimen takana on 26-vuotias amerikkalainen laulaja-lauluntekijä nimeltä Garrett Borns, jonka androgyyni falsetti ja glam rock -vaikutteilla maustettu psykedeelinen pop hurmasi indiemusiikin ystäviä Electric Love -sinkullaan joitakin vuosia sitten.


BØRNS FEAT. LANA DEL REY – GOD SAVE OUR YOUNG BLOOD

4 thoughts on “God save our young blood

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.