Utuista poppia Belgiasta ~ Oscar And The Wolf

Utuisen popin ystävät kuulolle, nyt seuraa viikon vinkki! Belgialainen Oscar And The Wolf tekee musiikkia, joka sopii soitettavaksi toistolla marraskuun mustina iltoina, kun tekee mieli vajota sohvalle suklaalevyn viereen ja googlata matkoja aurinkoon. Nimen takaa löytyy belgialainen muusikko Max Colombie, jonka sielu selvästi sykkii samankaltaisilla taajuuksilla kuin meitsin. Orange Sky on miehen esikoissinkku muutaman vuoden takaa, en tiedä miksi törmäsin tähän vasta nyt! Otan miekkosen muunkin tuotannon testiin, kunhan pääsen ensin yli tästä pakkomielteestä.


OSCAR AND THE WOLF – ORANGE SKY

12 thoughts on “Utuista poppia Belgiasta ~ Oscar And The Wolf

  1. Moikka Stella! Tää on iha randomkysymys, mut muistan et kävit joskus monta vuotta sitte laserilla poistamassa ihokarvoja, niiin.. onko se tulos säilynyt tai kauanko se saavutettu karvaton tulos säilyi? Kävit muistaakseni useamman kerran operaatiossa, että toivottuun tulokseen pääsit? :)

    • Moro! Joo, siitä taitaa olla viitisen vuotta kun kävin valoimpulssihoidossa. Ei se mikään operaatio onneksi ollut, vaan ihan valoimpulssilaite, jolla käytiin kintut läpi 6-8 kertaa. Karvat pysyivät lähes kokonaan poissa pari vuotta, sitten olisi pitänyt käydä pari kertaa uusimassa hoidon jotta tulos olisi pysynyt yllä. En ole saanut sitä aikaiseksi, kun karvankasvu on ollut kuitenkin niin paljon hillitympää kuin aiemmin – ne kasvavat niin paljon harvemmin ja hitaamin kuin ennen hoitoa että tuntuu aika iisiltä pitää ne höylällä kurissa. Siinä mielessä hoidosta on yhä iloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.