Rhye ~ Kun yöllä ei nukuta

Seuraa keskiyön kappalevinkki! Los Angelesissa vaikuttava Rhye tekee kaunista ja elektronista musiikkia, jonka tahtiin voi hengitellä öisin kun tekee mieli nukkumisen sijaan valvoa ja kirjoittaa. Olen näköjään aiemminkin fiilistellyt Rhyea täällä. Juuri nyt levylautasella: utuinen kappale, joka alkaa hitaasti ja alkaa salavaivihkaa keinahdella. Tekee yöstä pehmeärajaisen, sellaisen johon voi sulautua. Saattaa sopia aamuunkin, kertokaa te kun heräätte.

Smokin’ Aceshttps://www.youtube.com/watch?v=YVyhCvXc-a4&width=700
☊ RHYE – TASTE

6 thoughts on “Rhye ~ Kun yöllä ei nukuta

  1. Tuli jotenkin kummallisesti tästä biisistä mieleen läsnäolo – tai itseasiassa siitä pois lipuminen. Koetko että osaat olla tarpeeksi läsnä arjessa, vai meneekö aika enemmän autopilotilla kuin haluaisit?

    • Hmm! Olen ollut viimeisen parin vuoden aikana enemmän läsnä kuin koskaan aiemmin, mutta on siinä edelleen opeteltavaa. Varsinkin kiireessä ja väsyneenä tulee vedettyä aika lailla autopilotilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.