Kevät levylautasella: Andrew Bird

Jarno on soittanut viime päivinä Andrew Birdin musiikkia melkein aamusta iltaan. Hänen pakkomielteissään käy joskus niin, että tulen hulluksi ja haluan heittää kaiuttimet parvekkeelta kadulle, mutta useammin niin, että minäkin rakastun. Tälläkin kertaa pakkosoitto teki tehtävänsä ja olen aivan myyty. Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä tunnetaan myös viulistina ja yksinkertaiset jouset tuovat herkkävireiseen keitokseen omat taianomaiset mausteensa.

Tämänhetkinen suosikki: vuonna 2013 julkaistu EP I Want To See Pulaski At Night ja siltä lohkaistu lähes samanniminen kappale. Seitsemän kappaleen pituinen EP on orgaanisesti helisevä taidepläjäys, joka rakentuu täysin nimikappaleensa ympärille: muut kuusi raitaa ovat lähinnä sen seuraksi sävellettyjä instrumentaalisia alkusoittoja ja jälkinäytöksiä. Suosittelen lämpimästi esimerkiksi Patrick Wolfin ystäville, ja oikeastaan kaikille, jotka kaipaavat kevääseen jotain kevyesti soivaa, ilmavaa ja kaunista.


☊ ANDREW BIRD – PULASKI AT NIGHT

2 thoughts on “Kevät levylautasella: Andrew Bird

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.