Päivänpelastajamekko

Saariteema se vaan jatkuu, sillä kävin eilen ensimmäistä kertaa Sirpalesaaressa! En ymmärrä miten tässä kesti näin kauan, pikkusaari on superkaunis ja sijaitsee – jos mahdollista – vielä lähempänä kuin Liuskasaari ja Liuskaluoto. Syy visiittiin oli paras mahdollinen, ystävä meni naimisiin. Olin pari viikkoa sitten mukana etsimässä hänelle hääpukua, kaunis löytyikin. Oman pukeutumisen pohtimiseen ei sitten enää riittänytkään energiaa, joten kohtasin pulman samana päivänä puoli tuntia ennen kuin piti jo seistä laiturilla odottamassa yhteysvenettä. Aikaa pukeutumiseen oli – kiitos ihan oman surkean aikataulutuksen – siis se klassinen vartti, mutta onneksi enempää ei tarvittu. Filippa K:n muutaman vuoden takainen musta mekko on pelastanut monta juhlapäivää: se on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis, että sen seuraksi riittävät puhdas tukka, hyvä ryhti ja korot.

2016-09-25-stellaharasek-wedding-1

Kesän alennuslaareista poimitut mokkanilkkurit osoittautuivat ketteräksi kenkävalinnaksi veneilyyn, kallioilla kiipeilemiseen ja Madonnan tahtiin tanssimiseen. Olivat ensimmäistä kertaa jalassa, joten varustauduin rakkolaastareilla ja pakkasin säihketossut varakengiksi kassiin, mutta kumpaakaan ei sitten tarvittukaan. Aah miten autuasta löytää korot, joissa oikeasti jaksaa riehua koko illan ja kävellä vielä juhlien jälkeen hiljaisten katujen läpi kotiin.

2016-09-25-stellaharasek-wedding-42016-09-25-stellaharasek-wedding-32016-09-25-stellaharasek-wedding-2

MEKKO* & MOKKALAUKKU FILIPPA K
MOKKANILKKURIT SAM EDELMAN
AURINKOLASIT RAY-BAN
RANNEKORU VINTAGE
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

12 thoughts on “Päivänpelastajamekko

    • Se on Filippa K:n minikokoinen mokkaveska, on kyllä ihana! Just hankin Aleksanterinkadun liikkeestä, kannattaa käydä kurkkimassa. Sitä löytyy useammassa eri värissä ja nahassa xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.