Varaslähtö kesään (kylpylän kautta)

Yhteistyössä Jolie Spa, sisältää arvonnan

Jotkut teistä ovatkin kenties kuulleet, että luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Jolie on avannut Helsinkiin oman span. Olen käynyt Jolie spassa kahdesti ja se on juuri niin levollinen, lempeä ja kaunis kuin vaan Jolielta voi odottaa. Jos olette piipahtaneet kivijalkamyymälässä Uudenmaankadulla, tiedätte mitä tarkoitan.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-1

Unohtakaa suitsukkeet ja muut hippikliseet, joita luonnonkosmetiikkaan yhä harmillisen usein liitetään – spassa vallitsee skandinaavinen seesteisyys ja kaikki on yksityiskohtia myöten toteutettu tinkimättömällä tyylillä. Hyllyt notkuvat ranskalaisesta luksusluomukosmetiikasta ja kassakone muistuttaa, että olet kaunis. Tähän maailmaan unohtuisi mielellään vaikka vähän useamminkin.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-2

Rakastan myös seikkaa, että spassa on vain yksi hoitohuone. Se tarkoittaa, että koko paikka on sinun, vain sinun kokonaisen kahden tunnin ajan! Kahden pitkän, uneliaan, onnentäyteisen tunnin. Elämässä on asioita, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta, mutta tämä ei onneksi ole yksi niistä.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-3

Hoidoista en osaa kertoa kovinkaan tarkkaan. Olen viettänyt ne molemmat vajonneena onnelliseen transsiin. Muistan, että siliteltiin ja hierottiin. Iho puhdistettiin, kuorittiin ja kosteutettiin. Ilmeisesti hoitoon käytettiin luonnonkosmetiikan lisäksi taikavettä, joka nuorentaa vähintään viidellä vuodella – peilikuva nimittäin hehkui ja hohti hoidon jälkeen tavalla, jota en ole hetkeen nähnyt. Hmm… Kannattaisi ilmeisesti varata kalenterista aikaa ihon ja sielun hyvinvointiin useammin kuin kerran tai kahdesti vuodessa.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-4

Kasvo- ja vartalohoidon yhdistäneestä Lemon therapysta muistan erityisesti tuoksun. Jos sitruuna löytyy listalta, valitsen sen aina, olipa kyse ravintolan ruokalistasta, drinkkimenusta tai ihonhoitotuotteesta. Span hoidoissa käytetään muuten samoja tuotteita, joita hoitolassa ja kivijalkamyymälässä myydään – olikin ilo viedä hoidon jälkeen kotiin Iroisen ihonpuhdistukseen tarkoitetut sitruunantuoksuiset putelit. Pari purnukallista spa-luksusta omassa kotikylppärissä, hyväksyn.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-5

Spasta löytyy nykyisin erilaisten kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi mm. sokeroinnit ja yksilöllinen kulmapalvelu. Täytyy testata, sokeroinnissa en olekaan käynyt koskaan. Mutta nyt asiaan, odotatte kuitenkin jo! Jolie spa halusi tarjota yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden tulla testaamaan hoitolan palveluita. Näin olet mukana arvonnassa: käy Jolie span sivuilla ja valitse hoito, jonka ottaisit, jos voittaisit. Kerro tämän kirjoituksen kommenteissa minkä valitsit ja miksi. Osallistumisaikaa on 20. maaliskuuta asti.

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-6

Lisäksi blogin lukijat saavat kasvohoidon yhteydessä selän hieronnan ja kuorinnan ilmaiseksi sekä 20% alennuksen kasvo- ja vartalohoitojen yhteydessä ostetuista tuotteista. Edut saa yhdessä tai erikseen Jolie spasta koodilla STELLA 27. maaliskuuta 2015 asti. Kirjoita varauksen yhteydessän nettiajanvarauksen lisätietokenttään STELLA tai mainitse koodi varatessasi aikaa puhelimitse Jolie span numerosta 050 326 3111. (Ihanaa, en kestä tätä taian määrää jonka nimelläni viikon ajan saa!)

2015-03-13-stellaharasek-joliespa-7

PS. Iittala-arvonnan voittaja on nyt valittu.

257 thoughts on “Varaslähtö kesään (kylpylän kautta)

 1. Pingback: Jolie span kesän kolme supersuosikkia - Jolie

 2. Pingback: Kasvohoito Jolie Spassa

 3. Superfood Effect tai mikroneulaus sopisivat varmaan ikääntymisen ensimerkkeihin. Olisi ihana saada iholle luonnonmukaista kirkkautta ja elinvoimaa ennen kesäkauden juhlia.

 4. Varmastikin lähtisin sitruunaiselle hoidolla tai sitten antaisin hoitajan valita ammattitaidollaan sen, minkä hän ajattelisi minulle sopivan!

 5. Supwrfood Effect
  Koska ”Sormenpäissäsi kihelmöivät uudstuneet supernaisen voimat”
  Olen raskaana, minulla on ihana, vilkas 1-vuotias tytär ja olemme parin kuukauden päästä muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Luulen, että nämä luvatut supernaisen voimat tulisivat tosiaankin tarpeeseen.
  Ja koska olisi aivan mahtavaa saada pieni hemmottelu hetki tähän arjen keskelle, jolloin voisin ajatella vain itseäni.

 6. Sacred Stones, koska kuumakivihoito on kiinnostanut jo pitkän aikaa ja “Lihasjännitykset antautuvat, mieli rauhoittuu. Kaikki on hyvin.” kuulostaa just niin täydellisesti siltä mitä kaipaan! Voih, olisipa varaa käydä tuollaisessa hoidossa!

 7. Valitsen hoidon: Mikroneulaus. Syy: Haluaisin kokeilla voisiko mikroneulauksesta olla hyötyä aknearpiin.

  Ihanaa kevättä sinulle Stella ja iloa!

 8. Sitruuna on minunkin suosikki ja usein ostan tuotteet juuri raaka-aineiden perusteella! Jurliquen sitruuna kasvomist on täydellinen. Mutta nyt kovan kuntoprojektin tiimoilla FABULOUS FIGURE hoito olisi juuri mitä kaipaan.

  Hyvää kevään odotusta!

 9. Kun on juuri täyttänyt maagiset 40 vuotta tuo FOUNTAIN OF YOUTH -hoito kuulostaa erittäin houkuttelevalta :)

  Kiitos blogista, mukana on keikuttu jo vuosia! Tykkään aina vaan!

 10. Ottaisin Lemon Therapy -hoidon, sillä kasvot hyötyisivät hoidon ominaisuuksista ja mieli sitruunan tuoksusta. :)

 11. Fountain of youth kuulostaa juuri siltä, mitä tarvitsisin. Talven ja rankan duuniputken jälkeen olisi ihana päästä rentoutumaan ja saada kirkastuneet kasvot.

 12. Tiibetiläiset äänimaljat kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että valitsisin Melody of me-hoidon. Syvempää unta tänne, kiitos.

 13. Sweet moisture on tällä hetkellä ihan ykkövalinta, talvi teki kuivia kraatereita ihoon ja niistä haluan mä eroon;). Kesällä sitten Lemon therapy helteisenä päivänä=)
  Palkinto pliis saavu mulle siis!

 14. Lavendel Fields tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Stressistä johtuen normaalisti hyväkuntoinen iho on samea ja ärtynyt.

 15. Fabulous figure, pleaz! Kilot ovat kertyneet viime vuosina, kamppailen laihdutuskuurin kanssa ja pikkuveljen lakkiaiset odottavat. Suvun katseet on kestettävä ja vaikka itsetunto onkin kunnossa, jotenkin nuo sukulaisten arvostelevat katseet olisi helpompi kestää jos tietäisi olevansa puleerattu päästä varpaisiin… Hyvää kevättä sinulle!

 16. Ottaisin Superfood effect -hoidon, koska olen kokeillut kasovhoidoista Lemon therapya ja vartalohoitojakin ainakin paria, mutta tätät siperfoodia en ole kokeillut! Jolie Spa on niiiiin ihana paikka ja Jonna-kosmetologi mun ihonhoito-guru :)

 17. Hoidoista valkkaisin itselleni PURIFYING BALANCEn, koska aromaterapeuttiset öljyt houkuttavat. Tuulenpuuskat veks. Sininen (kesä)taivas tilalle. :)

  ps. Ihanat kuvaukset ja nimet hoidoilla. Mainiota tarinallistamista!

 18. Valitsisin Lemon therapyn. Tekisi taatusti terää tälle hieman nuhjuiselle olemukselle… :)

 19. Valitsisin lemon therapy -kasvohoidon! Kirkastava ja puhdistava hoito olisi juuri sitä, mitä naamani (ja koko nainen) kaipaa, kun kevätaurinko alkaa paistaa.

 20. Detox of my dreams. Kroppa kerää nyt nestettä jostain syystä, olo on kankea ja turvonnut, joten nyt osuisi tähän oloon oivallisesti!

  HannaHoo

 21. Näin kevään saapuessa stressaantunut iho kaipaisi hemmottelua, joten valintani kohdistuisi varmaankin Sweet moisture- kasvohoitoon tai Detox of my dreams -vartalohoitoon. Eiköhän niillä lähtisi kevät ihanasti käyntiin!

 22. Lemon Therapy tai Superfood effect kuulostaa just siltä mitä talven harmaannuttama naama tarvitsisi näin kevään kutitellessa… Aika herkullinen meininki spassa, tuli ihan sitruunakakkusten tuoksu tähän läppärin näytölle :)

 23. Fountain of youth – todellakin, ehdottomasti, ilman muuta. Herättyäni talviunilta huomasin, että naamalleni on männäkuukausien aikana tapahtunut jotain ei-niin-upeaa. Ammattilaisapua tarvitaan, halutaan ja otetaan ylionnellisena vastaan.

 24. Kiitos blogista ihan ensin. Olet ollut inspiraation lähde jo vuodesta 2008. Vai 2007.. Aika lentää, kun on kivaa :) Jolien hoidoista mulle osuisi nappiin nyt (muiden muassa) Melody of me. Aurinkoa!

 25. Vartalahoito “my baby and me” kuulostaa juuri oikealta valinnalta tällä hetkellä, =) olisi mahtavaa nauttia hetkestä ja rentoutua täysin ja luonnonkosmetiikka on minun 100% valinta.

 26. Detox of my dreams kuulostais ihanalta ja just siltä mitä kroppa nyt kaipaa kun kohta pitää nämä ihanat paksut sukkikset riisua ja pitäis usaltaa näyttää vähän enemmän paljasta pintaa ;)

 27. Ehdottomasti valitsisin Lemon Therapyn, ihan vaan sen kunniaksi, että olen kehittänyt menneen talven aikana keskivaikean addiktioon sitruunaan kaikissa ruoissa, miksei nyt myös kosmetiikassa? Tämä olisi loistava jatkumo hurahtamiselle, erityisesti luonnon kosmetiikkafanille. Veikkaan, että ihokin tykkäisi kaiken ressaamisen ja talviharmauden jälkeen. Aivan ihanan näköinen spa!

 28. Ihania ovat kaikki hoidot, mutta kun kevättä ja kesää kohti kuljetaan, ottaisin fabulous figure-hoidon. Koko kehoa kun ei tule talven mittaan kokonaisuudessaan huomioitua riittävästi.

 29. Oih!
  Valitsisin nyt tasapainottavan aromaterapeuttisten öljyjen vartalohoidon. Öljyt vois olla vaikka sitruunaa ja appelsiinia. Vaurtalohoidossa en ole ikinä käynyt, yleensä tulee panostettua harmi ennemmän kasvojen ihonhoitoon.

  • Niin, ja siis tämä siksi, että olen kuullut sen olevan äärimmäisen tehokasta iholle joka ei oikein tunnu ottavan mitään vastaan. Hieman epäilyttää alkaa kotona kokeilemaan noinkin radikaalia toimenpidettä. joten ehkä on hyvä antaa ammattilaisen sanoa ensin sopiiko koko hoito iholleni vai ei.

 30. Kaikki kuulostavat valloittavan ihanilta, mutta lähtisin etsimään kirkastuvaa kevätilmettä Lemon Therapylla.

 31. En ole ikinä käynyt kasvohoidossa ja nyt olisi sellainen aika kun tosiaan tarvitsen sellaisen. Lavendel Fields ja Melody of Me kuulostavat taivaallisilta näin stressin alla.

 32. Olen jo jonkun aikaa sitten valinnut hoidon, jonka Joliessa ottaisin. Se olisi Lemon Therapy <3 Ihoni tarvitsee selkeästi puhdistuksen ja hellää hoitoa : ) Kasvojeni iho ei esimerkiksi rusketu samassa tahdissa vartaloni ihon kanssa, joka kuulemma on merkki siitä, että vähän syvempi puhdistus tekisi hyvää. Käytän kotonakin pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, siksi olenkin haaveillut pääsystä Jolien hoitoihin! Ja toiseksi, en ole koskaan ollut kasvohoidossa. Ehkä nyt olisi jo aika.

 33. Oih, olisipa ihanaa voittaa :) Olen nimittäin jo jonkun aikaa suunnitellut Jolie spahan menemistä ja aion sen joka tapauksessa pian toteuttaa. Lavendel fields sopisi juurikin tähän hetkeen :)

 34. Melody of me kuullostaa juuri sopivalta, stressiä pukkaa päälle vaikka kuinka yrittäis “downshiftata”!

 35. Voi kun työreissulla helsingissä saisi mennä noin ihanaan paikkaan! Ottaisin varmaan sen sitruunahoidon, vaikuttaa aivan mahtavalta!

 36. Oi mikä ihana arvonta <3 Olen kamppaillut talven, siis 8 kk ruusufinnin sekä kipeiden olkapäiden kanssa. Ruusufinni alkaa olla kurissa, joten nyt olisi ihanaa tehostaa paranemista. Siksi olisi niin ihanaa saada herkälle iholle hoitoa Lavendel fields -tai Melody of me -hoidosta.

 37. Sweet moisture, että olisin valmis ottamaan lisää keväisiä auringonsäteitä vastaan :)

 38. Mikroneulaus ja fountaine of youth kuulostaisivat tarpeellisilta, mutta asiantuntija tietäisi parhaiten

 39. Superfood effect tottakai. Alkuvuoteen on mahtunut pari muuttoa, remontointia, työläs projekti sekä työpaikan vaihto eli iho kaipaisi ylimääräistä huomiota kaiken stressin jälkeen.

 40. Tämä stressipeikko toivottaisi tervetulleeksi mieluusti hetken Sweet Moisturen huomissa.

 41. Mikroneulaus!! Vaikka kaikki hoidot olisikin ihania, olisi naaman arpien hoito ihan parasta 30v-synttärilahjaksi! :)

 42. Lemon therapy kuulostaa ihanalta, rentouttavalta ja virkistävältä samaan aikaan! Olisipa ihana päästä tuollaiseen hoitoon, kun en ikinä ole kauneushoitolassa asioinut.

 43. Kiireisen talven ja alkuvuoden jälkeen tämän supernaisen voimat kaipaavat pientä boostausta joten Superfood Effect – hoito kuulostaa täydelliseltä.

 44. Fountain of youth. Koska väsyttää ihoa myöden. Kauneushoitolat ja hoidot ovat yksi syy rakastaa ihan tavallista eloa ja oloa. Olisi ihanaa kokea yksilöllinen hemmotteluhoito.

 45. Valitsisin superfoodeffectin. Omassa työssäni hierojana tarvitsee välillä supernaisen voimia sormenpäissä asti. Lisäksi liian harvoin tulee hemmoteltua ja saatua itselleen laatuaikaa vaan tarjoaa sitä vain asiakkaille. Joten ehkä tuon myötä muistaisi paremmin omatkin tarpeensa taas :)

 46. Superfood Effect olisi ehdottomasti valintani tähän kevääseen ja auringonsäteiden paljastamille, harmaille kasvoilleni.

 47. Teoreettisellakin tasolla hoitoa valitessa tulee valinnanvaikeus! Viime kuukausina olo on ollut lähinnä pystyynnykahtanut, kiitos ympäripyöreiden opiskelupäivien. Siitä syystä viettäisen mieluiten parituntisen Melody of Me- hoidossa rentoutuen, ah.

 48. Jolie Spa on ihana! Jos olisin nyt Helsingissä käyttäisin tarjouksen ehdottomasti hyväksi. Sweet Moisture olisi tällä kertaa valintani, mikäli onnetar päästäisi minut hoitoon.

 49. Sweet moisture.

  Koska talven, stressin ja väsymyksen kuivattama iho on janoinen. Se kaipaa kosteutta, jotta hehkuisi taas kuten ennen. Ja sitäpaitsi, hoidon nimi on niin suloinen, että sen on pakko olla jotain rakastettavan ihanaa.

 50. Iih ihana arvonta ja vaikka voitto ei napsahtaisi kohdalle niin valitsisin DETOX OF MY DREAMS:n itselleni hemmotteluksi. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kokonaisvaltaista puhdistautumista kehoa rääkänneistä vahvoista lääkkeistä ja leikkauksista kuin puhdistava vartalohoito! Aurinko alkaa todellakin paistaa :).

 51. Puolen vuoden sisään kaksi muuttoa, keskeneräinen putkiremontti, viimeiset kurssit ja opinnäytetyö. Tulevaisuus ihanasti, mutta myös pelottavasti auki. Keho kireä kuin viulunkieli kaikesta stressaamisesta. Hoito valintani olisi Melody of Me. Jos edes hitunen kepeyttä tulisi askeleeseen ja murunen stressiä jäisi hoitopöydälle olisin ikionnellinen.

 52. Lemon therapy tai Superfood effect – kumpainenkin varmasti sais väsyneen vauva-arjessa tarpovan rentoutumaan ja ilmeen kirkastuvan!

 53. Detox of my Dreams buustaisi hyvin kevääseen,samoin Sweet Moisture tulisi tarpeeseen<3

 54. Voiei, tämä on kyllä niin vaikea valinta! Ehkä valitsisin fabulous figures- hoidon, tai sitten superfood- kasvohoidon. Kumpaakin tuntisin just nyt, kaiken murheen ja arkisen puurtamisen jälkeen todella kipästi kaipaavani.

 55. Onpa ihana arvonta! Valitsisin hoidon nimeltä Lavendel Fields, sillä vaikka laventeli ei olekaan omassa tuoksujen top kolmosessa, niin ihoni on aika herkkä ja usein stressaantunut, joten kyseinen hoito tekisi varmasti hyvää!

 56. Joo, kyllä minäkin tuon sitruunasysteemin ottaisin. Käyn Helsingissä hoitamassa työasioita pikaisesti pari kertaa kuussa ja mikä olisikaan ihanampaa kuin samalla käydä nauttimassa jostain näin ylellisestä tiukan työaikataulun päätteeksi. Valua siitä sitten junaan ja herätä kotikunnassa jossa ei voi tällaisista haaveillakaan.

 57. Detox of my dreams kuulosti mahtavalta! Alkuvuosi on tuonut mukanaan melkoisia muutoksia vähän kaiken suhteen ja niinpä olo on ollut välillä aika väsynyt ja jopa katkera – mieli ja kroppa kaipaisivat selkeästi jonkinlaista myrkynpoistoa. Olisi ihan uskomattoman ihanaa päästä kokeilemaan tällaista hoitoa. <3

 58. Sweet Moisture olis varmaankin meikäläisen cup of tea, tai sitten Superfood Effect. No ihan mikä tahansa kelpaisi!

  Sokerointia kannatan minäkin. :)

 59. Vähänkö en osaa valita. Kaikki kuvaukset kuulostavat yltiö-ihanilta… Mutta ehkä valitsisin kuitenkin myös lemon therapyn, on iho senverran kirkastusta vailla, varsinkin kun aina alkaa taittamaan kunnolla punaiseen näin kevään myötä. Vähän tuntuu että ilmekin kaipaisi kirkastusta tässä kiireisen arjen keskellä, ja sitä kasvohoito kyllä aikaansaisi…

 60. Oih…! Mikä ihana arvonta…! Olen haaveillut Jolie spasta ihanuuden aukeamisesta lähtien, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan, hieman tyyris omalle lompakolle…mutta ehkäpä pitää miettiä olisiko tämä ja oma rentoutuminen ja hyvinvointi juurikin se mihin kannattaisi panostaa hieman tavallista enemmän…niin ihanalta näyttää ja kuulostaa…ja talven jäljiltä iho kiittäisi! Jos onni osuisi kohdalle (sormet ristiin xx), valitsisin Detox of my Dreams -hoidon…talven, pimeän, harmauden ja alkuvuoden stressin jälkeen tämä hoito olisi loistava aloitus kevääseen ja uuteen eloon!

 61. Antaisin lahjaksi raskaana olevalle siskolleni hoidon “My bay and me”. Tuleva mami tarvitsee hemmottelua, rentoutusta ja hyvää energiaa.

 62. Oih! Haluaisin ehdottomasti kokeilla Sweet Moisture-kasvohoitoa. Tekisi varmasti niin hyvää talven jäljiltä kuivuneelle iholle :)

 63. Valitsisin Lemon therapyn, koska naama on talven jäljiltä samea ja mustapäiden kansoittama. Ja sitruunan tuoksu on plussaa myös!

 64. Tämä olisi todellakin mun unelmieni hoito: DETOX OF MY DREAMS. Tästä saisi uutta potkua kuntoiluun ja itsestä huolen pitämiseen

 65. Mun mamma on supernainen ja antaisin hälle lahjaksi SUPERFOOD EFFECT-hoidon jos onnetar suosisi

 66. Lemon Therapy kiikuttaisi minut kohti kevättä.
  Koska itsekin valitsen sitruunavaihtoehdon listalta kuin listalta!

 67. CHARISMA BOOST, pysähdy hetkeksi, unohda kiire. Jep, tätä tarvisi tämä mies! Kun katsoo puoli vuotta taaksepäin elämässä, ei sieltä löydä kuin kourallinen päiviä, jolloin ei ole ollut menoa. Ja niinäkin päivinä on takaraivoassa ollut ajatus pääsykokeista, jotka lähestyvät uhkaavaa vauhtia. Tämä olisi oiva keino saada uutta energiaa

 68. MY BABY AND ME, koska kroppa muuttuu kokoajan ja ei enää ihan tunnu ihan omalta, pomo ei suostunut lomapyyntöön koska hän pelkää että joku kollegoista sairaistusi lomani aikana ja koska se olisi IHANA!

 69. Aaaa, kuiva ihoni janoaa sweet moisturea. Riepoo jo tämä Aqualanin kanssa räpeltäminen. Makea kosteutus ja kosketus ennen auringon saapumista olisi kirjaimellisesti vettä janoiselle (iholle).

  Sokerointineitsyt siellä! Ohhoh! Suosittelen lämpimästi. Kirpaisee, mutta palkitsee. Ja hei, sitäkin käsittelyä saa myös sitruunan tuoksuisena! :D

 70. Mä haluaisin hemmotella äitiä DETOX OF MY DREAMS-hoidolla. Vaikkapa vähän ennenaikaisena äitienpäivälahjana. Syitä on sylillisen verran :)

 71. Melody of me – koska talven ylisuorittamisen jälkeen olisi syytä hetkeksi pysähtyä ja rentoutua, jotta voi suunnata kevääseen kevyemmin siivin. Suuria odotuksia vartalohoidolle :)

 72. Ihania hoitoja Jolie Spassa! Ensiksi huomioni kiinnitti Laventeli-kasvohoito, sillä rrrakastan laventelin tuoksua! Eteenpäin selattuani valitsisin kuitenkin itselleni ajankohtaisemman My Baby and Me -hoidon, joka sopisi näin esikoistaan odottavan hemmotteluksi. Vartalon muuttuessa ja uuden äärellä mikään ei saa kehoa tuntumaan omemmalta kuin sen liikuttaminen tai antautuminen hemmoteltavaksi.

 73. Antaisin kokkimiehelleni ansaitun hemmotteluhetken Charisma Boostin merkeissä. Aina työntouhussa ja huolehtimassa muiden hyvinvoinnista, tänäkin aamuna lähtiessään tekemään tuplavuoroa muistutteli minua että “Muista levätä ja rentoutua tänään, älä välitä siivoamisesta!”
  Nauttisi tuosta varmasti!

 74. SWEET MOISTURE -kasvohoito kuulostaa aivan ihanalle, se olisi valintani =). Mukaan kivaan arvontaan!

 75. Talven jäljiltä Fountain of youth voisi pelastaa ihoni ja olisin valmis kevääseen! Ihana paikka!

 76. Kengitän hevosia työkseni. Rakastan työtäni, mutta sen johdosta olen jatkuvasti likainen, vino ja ylityöllistetty. Purifying Balance saattaisi nykäistä minut hetkeksi taas ruotuun.

 77. Joliesta olen kuullut paljon kehuja ennenkin, ja nyt olen kyllä entistä vakuuttuneempi! Sain juuri 1,5 vuoden gradupakerrukseni kasaan, ja sen verran hektistä oli normaalin päivätyön ja tutkimuksen yhteensovittaminen nämä viime kuukaudet, että mielelläni antaisin itselleni lahjaksi tuon Purifying balance-hoidon.

 78. Tähän kevääseen sopisi niin hyvin Superfood effect! Itselleni ei ole kertynyt vielä talvilomaa, ja olisi ihanaa saada elinvoimaisempi ilme kasvoille – sellainen, mitä työkaverit ovat kantaneet Thaimaan tai Balin lomalta tultuaan.

 79. FABULOUS FIGURE kuullostaa hyvältä, kukapa sitä ei haluaisi olla napakoituneempi :)

 80. Fountain of youth, please. Vaikka kevät on jo enemmän kuin aavistus ja auringon paluusta on jo ensimmäiset omakohtaiset havainnot, niin peilistä toljottaa kuitenkin harmaa haamu. Virkistystä tarvittaisiin, sielulle ja sen kuorelle.

 81. MELODY OF ME kuulostaa kuvauksen perusteella ihanalta. Tässä on ollut oikea rysäys elämänmuutoksia samassa hötäkässä, tällainen olisi tervetullut rentoutumistuokio

 82. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että mulle parhaiten juuri nyt sopisi PURIFYING BALANCE. Kaikenlainen tasapainotus olisi nyt tarpeen ja tuulenpuuskat saisi todellakin tyyntyä mielestä

 83. Mietin ensin tuota kosteuttavinta vaihtoehtoa, mutta toisaalta näin kevään korvilla voisi talven möhnät poistaa naamaa myöten. Näin ollen päätyisin LEMON THERAPY -hoitoon. Kivalta kuulostivat kyllä kaikki.

 84. Superfood effect! Talven jälkeen iho janoaa ravintoa ja itse janoan kauan kaivattua hehkua.

 85. Lavendel Fields kuulostaa just siltä mitä tämä mun naama tällä hetkellä tarvitsisi. Aiemmin en koskaan ole kärsinyt mistään iho ongelmista, en edes teininä, mut nyt, muutama kuukausi sitten alkoi kasvoihin tulla näppyjä ja silmät olivat turvonneet kokoajan. Selvisi kahden kuukauden tuskailun jälkeen, että pähkinät täytyy jättää muille ja niiden syönnin loputtua tilanne parani vähän, mutta ei täysin. Nyt tuntuu, että ihan kaikki kasvojen hoitotuotteet on vääriä, ihoa kiristää koko ajan, mikään ei auta. Tai ainakaan en itse keksi enää mitään mitä testasin tai mikä tätä ihoa yltään vaivaa! Olisi enemmän kuin tarpeen saada asia ennen kesää kuntoon, joten hyvälle ja asiantuntevalle kasvohoidolle olisi tarvetta enemmän kuin koskaan!

 86. Valintani olisi “Melody of me”-hoito, sillä viime aikojen työstressi tuntuu vatsassa, näkyy ihossa sekä vaikuttaa vahvasti unen laatuun ja pituuteen. Tällä hoidolla olisi hyvä aloittaa elämänlaadun parantaminen.

 87. Lemon therapy kuulostaa täydelliseltä sitrustaivaalta! Saisikohan sen tekemisen ajaksi viedä naposteltavaksi pari slaissia Key Lime Pieta… Talvesta typertynyt ja tukkoinen iho voisi ehkä tuon hoidon jälkeen näyttää ikäiseltään, eikä mummon huopatossulta :/

 88. Lemon Therapy kuulostaa juuri siltä, mitä remonttipölyn keskellä kaiken vapaa-aikansa viettävän iho kaipaa.

 89. Omg! Sitruunaista terapiaa kaipailisin minä. ^_^
  Sekaiho on pain in the ass, aina ja ikuisesti.

 90. kasvot olisivat lemon therapyn tarpeessa talven jälkeen. hoitovapaalaisena sitä säästää juuri tällaisista, voitto ja hoito piristäisi tätä väsynyttä, nuhaista nassua ja olisi ihanaa saada omaa aikaa.

 91. Voi Lemon Therapy, se se olisi. Rakastan myös sitruunaa, ja olisipa varsin hyvä ensimmäinen kerta hoidossa ikinä (kyllä, olen jotenkin onnistunut välttymään) luonnonkosmetiikalla ja hyvillä tuoksuilla varusteltuna. Lisäksi ehkkä haluaisin hoitaa kulmani kuntoon, sillä niihinkään ei ole omien pinsettieni ja kulmakynäni lisäksi kukaan ikinä koskenut, ja olen varma että joku muu tekisi parempaa jälkeä.

 92. Valitsisin Lemon therapy:n, koska se tuo mieleen keltaisen, kirpeän, raikkauden. Juuri näitä haluaa olla harmaan talven jälkeen.

 93. Sitruunaterapiaa, kiitos mielellään. Kaipaan nirvanaa ja puhtautta monestakin syystä: talven jäljiltä vähän nuutunut olo ja aavistuksen vinksahtaneet elämäntavat sekä opiskelijaelämä, jossa hemmotteluun ei oikein ole varaa eikä aikaakaan.

 94. Superfood effect minullekin, kiitos! Talven harmauden jälkeen iho kaipaa elvytystä, ja supernaisen voimista olisi apua työkiireiden selättämisessä.

 95. Ottaisin mieluusti itselleni minkä tahansa hoidon, mutta jos voittaisin, niin veisin kyllä poikaystäväni charisma boost hoitoon! Ei sillä että karismaa puuttuisi, mutta uskon että hänkin nauttisi pienestä hemmottelusta :)

 96. Hmm… vaiheilen kahden välillä, mutta ehkäpä Sacred Stones -vartalohoito olisi ensisijainen ja toisena tulisi Lemon Therapy -kasvohoito. Uskoisin, että rentouttava vartalohoito olisi kivistävälle selälle juuri sitä, mitä kaipaan, kun taas puhdistava ja kirkastava kasvohoito sopisi täydellisesti tähän kevään alkuun piristämään harmaalta näyttävää ihoa.

 97. Detox-hoidon! Toisaalta kaikki kuulostaa ihanalta! Kohta vauva on ulkomaailmassa ja hemmottelu ja korjaushoito tekisi hyvää..

 98. Detox. Väsynyt ja ei omalta tuntuva keho taitaisi nyt tarvita tätä ja turvotuksen poistoa.

 99. Ehdottomasti Sweet moisture -hoito! Kaamos, viima ja kuiva iho yhdistettynä kaivattuun, mutta kaiken paljastavaan kevätaurinkoon. Tarvitseeko enempää sanoa….

 100. Superfood effect -kasvohoito olisi näin kevään kynnyksellä paikallaan. Talven kuivattamat ja nuuduttamat kasvot tarvis vähän boostausta!

 101. Pikkusiskoni on ihana ja erittäin kaunis nuori nainen, hän on kuitenkin joutunut kärvistelemään teinistä asti, eli kymmenisen vuotta huonon ihon kanssa. Se on tuottanut paljon harmitusta ja alakuloisuutta. On kamalaa nähdä toisen kärsimys ja turhautuneisuus kun mikään ei auta. Lääkärit ovat määränneet kaikkia kamaluuksia antibioottikuureista Roaccutan aknehoitoon ja kosmetologit tuntuvat valitsevan aina sen rajuimman hoidon. Siksipä oma valintani on Lavendel Fields, koska uskon että hellyys ja hoiva saattaisivat auttaa tätä ihoa paremmin kuin kaikki raastaminen yhteensä. <3

 102. oijoi voisinpa valita jokaikisen…… detox tekisi kyllä varmasti hyvää kevättä kohti mentäessä, joten valitsen sen!

 103. Kaikki kuulostaa ihanan rentouttavalta, mutta näin akne arpien kanssa kärvistellessä ja monet konstit tesranneena kokeilisin ehdottomasti mikroneulausta.

 104. Herkkäihoisena valitsisin joko Lavendel Fields- tai Sweet moisture-kasvohoidon. Molemmat kuulostavat taivaallisilta! :)

 105. Valitsisin Lemon Therapy-hoidon, rakastan sitrustuoksuja ja lisäksi naamani olisi kotikeinoja tehokkaamman puhdistuksen tarpeessa.

 106. Stressiä lievittävä Melody of me -hoito tulisi hyvinkin tarpeeseen pitkän talven päätteeksi!

 107. Ihana, mutta armoton kevätaurinko sai kropan ja mielen huutamaan hallelujahin lisäksi: DETOX!

 108. Oioi, purifying balance -vartalohoito olisi aivan täydellinen, koska iho kutisee ja on kuiva talven jäljiltä..ja sokerointiin olisi ihana päästä taas, kun (miltei) kohta pitäisi uskaltautua paljain säärin ulos :)

 109. Sweet moisture olisi niin mun juttu! Naama ritisee kuivuuttaan ja kevääseen tarvitaan hehkeyttä.

 110. MELODY OF ME. Äitiyslomalaisen nuutunut olemus kaipaisi vähän vähemmän stressiä ja syvempiä yöunia. Tuoltako ne saa?

 111. Lavender fields: Talven jäljiltä herkkä ihoni kaipaisi hieman hellyyttä, eikä mentaalimatka laventeliniityillekään varmaan pahitteeksi olisi.

 112. SACRED STONES -hoito houkuttaa. Koko kropan helliminen ja siihen lisättynä hot stones-hoito. Siitä ei vain voi kieltäytyä. :)

 113. Jos voisin, en valitsisi vaan ottaisin aivan kaiken. Myös sen miehille tarkoitetun charisma boostin. Vaikka silti ehkä vielä karismaakin enemmän kaipaisin vähän eloa ja valoa näille valvomisen väsyttämille kasvoille. Fountain of youth kuulostaa just siltä, mitä mä tarvisin just nyt.

 114. toi Superfood effect kuulostaa kyllä hyvältä (ja siihen sisältyy selkähieronta, ihanaa!) sen varmaan ottaisin. ois jännä nähdä miten superfoodit on yhdistetty hoitoon..

 115. Jolie:n spa on mulle uutinen – mahtavaa! Valintani voittaessani olisi SUPERFOOD EFFECT -hoito. Tarvitsen voimaa ja energiaa (mielellään SUPERvoimaa!). Talvi on ollut rankka uuden työn ja lähipiirin suurien surujen myötä. Onneksi nyt paistaa aurinko.

 116. Lemon therapy, koska “Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun.” Ei kuulosta pahalta.

 117. Aivan ihanan kuuloisia hoitoja, voisin testata vaikka kaikki :) pitkän pähkäilyn jälkeen se taitaisi kyllä olla Lemon Therapy – tunnen jo sitruunoiden tuoksun nenässäni :)

 118. Melody of Me stressiä lieventävä hoito tulisi tilaukseen. Talvinaama katsoo minua pelistä, hemmottelu ja ihanuus tulisivat niin tarpeeseen!

 119. SACRED STONES- hoito. Hot stone -hoito kuulosti sellaiselta, jolle ei voi sanoa ei. Rentoutuminen ja vartalon kokonaisvaltainen helliminen tuskin sekään oloa ja mieltä huonontaa. <3

 120. Fountain of youth kuulostaa siltä, että olisi tämänhetkiseen olotilaan sopivin – pidemmän aikaa jatkunut stressaantunut olo on tehnyt naamasta samean ja väsähtäneen näköisen. Muutoinkin hetki omaa hemmotteluaikaa tekisi terää tälle gradunväsääjälle. :)

 121. fountain of youth! oon vasta 23, mutta mun naama on vuoden aikana ihan kulahtanut ja lässähtänyt ja harmaantunut kun tunkkaan kahta duunia ja koulua niinko joku vähäjärkinen. tekis mieli kans sokeroitua.

 122. Oi, ihana kilpailu! Kaikki hoidot kuulostavat ihanalta ja jokaista voisi ilomielin kokeilla. Detox of my dreams ensimmäisenä kokeiluun.

 123. Lemon therapy tulisi tarpeeseen, sillä juuri nyt tarvitsen ne kauneusunet sitruunapuutarhassa Välimeren auringon kutitellessa kasvojani.

 124. Ihania vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka! Mutta lopputyön aiheuttaman ja loputtomalta tuntuvan stressin poistoon valitsisin kuitenkin sacred stones -hoidon. Kun vielä itse muistaisi hoidon kuvauksen sisältämän totuuden -kaikki on hyvin :)

 125. Pitkän pähkäilyn jälkeen valitsisin Lemon therapyn. Edellisestä kasvohoidosta on jo aikaa, ja hoidon puhdistava ja kirkastava vaikutus on juuri sitä, mitä kasvojeni iho kaipaa. Ja kyllä, sitruunassa on sitä jotain.

 126. Nyt tuli paha… Ihan liian vaikea valita Lemon therapyn, Purifyin balancen ja Sacred stonesin väliltä. Kasvojen iho kaipaisi puhdistusta, mutta ehkä vartalohoito olisi kyitenkin se jota nyt eniten kaipaan kun kasvojen ihoa hoidan Jolien ihanilla tuotteilla päivittäin. Ehkä tuo Sacred stones olisi nyt tarpeen eli valitsisin sen, koska a) en ole ollut koskaan vartalohoidossa (ellei yhtä hierontaa lasketa), b) työttömänä ei ole varaa tällaiseen c) kroppa saisi kaipaamansa rentoutuksen.

 127. Haluaisin kokeilla mikroneulausta. Ensimmäiset iän merkit näkyvät jo otsalla, ja jos siihen on luonnonkosmetikalla mahdollisuus vaikuttaa, kokeilisin mielelläni.

 128. Fabulous figure voisi auttaa tätä mammaa kiinteytymään kohti omia mittoja ja toisaalta Sacred stones voisi olla ihana rentoutushetki arjen keskellä ja helpottaa kehooni pesänsä tehneistä jännityksistä ja huolista irroittautumisessa.

 129. Ihanaa olisikin joskus päästä Jolie Spahan! Tällä hetkellä voisin valita Lavender Fields -kasvohoitoon tai Fabulous Figure -vartalohoitoon. Jos vaikka raskauden venyttämä keho tuntuisi sen jälkeen edes vähän kiinteämmältä…

 130. Fountain of Youth! Näin viisikuukautisen hampaita tekevän tytön äidille se olisi enemmän kuin passeli :)

 131. Fountain of youth… Kuulostaa upealta. Keväällä peilistä katsoo harmaa naama. – Paula

 132. Oooh mikä ihana kisa! Valitsisin superfood effect- hoidon. Opiskelustressin keskellä todellakin tarvittaisiin uutta elinvoimaa ja supernaisen voimia! ;)

 133. Talven jälkeen iho ja mieli kaipaavat kirkastusta, joten noista kaikista ihanista hoidoista valitsisin Lemon Therapyn. Raikas iho, pirteämpi olo. :)

 134. Stressaantunut kehoni ja myllerrysten mieleni valitsisi varmasti tuon Lavendel fields- hoidon. Se tulisi tarpeeseen :)

 135. Lemon therapy ois aivan ihana lahja esikoistaan odottavalle siskolleni! Tai no, toki tuleva tätikin moisesta ilahtuisi.

 136. Voi hitsi, itsestä huolehtiminen on viime aikoina ollut ihan retuperällä, joten sekä kasvot että kroppa kaipaisivat hoitoa ja hemmottelua. Jolien kasvohoidoista kiinnostaisi eniten ihoa kirkastava Lemon Therapy, vartalohoidoista taas rentouttava Sacred Stones. Jos (ja kun?) vain yksi pitää valita, ottaisin Sacred Stonesin – haluan kokeilla kuumakivihierontaa (ja rentouttaa jumiutuneita lihaksia)!

 137. Lemon Therapy. “Sitruunapuutarha” ja “Välimeren keltainen aurinko” – siinä mulle riittävästi perusteluja :)

 138. Lähestyvää hääjuhlaa mielessä pitäen valkkasin Lemon therapyn, joka vaikuttaa just siltä mitä tarvisin tähän hetkeen! Sitruunaa, kirkastumista ja aurinkoa, kiitos <3

 139. Melody of me sopisi täydellisesti uuteen stressaavaan elämäntilanteeseen: ehkä hoidon jälkeen kasvukivut uudessa kotikaupungissa ja loputtomalta tuntuva työnhakurumbakin alkaisivat tuntua astetta kevyemmiltä haasteilta voitettavaksi :)

 140. MELODY OF ME mulle pliis <3 Iroisiet on jo käytössä ja todettu loistaviksi tuotteiksi :)

 141. Lemon therapy on se, mitä iho eniten kaipaisi. Talven jälkeen taikavesi ei olisi ollenkaan pahitteeksi.

 142. Minulla on tapana keväisin haalia aikatauluni hieman turhan täyteen. Pitäisi kahdessa kuukaudessa kirjoittaa kandi, käydä kahta työtä samaan aikaan, valmentaa pienet voimistelijan alut mestareiksi, itse voimistella, ehtiä käymään salilla, järjestää kaksi urheilunsuurtapahtumaa ja vielä hoitaa arki.

  Saan ehkä syyttää itseäni siitä, että kasvot puskivat yllättäen stressiaknen pintaan. Lavender fields-hoito vaikuttaisi aivan täydelliseltä hengähdyshetkeltä tämän härdellin keskelle.

 143. Vaikkakin aurinko paistaa kirkkaampana kuin pitkään aikaan ja linnut lauleskelevat työmatkalla, niin tuo MELODY OF ME tulisi enemmän kuin tarpeeseen :) Kunnon yöunet, mitä ne ovat!? Sitä paitsi on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla Jolieta, kun monet sitä ylistävät. Myös Tiibet kiinnostaa ;)

 144. Ooo, olen jo jonkin aikaa suunnitellut reissua tuonne, ihanan oloiseen spahan. Jos se on puoliksikaan niin ihana kuin Jolien putiikki, niin sehän on suorastaan taivas! Superfood effect -kasvohoito olisi minun valintani!

 145. Valitsisin Lemon Therapy hoidon. Olen käynyt kerran aikaisemmin Joliella juuri nimellä mainitussa hoidossa ja se oli ihastuttava kokemus. Paransi ihoani huomattavasti ja ihokonsultaatio myös auttoi valitsemaan oikeat tuotteet kotiin käytettäväksi.

 146. DETOX OF MY DREAMS, muunlaiset puhdistuskuurit kuulostavat ankeilta ja kitkeränmakuisilta :)

 147. Valitsisin ehdottomasti Melody of me-vartalohoidon!
  Stressaantuneen kehon rauhoittaminen kuulostaa juuri siltä, mitä tömä stressaantunut keho kaipaisi opiskelun ja työelämän yhdistämisen jälkeen.
  uusin voimin kevääseen ja ammattitutkintoon!

 148. Gradun ja gradukevään keskellä jokainen näistä ihanista hoidoista tulisi varmasti enemmän kuin tarpeeseen. Pitkän pohdinnan ja hartaan harkinnan jälkeen eniten miellyttäisi kuitenkin tuo Sacred Stones-hoito.

 149. Valitsisin ehdottomasti Detox of my Dreams -hoidon. Se sopisi tämän kevään teemaan – yritän syödä puhtaasti, liikkua enemmän ja levätä tarpeeksi.

 150. Kyllä sitruunaterapian tarpeessa ollaan. Pölyävä katupöly tukii huokoset ja vellova tulevien deadlinien suma ja pelko ettie harjoittelupaikkaa löydy tukkeuttaa aivot, aiheuttaa stressiä ja yleistä kireyttä päiviini. Opiskelijalla ei normaalisti ole varaa tällaiseen luksukseen ja nyt kun sitä on tarjolla, otan sen avosylin vastaan. <3

 151. Aaah, miten ihana arvonta! Melody of Me -hoito äänimaljoineen kuulostaa täydelliseltä! Olen haaveillut vastaavasta äänimalja -hoidosta jo vuosia, mutta freelancerin talous ei ole antanut myötä. Jospa nyt onni olisi myötäinen. :)

 152. Tarvitsisin jokaisen noista hoidoista, mutta koska on pakko valita, niin Lemon therapy. Siitä samea naamani kiittäsi.

 153. Sitruunaterapia kuulostaa sopivan kirpeänlempeältä herätykseltä kaupungin- ja kodinvaihtostressin harmaannuttamalle naamalle ja mielelle.
  Lemon Therapyn vahvistamana muutoksiin.

 154. Kuulostaapa kerrassaan ihanalta paikalta! Itse valitsisin varmaankin Lavendel Fields- hoidon, sillä rakastan laventelin tuoksua!

 155. Sitruunaterapia, mikä sana! Sitruunanraikas terapia tekisi nyt terää hohtonsa menettäneille kasvoille. Pian alkava uusi työ jännittää niin, että pieni kirkastus olisi paikallaan. Hoidoksi valitsen siis Lemon therapyn!

 156. My baby and me -hoito tulisi tarpeeseen, sairaslomalla kotona kärvistelyyn sopisi pieni vaihtelu kun bebeä tulee vielä odotella seitsemän viikkoa.

 157. Ooh, en edes osaa valita, kun kaikki vaihtoehdot kuullostavat niin hyviltä! Lemon therapy olisi kuitenkin varmasti oivallinen valinta, jossa käytännöllisyys (…ihonpuhdistus…) ja hemmottelu kohtaavat.

 158. Luin alkuosaa postauksesta lounastauolla haaveillen “voi kun minäkin..” – pieni koputteleva päänsärky taas takaraivossa ja kiire pingottaa jokaisen lihaksen ja jänteen kropasta. Sitten tulikin jo taas kiire hoitamaan seuraavaa juttua: ennätin tasan lukea sanan RENTOUTTAVA hoidosta SACRED STONES ja se on siinä. Jos en voita niin taidan marssia sinne silti :D.

 159. SWEET MOISTURE olisi minulle tarpeellinen, sillä

  pohjoisen viima on vienyt mehut mennessään…. onneksi aurinko antaa säteidensä avulla elinvoimaa ja virkistää mieltä, olisi mahtavaa jos se myös näkyisi ravituilta kasvoilta.

 160. Ottaisin ehdottomasti Melody of me -hoidon. Tämä kyseinen hoito siksi, että toivoisin sen tuovan apua jo usean kuukauden piinanneeseen, todennäköisesti stressiperäiseen uniongelmaani. Tämä mörkö on ilmaantunut aivan yllättäen enkä sitä lääkkeillä haluaisi yrittää hätistellä – voisiko ratkaisu löytyä Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavista aalloista?

 161. “SUPERFOOD EFFECT

  Elinvoimaa kaipaavalle iholle

  Voimaannuttava ja kirkastava tehohoito elinvoimaa kaipaavalle iholle. Heittäydy kasvikunnan vahvimpien supervoimien käsivarsille ja anna niiden ladata ihosi, mielesi ja kehosi täyteen energiaa. Palaat arkeesi takaisin voimaantuneena, kasvot hehkuen. Sormenpäissäsi kihelmöivät uudstuneet supernaisen voimat.”

  Supervoimat tulevat tarpeeseen. Stressi ja talvi ovat vieneet ihosta ja naisesta kaiken elinvoiman. Kevätkin tulee olemaan kiirettä täynnä, pieni hengähdyshetki tänne kiitos.

 162. Ai hitsit, nyt on pakko osallistua! Kävisipä tuuri kerrankin! Valitsisin ehdottomasti Purifying balance-hoidon.

 163. Hengähdystauko tähän kevääseen tulisi taatusti tarpeeseen, ihokin kärsii tästä hullusta stressistä.

  Lemon therapy kuulostaa ihanalta -ja tarpeelliselta!

 164. Oijoi! Kevätaurinko on paljastanut karun totuuden omasta naamastani, ja Lemon Therapy kuulostaisi ihan täydelliseltä uudistushoidolta heitteille jätetylle kasvojeni iholle. Sen jälkeen olisin varmasti valmis taas uuteen sesonkiin :)

 165. Superfood effect vaikuttaa siltä mitä kaipaisin, iholle superravintoa ja muutenkaan supervoimista ei olis haittaa :D

 166. Lemon Therapy, halleluja! Mikä voisi aloittaa kevään paremmin? Kesää kohti, lisää sitrunaa ja hehkua minulle please!

 167. Älyttömän kiireinen ja hektinen alkuvuosi töissä loppui kuin seinään maaliskuun alussa, joten omistin kuukauden pelkästään toipumiselle. Aloitin tupakoinnin lopettamisella ja kaappien (ja mielen) raivaamisella. Palautumista on jo havaittavissa mutta yksi Purifying balance -vartalohoito ei tekisi pahaa!

 168. Ihan ehdottomasti PURIFYING BALANCE! Kevään myötä olis ihana rentoutua ja keventää mieli valmiiksi kesään :3

 169. Olisi enemmän kuin sata jännistä saada
  superfood effect-hoito!Voimaantumista tässä
  vähän kaipaillaankin.

 170. Ei sillä ettenkö itsekin kaipaisi melkein kaikkia noita hoitoja, ja stressikin on enemmän normaali olotila kuin poikkeus, mutta ehdottomasti lähettäisin systerini käsiteltäväksi MELODY OF ME -hoitoon – ja ovella takavarikoisin kännykän:D

 171. Piruetti, nilkkojen ojennus, arabeski, plié…eli ehdottomasti Fabulous figure kuulostaa ihanalta näin polvileikkauksen jälkihoidossa. Ehkä kesällä kokeillaan vähän hölkkäilyä ja sitten vasta nuo piruetit ja loikat. Mutta voi pojat (ja tytöt!) kyllä tekisi jokin spa-hoito hyvää!

  Ihanaa päivää hei kaikille!

 172. Sen verran harmaa kummitus katsoo peilistä takaisin näin talven jälkeen, että Superfood effect -kasvohoito olisi varmasti täydellinen.

 173. Valinnan vaikeus! Diagnosoin itselläni kaikki listatut ongelmat kuivuudesta stressiin. Siihen ei vois siis auttaa mikään muu kuin Superfood Effect.

 174. Ottaisin mielelläni ihoa kiinteyttävän FABULOUS FIGURE-hoidon. Sen jälkeen iho olisi varmasti valmis kesään :)

 175. Sacred Stones! Lähestyvän syntymäpäivän kunniaksi ja palkintona koko keholle hyvin tehdystä työstä, niin duuni- kuin harrastusrintamallakin :)

 176. Pitkän opiskeluvuoden jälkeen joku ihana spahoito kuulostaa mahtavalta! Naamaa kirkastamaan superfood effect kuulostaa just oikealta, toisaalta vartalohoidot myös houkuttelee ehkä melody of me. Spahoito olis huikea startti kesään!

 177. Minun valintani olisi Sacred stones. Olen kerran ollut kuumakivihieronnassa ja se oli vain niin taivaallista!

 178. Ottaisin varmaankin Fabulous Figure -hoidon, koska pieni kiinteytyminen ei olisi pahasta ollenkaan :)

 179. Detox of my dreams- kuulostaisi hyvältä…masentunut mielikin voisi hiukan piristyä…

 180. Juuri tähän kaaoshetkeen kuulostaa parhaalta “Melody of Me”. Stressiä pois ja äkkiä, kiitos!

 181. Lähdetään siitä, että edellisestä hoitolakäynnistäni on yli kaksi vuotta. Ja että olen vastikään täyttänyt 41 vuotta. Olen pikkuhiljaa alkanut tiedostaa, että “kaikki” (= mikään?) ei enää pysy kuosissa ihan omalla painollaan. Lisäksi olen alkanut nousta n. vuoden kestäneestä kuopasta, mitä tulee olemuksen harmauteen ja huomiotaherättämättömyyteen. Uuteen nousuun siis… Kaikki tämä huomioon ottaen olisi varmastikin paikallaan piipahtaa kasvohoidossa. Tällä hetkellä houkuttelee sitruunahoito, Lemon Therapy, mutta jättäisin kuitenkin hoidon lopullisen valinnan asiantuntijan tehtäväksi sitten paikan päällä, jos minua sattuu onnistamaan. :)

 182. Kuulostaa ihanalta paikalta. Valitsisin hoidoista Detox of My Dreams -vartalohoidon, sillä kuona-aineiden poistaminen merisuolan ja kahvipapujen (nam, mikä tuoksu!) avulla tuntuu juuri siltä, mitä kroppani tarvitsisi.

 183. Lemon therapy, ehdottomasti. Kun kuvauksessa mainitaan ‘sitruunapuutarha’ ja ‘välimeren keltainen aurinko’, on turha enää lukeakaan muita vaihtoehtoja.

 184. Oih, hoitolan nettisivuilla oon käynyt monesti, opiskelijan budjetti vaan ei oikein riitä hoitoihin :( Valitsisin juurikin tuon lemon therapy -hoidon tuoksumaailman ja kuvauksen perusteella! Tulisi arkeen hieman luksusta edes hetkeksi tenttikirjojen ja kiireen keskelle!

 185. Oi Jolie Spa, mikä ihana paikka! Kävin pitkän syksyn päätteeksi uinumassa Sacred Stones -hoidossa, joka oli juuri niin rentouttava kuin miltä kuulostaa. Kyllä, nukahdin. Jos onnetar suosisi, valinta osuisi tällä kertaa My Baby and Me -hoitoon, no, melko ilmeisistä syistä :) Kun kroppa muuttuu ja mieli myllertää, pieni luksushetki olisi enemmän kuin tervetullut.

 186. Oi ottaisin ehdottomasti Superfood effect -hoidon sillä haluaisin olla supernainen!
  Ja sokerointia kannattaa Stella ehdottomasti kokeilla, vaikka vähän kirpaiseekin on lopputulos I-HA-NA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.