Viikonloppu, mihin menit?

Viikonloppu vilahti ohi jotenkin hämmentävän vikkelään. Asialla saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että menin lauantaina nukkumaan iltaseitsemältä ja heräsin sunnuntaina kahdeltatoista päivällä. Ja kun sanon “menin nukkumaan” tarkoitan, että nukahdin vaatteet päällä vällyjen väliin, jonne olin flunssaviluissani kömpinyt “ihan vaan hetkeksi” lepäämään. Hups.

2015-05-25-stellaharasek-weekend-12015-05-25-stellaharasek-weekend-92015-05-25-stellaharasek-weekend-3

Vähän muutakin ehdin kuin niistää ja nukkua. Kapteeninpuistikossa oli lauantaina kirppiskojuja, kiersin ne koiria kävellyttäessäni. Löysin höyhenistä tehdyn hiuspannan ja tiesin heti kuka saa sen lahjaksi. Lahjat ovat ihanimmillaan silloin kun ne osuvat vastaan etsimättä. Panta näytti entistäkin lyyrisemmältä laskettuna ikkunalaudalle tyhjien kahvikuppien ja viinilasien keskelle.

2015-05-25-stellaharasek-weekend-22015-05-25-stellaharasek-weekend-42015-05-25-stellaharasek-weekend-5

Ostin mansikoita, unohdin ne jääkaappiin ja yllätin itseni iloiseksi, kun kurkkasin sinne seuraavan kerran – välillä kannattaa olla latvasta laho. Kävin viinillä. Siirsin siivouksen alkuviikkoon ja luin sen sijaan loppuun kaksi kirjaa. Kävelin kaatosateen läpi rantaan meidän kantakahvilaan, nostin maljan ystävälle ja maailman kauneimmalle mattamustalle maalaukselle. Kuvasin kotona tunnelmia Tukholman saaristosta Suomeen rantautuneelle merkille, Edbladille. Kuulette siitä lähipäivinä lisää.

2015-05-25-stellaharasek-weekend-62015-05-25-stellaharasek-weekend-72015-05-25-stellaharasek-weekend-8

NEULEHOUSUT JA -HUPPARI, KORUT & KULHO KUVAUSLAINASSA EDBLADILTA
VALKOINEN PELLAVAPAITA FILIPPA K
HÖYHENPANTA KIRPPISLÖYTÖ

Silloin kun sunnuntai-ilta tulee liian pian, ei malttaisi millään mennä nukkumaan. Huijaan itseni sänkyyn parhaalla tavalla jonka tiedän: saan avata uuden kirjan vasta kun hampaat on pesty ja varpaat pujoteltu peiton alle.

Kuvat minusta Mikko Rasila

26 thoughts on “Viikonloppu, mihin menit?

  • Kirjoitan niistä lähipäivinä sanasen tai pari! Mutta jos et malta odottaa niin Sofinahista niitä voi käydä ihastelemassa ja ostamassa :)

  • Tulee! Löytyy Dotsin alakerrassa sijaitsevasta Edbladin shop-in-shopista viimeistään keskiviikosta eli ylihuomisesta alkaen.

 1. Moikka! Komppaan muita, tosi kiva uus ulkoasu.

  Palautetta haluaisin sen verran antaa, että mulla on ollut jo pitkään ongelmia sun blogin lukemisen kanssa. Blogisi on kirjanmerkeissä ja kun sitä klikkaa, osoitepalkkiin tulee kyllä osoite mutta muuten sivu jää valkeaksi eli se ei lataudu. Sitten kun sivun päivittää, se toimii taas. Sama homma on, kun lukee kommentteja (yleensä avaan ne uuteen välilehteen) tai haluaa lukea vanhempia postauksia. Onko ongelma mun päässä vai teidän päässä, osaatko sanoa? :D Muilla sivuilla ei oo ollu ongelmia.

  • Hei Ninni, ihanaa että tykkäät. Kiitos kaunis palautteesta, kuulen tästä nyt ensimmäistä kertaa. Ovatko muut törmänneet samaan? Kuulostaa mystiseltä, kysyn koodarineroilta mitä he sanovat!

 2. Sorry spämmäys, mutta kysyn vielä noista tuoksutuikuista, mistäs ne? Balmuir? En ihan saa selvää etiketistä.

  • Ne ovat Sofinahista, merkki on Laboratorio Olfattivo. Aivan ihana. Kirjoitan ihan varmasti aiheesta lähipäivinä lisää.

  • Moikka Kirsi, ovat Edbladin. Dotsin alakertaan aukeaa Edbladin shop-in-shop, sieltä löytyy.

 3. Olisi ihan mahtia kuulla sun viimeaikaisia kirjalöytöjä, eli lukusuosituksia rantakassiin! Niitä ei voi koskaan olla liikaa! xx

 4. Tulee kyllä niin DM ja Martin Gore vibat tosta höyhenviritelmästä. :) Ihana!! Ja samaa olin sanomassa, että upea tuo uusi banneri!!

  • ÄLÄPÄ! Ja kiitos, oon tosi iloinen että tykkäätte. Kuvan on ottanut Mikko Rasila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.