Toukokuun tuulia

Hei kaunokaiset – ja te muutamat komeat, joiden tiedän lukevan tätä blogia. Huomasittekin ehkä hivenen uudistuneen ulkoasun! On muutakin uutta auringon alla, nimittäin selkokieliset kategoriat, joiden alta on vaivatonta kaivella arkistoja. Taloikonista tai bannerikuvasta klikkaamalla pääsee aina takaisin blogin etusivulle. Toivottavasti tykkäätte.

2015-05-25-stellaharasek-notesonalife-12015-05-25-stellaharasek-notesonalife-2

Rapatessa tunnetusti roiskuu – kiljaiskaa siis kommenttilootaan, jos törmäätte toimintahäiriöihin tai muihin teknisiin kummallisuuksiin. Blogin sisältöön liittyviä toiveita taidan kysellä teiltä lähiaikoina ihan kootusti, mutta jos ette malta odottaa, niitä saa toki pudotella jo nyt. Ja mielipiteitä muutenkin!  Teillehän minä kirjoitan, kiitos kun olette.

Kuvista kiitos Mikko Rasila

30 thoughts on “Toukokuun tuulia

 1. Näyttää upealta! Ainut pieni miinus on, että omalla selaimellani huutomerkkien ovat pikemminkin kysymysmerkkien näköisiä, mistä tulee vähän hassu fiilis tekstiin.

 2. Uusi ilme on hieno ja bannerikuva upea. Kategoriat ovat tosi jees.

  Aika paljon luen blogia kännykällä ja jostain syystä nuo Next ja Previous -linkit jutussa eivät tässä uudessa luurissa (iPhone 6) reagoi mitenkään. Juttuja on pakko selata yläbannerin kautta. Tämä on nimittäin ainoita blogeja, josta luen myös kommentteja ja nehän eivät päänäkymässä näy.

  Onko ne vaan mun nakkisormet, vai onko kukaan muu raportoinut samaa? About viikon olen vasta uutta puhelinta käyttänyt, joten vähän tämä vielä toisen käyttiksen jälkeen opetteluttaakin. Linkit tottelee kyllä muualla.

  • Moikka Hansu, kiitos kommentista, kiva kuulla että tykkäät! Hei tsekkaan koodinerojen kanssa nuo Next- ja Previous -linkit, kiitos tiedosta. Mulla on itseasiassa ollut itsellä vähän samaa haastetta.

 3. Kiva uus ilme! :) Jutuista on tykätty aina, sekä kuvista, että tekstistä. Siksi täällä vuodesta toiseen luetaan ;) Innolla odotetaan joka postausta!

 4. Lisää koiria toivoisin! Ja erityisesti työaiheet kiinnostaa myös. Ilahduin siitä et sille oli oma kategoria – woop!

  • Koirilta ette voi välttyä, lupaan. Kiva kuulla, että työjutut kiinnostavat, olen ajatellut että voisin avata niitä jatkossa enemmänkin.

  • JOO, ärsyttää hulluna! Se on korjauslistalla, englanninkielinen julkaisujärjestelmä kun ei ymmärrä suomenkielistä tavutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.