Live east die young

2016-02-02-stellaharasek-athome-12016-02-02-stellaharasek-athome-22016-02-02-stellaharasek-athome-32016-02-02-stellaharasek-athome-4

Mitä vähemmän kotona on esineitä, sen enemmän niistä vähistä tykkää. Valokuva Pure Evilin graffitista on yksi suosikkiasioistani. Pidän siitä juuri noin, nojaamassa seinään, vähän kuin ei olisi vielä päättänyt lähtisikö vai jäisikö. Eniten pidän sen neonväreistä, jotka loistavat makuuhuoneen kalpeassa päivänvalossa, ja tekstistä –  I’d like to say beautiful things, but I don’t know how.

13 thoughts on “Live east die young

 1. Kertokaa viisaammat mitä tuo Live east tarkoittaa? Ei ajatus jotenkin aukene, vai onko sen vain tarkoituskin jäädä ärsyttävästi kaihertamaan? ;D Olen lukenut Patty Smithin kirjaa M-juna. Tykkäsin kovasti Just kids kirjasta ja tämä M-juna on hieman erilainen, sellaista tajunnanvirtaa. Tykkään ja tulee muuten mieleen sun kirjoitustyyli täällä blogissa. Sellaisia tekstin maalaamia mielenmaisemia, joihin uppoaa hetkeksi. <3

  • En tiedä virallista selitystä, mutta itselleni tulee mieleen, että ainakin isommissa kaupungeissa itälaidat vaikuttavat aika usein olevan niitä vähän rosoisempia ja huonomaineisempia alueita. Näinhän meillä Helsingissäkin on. Kaupunginosien vanha maine (ja vaaran tuntu) myös pysyy kuin täi tervassa, vaikka alue kehittyisi miten.

   “Kaikenmaailman lauttasaarelaisten” (tämä rakkaudella) ennakkoluulonhuuruisia kommentteja idästä on välillä vähän huvittavaakin kuunnella, kun monesti paistaa läpi, ettei idässä edes käydä koskaan :) Olen itse junantuomia ja näihin ikiaikaisiin alueleimoihin osaa siksi suhtautua huvittuneesti.

   • Ja niin, yhdyn tähän – kyseessä lienee lähinnä vakiintunut käsitys kaupunginosien erilaisista arvolatauksista.

   • Öh, call me stupid, mutta eikö siinä lue Live fast die young? Typografia vaan sitoo sen F-kirjaimen seuraavaan kirjaimeen…?

    • Hmmmmmm, kyllä siinä aika selvä e-kirjain on. Mutta minua viisaammat saavat toki korjata, jos tietoa on?

 2. Kodissasi olisi niin helppo hengittää, elää ja olla. Kaunista, valoisaa, ministi kaikkea sitä, mistä saa voimaa. Ja mitä voisi vain katsella. Istua siinä ja olla. Mustaa. Valkeaa.

  • Kyllä! Sitäkin siellä teen, istuskelen vaan ja olen. Kotona pitää pystyä hengittämään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.