Kauniimpi puoli uudesta kodista

Terveiset madonreiästä, jota myös remontiksi ja muutoksi kutsutaan. Sovitaanko, että tässä kirjoituksessa keskitymme tarkoin valittujen kuvakulmien avulla ainoastaan ihaniin asioihin? Uskon, että jokainen, joka on muuttanut keskelle remonttityömaata, tietää mitä tarkoitan.

2015-05-06-stellaharasek-tehtaankatu-1

Kuinka kauniisti kaktukset, mehitähdet ja muratti sopivat uuden makuuhuoneeni ikkunalaudalle! Asialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivät ne toistaiseksi mahdu mihinkään muualle.

2015-05-06-stellaharasek-tehtaankatu-2

Mitä siitä, ettei meillä ole keittiötä tai mitään mahdollisuutta valmistaa ruokaa seuraavaan kolmeen viikkoon. Onneksi on lempilähikauppa, josta saa varhaisperunasalaattia, luomujauhelihapihvejä ja kypsänpulskeita luomukirsikkatomaatteja! (Sarkasmi sikseen, oli kyllä superhyvä salaatti.)

2015-05-06-stellaharasek-tehtaankatu-3

Uuden kodin ensimmäiset kukat kaunistavat yöpöytää. Vapunväriset neilikat hain muuttopäivänä vastapäisestä kukkakaupasta – ja kiitoksena kärsivällisyydestä vein lähimmille naapureille samanlaiset. Kun on kuukauden kaatanut seinä- ja parvirakenteita ja hakannut vanhaa kattoa irti, on hyvä hetki huolehtia naapurisuhteista.

2015-05-06-stellaharasek-tehtaankatu-4

Lempilähikaupalla on uusi oma olut. Ostin kokeeksi ja ostan toistekin. Raikas ja hedelmäinen, loistoseuralainen lattialla nautitulle lounaalle. Piknik-tunnelmaa omassa kodissa, mikäs sen kesäisempää. Omasta mielestään nälkäisiä eläimiä joutuu tosin uhkailemaan haarukalla kauemmas.

2015-05-06-stellaharasek-tehtaankatu-5

Tavaratkin alkavat löytää paikkaansa. Vähän vielä kun järjestellään ja pyyhitään pölyjä niin kyllä tästä koti tulee! Ei puutu enää paljo mitään!

10 thoughts on “Kauniimpi puoli uudesta kodista

  1. Samanlaiseen kaaokseen maalipönttöjen ja tikkaiden keskelle jouduin just muuttamaan sun vanhoille Sörkän kotikulmille..mutta kunhan viimeisetkin kohdat saadaan maalattua ja rakennusromut ovesta ulos, niin eiköhän tääkin ala näyttää ihan kodilta <3

    • Huh, tiedät siis tunteen – tsemii niin sinne kuin tänne, kyllä se tästä valmistuu!

  2. Todella hyvältä näyttää nuo tarkkaan valitut kohdat kodissanne! Jäämme innolla odottamaan kuvia valmiista asunnostanne :)

    • Haha, kiitos! Kyllä kuvia on luvassa, varmasti jo ennen kuin mitään varsinaisesti valmistuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.