Uusi suosikki: Soil Wine Room

Seuraa suositus! Fredrikinkadulle avautunut Soil Wine Room kaahasi nimittäin eilen suoraan lempipaikkojeni kärkeen. Mikko houkutteli minut lauantai-iltapäivällä spontaanille viinilasilliselle ja olin välittömästi myyty. Koirat toivotettiin tervetulleeksi, cava oli kylmää ja kohtuuhintaista, taustalla soi The National ja tilassa viipyili kiireetön valo. Eipä siihen paljon muuta tarvita. Menkää, minäkin menen uudestaan.

2015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-12015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-22015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-32015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-42015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-52015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-62015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-72015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-82015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-92015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-102015-05-24-stellaharasek-soilwineroom-11

Kuvat minusta Mikko Rasila

17 thoughts on “Uusi suosikki: Soil Wine Room

  1. wow! beautiful blog, crazy sexy pics, great energy and fantastic dogs! ;-) I’ve put two photos on our Tumblr, properly sourced of course!

  2. Kyllä on “hieman” lähtenyt homma käsistä nykypäivänä, jos 12 cl:sta viiniä 8€ on KOHTUUhinta, huh huh……. No, taidankin itse olla lievästi out of my league tavallisena päivätyöläisenä ja vain “pienen” 220 000 euron asuntovelan maksajana, huoh….

    • Moikka Sanna, en nyt muista pennilleen minkähintaista juomamme cava oli, koska Mikko maksoi laskun, mutta kyllä se tämän kaupungin kontekstissa ihan kohtuullinen oli. Edullistahan viini ei ole yhdessäkään suomalaisessa ravintolassa.

      • Oikeassa olet, Suomessa on hintataso kaikessa sitä luokkaa että oksat pois. Kaiholla muistelen nyt jo 15 vuotta sitten tekemäämme Toscananmatkaa; paikallisesta ruokakaupasta sai 20€:lla KÄRRYLLISEN ruokaa, ja viinihyllyn eteen harkitsin vakavasti leiriytyväni loppuelämäkseni; pullollinen Spumantea verotti kukkaroa tasan YHDEN euron. Sinne lähden vielä jossakin vaiheessa uudestaan vaikka mikä olisi!

  3. Hei kiitos tästä, juuri mietin minne veisin miehen synttäriviinille viikonloppuna, tässähän se tulikin :)

    • HAHA! Minä yritän kirjoittaa uudesta viinibaarista ja teitä kiinnostaa vaan ne vaatteet ;) Sain tuon ihanan pellavaneuleen Boomerangilta, on tämän kesän mallistoa joten löytyy paraikaa kaupoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.