Everybody’s starry-eyed

Päivän agendalla on ollut pitkään nukkuminen ja ajelehtiminen kaupungilla. Olen kerrankin ollut nero ja hankkinut joululahjat hyvissä ajoin syksyn mittaan – käsittämätöntä kyllä, jouluun on reilu viikko eikä todo-listalta löydy mitään tärkeää toimitettavaa. (Tiedetään, tällä ei saa sympatiaa keneltäkään, mutta keulin silti kun kerrankin voin.) Kaduilla voi hyvällä omatunnolla heittäytyä virran vietäväksi, katsella ihmisiä ja tärkeinä takeissaan kipittäviä koiria, piipahdella paikkoihin joihin ei ole aiemmin ollut aikaa poiketa ja juoda torikojusta ostettua glögiä. Hyvä glögi lämmittää niin sormia kuin sielua. Huonompikin kelpaa, jos sen saa juoda Esplanadin sakenevassa sinihämärässä.

2013-12-stellaharasek-helsinki-esplanadi-012013-12-stellaharasek-helsinki-esplanadi-022013-12-stellaharasek-helsinki-esplanadi-032013-12-stellaharasek-helsinki-esplanadi-042013-12-stellaharasek-helsinki-esplanadi-05

Wandering around the city and going all xmasy. No snow, but lots of little lights and hazy winter colors. Most importantly, mulled wine – happiness in a hot cup.

ELLIE GOULDING – STARRY-EYED

10 thoughts on “Everybody’s starry-eyed

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.